Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еиииииииии еиииии ХАХАХАХАХАХА! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Какви таклови бе какви пасови бе алоооо
Ја гледам корисноста стварно 1-1 и тоа ке беше и заслужено да изгубиме, али за среќа беше тука мајсторот и најдобриот играч на Арсенал.
Стварно голема корист има Арсенал од вакви фудбалери, а посебно оваа година и од цел среден ред.
Губииме бодови од дебилни тимооови, алооооооооооооооооо :)
Не зборам за Евертон* секоја чест за нив, али неможеме вака! Мора да имаме поквалитетни фудбалери во тимот пред се докажани.

И стварно немој боље и што веќе немаш намера да ми објаснуваш :pos2:
ps.за вчера за сонг боље да не зборам, најслаб играч на мечот. И најслабо беше оценет од неколку добри блогери на Арсенал али нз како беше и на гол.ком
Ги имаме, но тие сега не се во состојба да помогнат.

Нема поента да се продолжи со ваква дискусија. И друг пат „дискутирај“ со факти и аргументи, а не површински.

Оти на тебе не ти бил (Сонг) квалитетен за во прв тим. Да не беше квалитетен Венгер ќе го ставеше Ремзи синоќа или некој друг.

Ги имаме, но тие сега не се во состојба да помогнат.

Нема поента да се продолжи со ваква дискусија. И друг пат „дискутирај“ со факти и аргументи, а не површински.

Оти на тебе не ти бил (Сонг) квалитетен за во прв тим. Да не беше квалитетен Венгер ќе го ставеше Ремзи синоќа или некој друг.
А ти молимте со кој факти бе смешко еден?
Каква корист бе? 3 таклови имал хахахахах браво друже голем факт дека е корисен за Арсенал!
Алал ти вера!!
А за последново ке ти кажам дека само тоа си се резултира, досегашните игри и резултати можат да ти служат за голем факт.
Поз.

Song imal napraveno povekje taklovi i dali sega ja gledas korisnosta...:nesvest:
Ме интересира дали си го изгледал целиот натпревар? Сонг дефинитивно не беше најлошиот фудбалер на теренот.

А ти молимте со кој факти бе смешко еден?
Каква корист бе? 3 таклови имал хахахахах браво друже голем факт дека е корисен за Арсенал!
Алал ти вера!!
А за последново ке ти кажам дека само тоа си се резултира, досегашните игри и резултати можат да ти служат за голем факт.
Поз.
Немам намера да продолжам бидејќи немам ништо против тебе.

Поздрав. :smir:

ПС. И малку контролирај се при пишувањето. Тоа не почетокот не ми се допадна ни малку.

Ме интересира дали си го изгледал целиот натпревар? Сонг дефинитивно не беше најлошиот фудбалер на теренот.

Немам намера да продолжам бидејќи немам ништо против тебе.

Поздрав. :smir:

ПС. И малку контролирај се при пишувањето. Тоа не почетокот не ми се допадна ни малку.
Хахаха пе немаш намера пошто врска си немаш, и незнаеш што да кажеш.
И ме заболе мене ако тебе не ти се допаѓало.

Хахаха пе немаш намера пошто врска си немаш, и незнаеш што да кажеш.
И ме заболе мене ако тебе не ти се допаѓало.
Жалосно, многу жалосно...

И баш незнам кој незнае што да каже.

Докажи
дека Сонг бил најлошиот фудбалер на теренот синоќа и јас веднаш ќе го сменам аватарот.

Жалосно, многу жалосно...

И баш незнам кој незнае што да каже.

Докажи
дека Сонг бил најлошиот фудбалер на теренот синоќа и јас веднаш ќе го сменам аватарот.
Ако не најлош еден од најлошите.
И еден од повеќето кој не заслужуваар првотимски статус, не ми го спомињај Венгер, пошто се гледа успехот со ваквите играчи на Арсенал.
Иначе, ти ми докажа дека стварно имаме корист од него. Супер.
пс. сега стварно е доста, ама стварно! неможам повеќе да праам муабет со вакви ко тебе.
Чао и би те замолил да не ме реплицираш.

