Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што тргнало ќе има пак Англиска доминација.
Поминаа што поминаа ама за утре ќе ми се напраи голем мерак ако Интер ги помине Лепешките. :)

у секој случај напнато ке биде на трибините но и на теренот повеке од познато ни е како играат италианските тимови кога губаат,премногу контраверзии а мило ми е тоа што ќе е шпански судија се надевам дека ке го контролира мечот и нема да дозволи теренот да се претвори во театар :smir:

Како што тргнало ќе има пак Англиска доминација.
Поминаа што поминаа ама за утре ќе ми се напраи голем мерак ако Интер ги помине Лепешките. :)

И тоа како би се израдувал на такво нешто
Ама пак од друга страна и го неќум тоа толку бидејќи сакам сите 4 екипи од англија да играат полуфинале да биде поинтересно :wink:

И тоа како би се израдувал на такво нешто
Ама пак од друга страна и го неќум тоа толку бидејќи сакам сите 4 екипи од англија да играат полуфинале да биде поинтересно :wink:

Какво поинтересно! Ми се смачи да гледам исти дуели во ЛШ. Секоја година Челзи -Ливерпул се среќаваат, па не ми треба реприза на ЕПЛ. Нешто разновидно да се гледа. Искрено сакав сите англиски екипи да испаднат (освен Арсенал нормално), ама ќе мора да се задоволам барем со испаѓање на Манчестер.

Nortveid на позајмница во Lillestrom.
Повеќе
Венгер продолжува да ги калеми :)

Бравоо..супер талентиран играч е Нордвајт:pipi:
Нека игра 2 сезони ако е можно на позајмница па потоа ќе го гледаме како кине у одбраната на Арсенал:smir:

Worca, таа статистика ти паѓа у вода а и верувам дека нигде ја нема освен ако некое петле отворило блог и пишал за инат.
Овие погоре што ти викаат таа е точната статистика така да . . .
И јас не го сакам, мислам дека тоа е познато одамна ама кога изиграл добро секогаш сум кажал дека изиграл добро.
Сега ти викаш дека демек не си рекол дека изиграл катастрофа, напротив а постираш глупава статисктика што у превод е ова погоре.
Заслужено прогласен за Мен оф д меч, од следна сезона постојано да му бидат ваквите партии ако венгер му дава повеќе шанса у прв тим.

Дуду и Росицки се пријавени мислам.
Инаку не очекувам Рома да дае гол, туку да ги закопаме со 0-2.
:smir:

Пријавен е Дуду.

Сите так велат дека се пријавени, ама не знам со сигурност...КАДЕ може да се најде таа информација ?....Освен вечер во 20:45....

Како шо видов се препирате за тоа кој е кој....Како прво Сер Алекс има најмногу порази од Венгер во неговата кариера и тоа 16 и плу овој сега вкупно 17...Така да тука нема конкуренција....Сер Алекс го има победено Венгер 13 пати....Тоа е тоа...

Е сега....не се надевам на толку многу убедлива победа како вие шо рековте, 0-3 или 1-3...Доволно е да се постигне еден гол, а и да се одбрани овој кој го имаме...Доволно ке биде...Задоволен ке бидам, и ако биде 2-1 за Рома...Секоја наша победа ке биде голема како карпа...Како и да е....Сер Алекс за интервјуто на Скај Спорт, рече: „ Кој ке игра против Арсенал во април и мај ке биде многу тешко...Ако успеат да ја минат Рома, според мене тие ке бидат главниот кандидат за освојување на ЛШ“...Апсолутно го делам ваквото мислење...

Тоа е од мене...Вчера поминаа Виљареал, Ливерпул, Челзи, Баерн Минхен...
Денес ке поминат....Интер(без победа), Барселона, Порто...За нас знаете дека не коментирам...Позззззз

Нашите ке имаат голема предност, бидејки во Рома ке ги нема Де Роси, Пизаро, за Тоти не знам, Бриги можеби нема да игра....Кај нас, освен стандардните Адебајор, Фабрегас и Том4е....немаме други....и се разбира Аршавин....

Orelski krilja kak da si metnam,
i vo cetvrt finale jas da si letnam
da vidam Rim da go vidam
da vidam i pari i radost da vidam,
i vo toa osmina finale pak da zaginam.

i ovaa godina UEFA ni stavi veto,
i taka ke pomine i pettoto leto.
vika vo cetvrt finale nema odenje,
zasto ke ima gorenje.

Ama ne, ne bevme nie slabi,
tuku Liverpul bea jaki,
Roma ke bese polesen tim
ako nisto poveke ke go videvme Rim.

pet sezoni so istite pesni,
ama ni malku ne bea lesni.

Capelo,Shuster,Ramos site tie se obidoa,
ama nisto ne vidoa.

Ah pust da e, pust da e toj den koga otidov,
i vo zdrepkata Liverpul go vidov.
koga go vidov Gerrard i Torres go vidov.

Torres na dva-tri igraca kicma im izmesti,
i na klupa gi namesti.

pet komada gi primivme na shala,
slusam Petarda je pala.

posle Anfield site ke se najdat na transfer lista,
za da ja zaboravat taa zelena pista.

Ah pusta neka e i taa liga na sampioni
koga vo nea nie sme samo lampioni.

Orelski krilja jas si metnav,
i vo Madrid si letnav.

Na TV ke gledame liga na sampioni,
i ke jademe gumeni bonboni.

Bez titula ostanavme i sega,
go kaza Kralot toa na shega.

BARCELONA,Manchester United,Chelsea i Liverpul
povtorno se toa istite lika,
koi ke gi gledame samo na slika...

Real Madrid se CREPOVI,
i ke ostanat takvi so vekovi.

i ajde sega braka slozni,
da si priznaeme dake sme grozni,
i da naucime nesto od barca i Messi
ili pola nas tim da se obesi !!!

Оф топик: Еве ја песнта која си ја пеат на Реал Мадрид, фан клуб

И Мексес е аут....тоа е добро ?!

Тие со звездичка се од Б листата, и ко ќе ги исклучиш нив ќе останат само 25 играчи од А листата

е сега шо е штосо со А и Б листа појма неам

Во последен момент Венгер ќе одлучи дали Туре или Џуру ќе стартува. Ќе биде одлично ако капитенот Туре го започне натпреварот, некако Џуру поради подолгото неиграње изгледа по малку отсутен на теренот, но верувам дека тоа ќе се среди.

И Мексес нема да им игра вечер.
:smir:

ДА ДА....ете погоре ми е постирано...сега видов...ама мислам дека е фол...и дека ке игра...ама пак јакиот играч....

Тие со звездичка се од Б листата, и ко ќе ги исклучиш нив ќе останат само 25 играчи од А листата

е сега шо е штосо со А и Б листа појма неам

Фала ти многу....каква помош ми даде....хахахахааххахаха:jaj::jaj::jaj:

Не за друго, ќе нема кој пенал да ни напраи :icon_lol:

пс. еве една песница за аде фанатици :)
Ајде Аде, кога ќе се вратиш, на зелените терени пак да се клатиш.

Противничкиот играч пак да го минеш и мрежата да им ја скинеш.

Да те ловат во офсајд, да им киднеш еднаш, па гол да збрцаш веднаш.

Без тебе е пусто, врати се Аде, без тебе нема кој гол да даде.

хахахаха :))

Да да да....многу уба песна....плус емотивна....и готово солзи ми идат во очи...хаххахххаха:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom