Hahahahaha lele ostaj smeaSong imal napraveno povekje taklovi i dali sega ja gledas korisnosta...:nesvest:

Golema korist, stvarno.:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha lele ostaj smeaSong imal napraveno povekje taklovi i dali sega ja gledas korisnosta...:nesvest:
Ги имаме, но тие сега не се во состојба да помогнат.Еиииииииии еиииии ХАХАХАХАХАХА! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Какви таклови бе какви пасови бе алоооо
Ја гледам корисноста стварно 1-1 и тоа ке беше и заслужено да изгубиме, али за среќа беше тука мајсторот и најдобриот играч на Арсенал.
Стварно голема корист има Арсенал од вакви фудбалери, а посебно оваа година и од цел среден ред.
Губииме бодови од дебилни тимооови, алооооооооооооооооо
Не зборам за Евертон* секоја чест за нив, али неможеме вака! Мора да имаме поквалитетни фудбалери во тимот пред се докажани.
И стварно немој боље и што веќе немаш намера да ми објаснуваш :pos2:
ps.за вчера за сонг боље да не зборам, најслаб играч на мечот. И најслабо беше оценет од неколку добри блогери на Арсенал али нз како беше и на гол.ком
А ти молимте со кој факти бе смешко еден?Ги имаме, но тие сега не се во состојба да помогнат.
Нема поента да се продолжи со ваква дискусија. И друг пат „дискутирај“ со факти и аргументи, а не површински.
Оти на тебе не ти бил (Сонг) квалитетен за во прв тим. Да не беше квалитетен Венгер ќе го ставеше Ремзи синоќа или некој друг.
Ме интересира дали си го изгледал целиот натпревар? Сонг дефинитивно не беше најлошиот фудбалер на теренот.Song imal napraveno povekje taklovi i dali sega ja gledas korisnosta...:nesvest:
Немам намера да продолжам бидејќи немам ништо против тебе.А ти молимте со кој факти бе смешко еден?
Каква корист бе? 3 таклови имал хахахахах браво друже голем факт дека е корисен за Арсенал!
Алал ти вера!!
А за последново ке ти кажам дека само тоа си се резултира, досегашните игри и резултати можат да ти служат за голем факт.
Поз.
Хахаха пе немаш намера пошто врска си немаш, и незнаеш што да кажеш.Ме интересира дали си го изгледал целиот натпревар? Сонг дефинитивно не беше најлошиот фудбалер на теренот.
Немам намера да продолжам бидејќи немам ништо против тебе.
Поздрав. :smir:
ПС. И малку контролирај се при пишувањето. Тоа не почетокот не ми се допадна ни малку.
Жалосно, многу жалосно...Хахаха пе немаш намера пошто врска си немаш, и незнаеш што да кажеш.
И ме заболе мене ако тебе не ти се допаѓало.
Ако не најлош еден од најлошите.Жалосно, многу жалосно...
И баш незнам кој незнае што да каже.
Докажи дека Сонг бил најлошиот фудбалер на теренот синоќа и јас веднаш ќе го сменам аватарот.
Неможеш да докажеш и крај на дискусијата.Ако не најлош еден од најлошите.
И еден од повеќето кој не заслужуваар првотимски статус, не ми го спомињај Венгер, пошто се гледа успехот со ваквите играчи на Арсенал.
Иначе, ти ми докажа дека стварно имаме корист од него. Супер.
пс. сега стварно е доста, ама стварно! неможам повеќе да праам муабет со вакви ко тебе.
Чао и би те замолил да не ме реплицираш.
Strasno me potse4as na Vnukot ,Darvel i kompanijata. Da ne si vo rodninska vrska?Неможеш да докажеш и крај на дискусијата.
Ова е фан клуб за фудбалскиот клуб Арсенал, а не место за лечење на фрустрации на некои поединци.
ПС. И јас неможам, и тебе да не те интересира каков аватар носам бидејќи се почна од тоа.
Абе не се замарај па и ти.Ne mi se svigja kako igra Song i ne mi se svigja negoviot karakter.Ne gledam kakva korist ima od nego.
Не сум.Strasno me potse4as na Vnukot ,Darvel i kompanijata. Da ne si vo rodninska vrska?
Ne mi se svigja kako igra Song i ne mi se svigja negoviot karakter.Ne gledam kakva korist ima od nego.
Број на таклови (поединечно) на вчерашниот натпреварАбе не се замарај па и ти.
Он нас ни докажа дека Арсенал има корист од него.така да ајт завршен муабет.
Инаку Аршавин можно е да биде презентиран утре попладне.
Поздрав.
Браво за секоја чест е!!Не сум.
А ова за Билонг си е твое мислење.
Број на таклови (поединечно)на вчерашниот натпревар
Алмунија-----0 таклови
Галас--------2 таклови
Сонг---------3 таклови
Клиши-------3 таклови
Сања--------4 таклови
Џуру---------4 таклови
Денилсон----1 таклови
Диаби--------2 таклови
Насри--------2 таклови
Адебајор-----0 таклови
Ван Перси----1 таклови
Arsène Wenger has believed in Alex's ability ever since he plucked him from Bastia in the summer of 2005. The Frenchman's faith was vindicated last season as Alex showed just why the boss rates him so highly.
First-team opportunities were few and far between for the Cameroon international in his first two years with the Club but he made 15 appearances last term and would probably have made more if an injury had not sidelined him in the Spring.
Alex impressed during Arsenal's run to the Carling Cup Semi-Finals, notably at Blackburn in the Quarter-Finals, and earned a late call-up to the Cameroon squad at the Africa Cup of Nations. The young Gunner excelled in Ghana and, although Cameroon fell short, Alex was named in the team of the tournament.
An injury slowed Alex's momentum on his return to England but he barely put a foot wrong on his return to action in a vital title clash at Old Trafford in April and went on to play every minute of Arsenal's last five Premier League fixtures.
Alex is comfortable in a holding central midfield role - he impressed there during a loan spell with Charlton in 2007 - but his finest moments came at centre-half last term. No doubt Alex will be pushing for a first-team place when he returns from the Olympics this season.
извор
![]()
Неможеш да докажеш и крај на дискусијата.
Ова е фан клуб за фудбалскиот клуб Арсенал, а не место за лечење на фрустрации на некои поединци.
ПС. И јас неможам, и тебе да не те интересира каков аватар носам бидејќи се почна од тоа.
Абе не се замарај па и ти.
Он нас ни докажа дека Арсенал има корист од него.така да ајт завршен муабет.
Инаку Аршавин можно е да биде презентиран утре попладне.
Поздрав.