Ако не најлош еден од најлошите.
И еден од повеќето кој не заслужуваар првотимски статус, не ми го спомињај Венгер, пошто се гледа успехот со ваквите играчи на Арсенал.
Иначе, ти ми докажа дека стварно имаме корист од него. Супер.
пс. сега стварно е доста, ама стварно! неможам повеќе да праам муабет со вакви ко тебе.
Чао и би те замолил да не ме реплицираш.
Неможеш да докажеш и крај на дискусијата.

Ова е фан клуб за фудбалскиот клуб Арсенал, а не место за лечење на фрустрации на некои поединци.

ПС. И јас неможам, и тебе да не те интересира каков аватар носам бидејќи се почна од тоа.

Лоши вести, Силвестер во аут уште две или три недели
“Silvestre has had a little set-back so he will be two or three weeks more,” said the manager.

Во врска со натпреварот против Вест Хем, Венгер изјави:
“We don’t think we have any new injuries from the game at Everton,” Wenger went on. “Looking at the players today I don’t think there is anything to announce.

“I will change things a little bit because we play on Tuesday but this game against West Ham is very important to us. I will make changes but I don’t want to disrupt the side too much.”

Ова е фан клуб за фудбалскиот клуб Арсенал, а не место за лечење на фрустрации на некои поединци.

ПС. И јас неможам, и тебе да не те интересира каков аватар носам бидејќи се почна од тоа.
Strasno me potse4as na Vnukot ,Darvel i kompanijata. Da ne si vo rodninska vrska?

Ne mi se svigja kako igra Song i ne mi se svigja negoviot karakter.Ne gledam kakva korist ima od nego.

Ne mi se svigja kako igra Song i ne mi se svigja negoviot karakter.Ne gledam kakva korist ima od nego.
Абе не се замарај па и ти.
Он нас ни докажа дека Арсенал има корист од него. :):) така да ајт завршен муабет.

Инаку Аршавин можно е да биде презентиран утре попладне.
Поздрав.

Strasno me potse4as na Vnukot ,Darvel i kompanijata. Da ne si vo rodninska vrska?

Не сум.

А ова за Билонг си е твое мислење, не одам преку тоа.

Он нас ни докажа дека Арсенал има корист од него. :):) така да ајт завршен муабет.

Поздрав.
Број на таклови (поединечно) на вчерашниот натпревар

Алмунија-----0 таклови
Галас--------2 таклови
Сонг---------3 таклови
Клиши-------3 таклови
Сања--------4 таклови
Џуру---------4 таклови
Денилсон----1 таклови
Диаби--------2 таклови
Насри--------2 таклови
Адебајор-----0 таклови
Ван Перси----1 таклови

Arsène Wenger has believed in Alex's ability ever since he plucked him from Bastia in the summer of 2005. The Frenchman's faith was vindicated last season as Alex showed just why the boss rates him so highly.
First-team opportunities were few and far between for the Cameroon international in his first two years with the Club but he made 15 appearances last term and would probably have made more if an injury had not sidelined him in the Spring.
Alex impressed during Arsenal's run to the Carling Cup Semi-Finals, notably at Blackburn in the Quarter-Finals, and earned a late call-up to the Cameroon squad at the Africa Cup of Nations. The young Gunner excelled in Ghana and, although Cameroon fell short, Alex was named in the team of the tournament.
An injury slowed Alex's momentum on his return to England but he barely put a foot wrong on his return to action in a vital title clash at Old Trafford in April and went on to play every minute of Arsenal's last five Premier League fixtures.
Alex is comfortable in a holding central midfield role - he impressed there during a loan spell with Charlton in 2007 - but his finest moments came at centre-half last term. No doubt Alex will be pushing for a first-team place when he returns from the Olympics this season.

извор

gun__1219222639_player_song.jpg

Не сум.

А ова за Билонг си е твое мислење.

Број на таклови (поединечно)на вчерашниот натпревар

Алмунија-----0 таклови
Галас--------2 таклови
Сонг---------3 таклови
Клиши-------3 таклови
Сања--------4 таклови
Џуру---------4 таклови
Денилсон----1 таклови
Диаби--------2 таклови
Насри--------2 таклови
Адебајор-----0 таклови
Ван Перси----1 таклови

Arsène Wenger has believed in Alex's ability ever since he plucked him from Bastia in the summer of 2005. The Frenchman's faith was vindicated last season as Alex showed just why the boss rates him so highly.
First-team opportunities were few and far between for the Cameroon international in his first two years with the Club but he made 15 appearances last term and would probably have made more if an injury had not sidelined him in the Spring.
Alex impressed during Arsenal's run to the Carling Cup Semi-Finals, notably at Blackburn in the Quarter-Finals, and earned a late call-up to the Cameroon squad at the Africa Cup of Nations. The young Gunner excelled in Ghana and, although Cameroon fell short, Alex was named in the team of the tournament.
An injury slowed Alex's momentum on his return to England but he barely put a foot wrong on his return to action in a vital title clash at Old Trafford in April and went on to play every minute of Arsenal's last five Premier League fixtures.
Alex is comfortable in a holding central midfield role - he impressed there during a loan spell with Charlton in 2007 - but his finest moments came at centre-half last term. No doubt Alex will be pushing for a first-team place when he returns from the Olympics this season.

извор

gun__1219222639_player_song.jpg
Браво за секоја чест е!!
Еден натпревар изигра асален годинава(не овој не се сеќавам мислам дека со ливерпоул) и според повеќе познати блогови за Арсенал беше со оценка 5. а за гол.ком незнам неможам да најдам.
Како и дае, не намеравам да се расправам за Сонг, пошто нее од калиброт на Фламини. Кога се заменува треба да се замени како што треба да биде адекватна замената, а не со вакви како Сонг.
Јас не викам дека нема да го биде, во Арсенал тешко дека има некој фудбалер без потенциал.
Венгер по малце експериментира во последните години. А посебно оваа, затоа резултатот на тоа се гледа сеа.
Али нее крив само он, каков малер не бие со повредиве е невероватно нешто! Едноставно Ебуе-Сонг-Диаби-Денилсон е повеќе од смешно. Ете само Насри што играше како од поквалитетните играчи со повеќе доверба кај Венгер.

Моите два последни предувпредувања за Зоки и Арсеналмартин нека не се препукуваат мегу себе...Ако сакате така разменете си мсн и тепајте се....Ако ве видам уште еднаш да се карате за некој играч, кој и патем не вреди, ке побарам да бидете отсртанети од форумот....Е сега за 1 ден ја правам комплетната анализа од полусезоната и утре ке ја постирам и воодено тоа ке биди доказ за Арсеналмартин дека Сонг е еден од полошите на теренот....Е сега ако мислите дека има виновници за ова што ни се случува, јас не ги барам...Секако дека најголемата вина ја сноси менаџерот, но јас не можам да бидам против човекот кој направи да постои Арсенал...

Ке кажам дека вчера беше заслужено да изгубиме...Односно требаше Евертон да не победи...Подобри во секој аспект, повеке удари на гол и така натаму...Заслужен пораз требаше да биде тоа...Но тука кај нас го имаме РвП, односно новиот Бергакмп...Утакмицата нема да ја коментирам...

Затоа ке кажам дека мислењата кои ги разменуваа Зоки и Мартин, кај мене на факултет ги викаат „различни мислења“...И велат дека тој што ке попуштел бил попаметен...Епа сега сфакајте...

Поззз....

Верувај јас можам...Утре околу 18 00 ке го имаш...Договорено...а ако јас имам доказ и е точен...тогаш со помош на Фантом, ти леташ...се разбира секое извинување ке биди добродојдено...

Пријатен ден...!!!!

Поздрав.

Зоки, брат не знам како можиш да пишиш со некои кои едноставно се заљубени во црнци...можи дека имаат поголеми...Нека си го сака Сонг...

Самуел Ето

19 гола (15 со десна нога, 2 со лева, 2 со глава)
19 натпревари
1551 минута
78 удари

Лионел Меси

14 гола (12 со лева, 1 со десна, 1 со глава)
17 натпревари
1430 минути
75 удари
3 асистенции

Тиери Анри

12 гола (8 со десна, 3 со лева, 1 со глава)
17 натпревари
1264 минути
4 асистенции

Еве го нашиот шо прај на старост...Беше, Е, и Ке остани најдобар... !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom