Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо има да се каже, кој кај сака почна да игра, нема никаква дисциплина, едноставно тонеме од натпревар во натпревар...ова е единствената утакмица која не успеав после толку години да ја догледам до крај...срамота...жал ми е за сето ова шо ни се случува...
Ах тоа 4 место....

After the Everton game Arsene was asked the obvious questions about the long and tedious Andrei Arshavin saga - here's what he said....
"There is nothing new on Arshavin. I have been concentrating on the game and not taking calls, but the deal is maybe 90% completed. However, the final 10% of any deal can be the most difficult. "Maybe in the next two days. In this kind of job it can be difficult at this stage because people can change their minds completely."

Clear as mud then - it's bound not to happen.

http://www.arsenal-world.co.uk/news/loadnews.asp?cid=TMNW&id=429532

Па океј се разбира тешко е дур не се потпише до крај :)
али сега денес утре ќе имаме нов играч :helou:

30szr68.jpg

еве да ве разведрам малце :) во синоќешното интервју и професорот признал дека работата со рускиот репрезентативец и плејмејкер на зенит А.А е речиси завршена . кажал дека 100 % бил сигурен дека РвП ќе постигне гол кога го видол дека топката ја примил со лева нога :) - за евертон : биле тврд противник ( колку е само скромен - беа подобар противник - ама ќе ги видеме со утд - нека изиграат така ) немам ништо против :)

Што да се каже... не стартуваше еден пат Ебуе и не победивме... :pos:

9 последователни натпревари без пораз е добро, но лошо е што од тие девет натпревари Арсенал има 4 нерешени. Сепак нерешено е подобро од пораз, но несмее така резултатот на некои натпревари лесно да се прокоцка. Следните противници не се за потценување, па до крајот ќе биде интересно.

За два дена Арсенал ќе игра на Емирати против Вест Хем, уште еден незгоден тим и таму треба да ја бараме победата.

KEEP THE FAITH...

Искрено на титула не ни помислувам годинава, ама баш ич.
Трето се надам највеќе, али излеа и тоа ке биде мн тешко.
Фалат Волкот и Фабрегас :/
И нека не ве радува податокот дека сме без пораз 9 меча.
Пс. Сонг и адебајор ми се на црна листа. Аут од лето.
ппс. Незнам како можете да носите аватари од него стварно :):) алал нека вие. Ептен задоволува со неговата игра.

Искрено на титула не ни помислувам годинава, ама баш ич.
Трето се надам највеќе, али излеа и тоа ке биде мн тешко.
Фалат Волкот и Фабрегас :/
И нека не ве радува податокот дека сме без пораз 9 меча.
Пс. Сонг и адебајор ми се на црна листа. Аут од лето.
Подобро е отколку толку мечеви порази, нели?

За титула можеше реално да размислуваме ако беа тука Фабрегас, Волкот, Едуардо и Росицки. Многу фалат. Се гледа дека откако се повреди Фабрегас ни к немаме од креативност. Само се додава, додава па кон Алмунија а овој 60 метра напред и топката веќе е во посед на противникот.

Диаби се заборава во дриблинзи и вчера единствената корисна работа што ја направи беше пасот кон Ван Перси. Не ми е јасно како еден натпревар ќе изигра перфектно, а веднаш на другиот да изгледа како изгубен.

И не е важно дали сме биле трето или четврто. Нема разлика, бидејќи и двете водат во Лигата на шампионите. :helou:

ПС. На некој (Сонг) не му е по вкус, но ако се погледне по длабински во неговата игра, ќе се види сосема нешто друго.

Подобро е отколку толку мечеви порази, нели?

За титула можеше реално да размислуваме ако беа тука Фабрегас, Волкот, Едуардо и Росицки. Многу фалат. Се гледа дека откако се повреди Фабрегас ни к немаме од креативност. Само се додава, додава па кон Алмунија а овој 60 метра напред и топката веќе е во посед на противникот.

Диаби се заборава во дриблинзи и вчера единствената корисна работа што ја направи беше пасот кон Ван Перси. Не ми е јасно како еден натпревар ќе изигра перфектно, а веднаш на другиот да изгледа како изгубен.

И не е важно дали сме биле трето или четврто. Нема разлика, бидејќи и двете водат во Лигата на шампионите. :helou:
Хехе, епа океј радујсе ондак :):):) шо да ти кажам...
Сеедно и Фабрегас и Волкот да беше го немаме тој капацитет кој лани го имавме, и пак немаше да гледаме на титула. Баш со нив ги изгубивме решителните утакмици, кој сега не коштаат скапо.
Така да слаба сезона, ни останува уште ЛШ да се покакаме.
Али ајде недажта последна умира(за лш).
И да што викаш нема разлика, супер ке ни биде пола сезона и кој знае уше колку ке се тепаме за 5-то место, и 6 години по ред ке се тешиме што има везе тоа важно идеме и лш со квалификации.
И да секако „ке биде“ ...
Ајт поз.
пс. Да сега ја видов длабински неговата игра, стварно е феноменален!! баш за прв тим.

Хехе, епа океј радујсе ондак :):):) шо да ти кажам...
Сеедно и Фабрегас и Волкот да беше го немаме тој капацитет кој лани го имавме, и пак немаше да гледаме на титула. Баш со нив ги изгубивме решителните утакмици, кој сега не коштаат скапо.
Така да слаба сезона, ни останува уште ЛШ да се покакаме.
Али ајде недажта последна умира(за лш).
И да што викаш нема разлика, супер ке ни биде пола сезона и кој знае уше колку ке се тепаме за 5-то место, и 6 години по ред ке се тешиме што има везе тоа важно идеме и лш со квалификации.
И да секако „ке биде“ ...
Ајт поз.
пс. Да сега ја видов длабински неговата игра, стварно е феноменален!! баш за прв тим.
Позитивните нешта секој си ги сваќа на свој начин.

Не игравме како лани и со нив двајца (пред да се повредат), но да беше тука еден Росицки, еден Едуардо убеден сум дека ќе беше подобро. Тој квартет ќе беше полн погодок. Но што да се прави, кога се нема среќа, се нема.

Не само Лига на шампиони, го заборави и ФА купот.

Значи проблем претставува ако дополнително се играат два натпревара пред почетокот на сезоната. Нема некоја голема разлика ако сме биле второ или трето или четврто место.

ПС. Твоето мислење за него јас неможам да го сменам. Ако сакаш почитувај го, ако не тогаш плукај го. А тоа дека не е за прв тим - си знае Венгер.

Позитивните нешта секој си ги сваќа на свој начин.

Не игравме како лани и со нив двајца (пред да се повредат), но да беше тука еден Росицки, еден Едуардо убеден сум дека ќе беше подобро. Тој квартет ќе беше полн погодок. Но што да се прави, кога се нема среќа, се нема.

Не само Лига на шампиони, го заборави и ФА купот.

Значи проблем претставува ако дополнително се играат два натпревара пред почетокот на сезоната. Нема некоја голема разлика ако сме биле второ или трето или четврто место.

ПС. Твоето мислење за него јас неможам да го сменам. Ако сакаш почитувај го, ако не тогаш плукај го.
Ауу добар поет си знаеш? :pos2:
*На првото со Росцики и Едуардо Венгер требаше да си мисли на тоа. Значи ако беше свесен т.е видеше дека тоа ке биде - кај арсенал требаше нешто да стори на трансфер листата.

И да бе го забораив Фа купот, моментално најзагреани сме за тоа, тоа стварно ме воодушевува. Кога ке усереш и ПЛ и све ке се надаш на фа куп, шо да прајш...тоа покажува колку сме уште подоле не само резултатски од моментално погоре рангираните екипи од нас освен астон вила.
ПС. Али веќе го смени, свака ти част. Сега го видов Сонг подлабоко и стварно е невероватен играч!! секоја чест и занего.

Ауу добар поет си знаеш? :pos2:
*На првото со Росцики и Едуардо Венгер требаше да си мисли на тоа. Значи ако беше свесен т.е видеше дека тоа ке биде - кај арсенал требаше нешто да стори на трансфер листата.

И да бе го забораив Фа купот, моментално најзагреани сме за тоа, тоа стварно ме воодушевува. Кога ке усереш и ПЛ и све ке се надаш на фа куп, шо да прајш...тоа покажува колку сме уште подоле не само резултатски од моментално погоре рангираните екипи од нас освен астон вила.
Првите предвидувања беа дека Росицки ќе биде подготвен на почетокот од оваа сезона, некаде во Август месец. Потоа се се пролонгираше за во Септември и отиде сезоната. Да знаеше Венгер дека цела сезона ќе го нема Томаш, тогаш веднаш ќе реагираше на трансфер пазарот.

Венгер не е „видовит“ па да знае што ќе се случи во иднина. Тој не е доктор.

ФА купот никако не е за фрлање. Тоа е најмасовното англиско натпреварување и ја има целата моја почит.

ПС. ОК, има време и за тебе да ги разбереш нештата во фудбалот.

Првите предвидувања беа дека Росицки ќе биде подготвен на почетокот од оваа сезона, некаде во Август месец. Потоа се се пролонгираше за во Септември и отиде сезоната. Да знаеше Венгер дека цела сезона ќе го нема Томаш, тогаш веднаш ќе реагираше на трансфер пазарот.

Венгер не е „видовит“ па да знае што ќе се случи во иднина. Тој не е доктор.

ФА купот никако не е за фрлање. Тоа е најмасовното англиско натпреварување и ја има целата моја почит.

ПС. ОК, има време и за тебе да ги разбереш нештата во фудбалот.
Па Венгер нее доктор, али друг е доктор. Али ај нема везе, битно се виде како резултираме. Сега ке си се тепаме со Астон Вила.

Океј.

Има време да. Нели подлабоко кога ке се навлезе, рзбираш?:):):) :pos2: Ох мори...
ајде терајси и биди ми поздравен.

Па Венгер нее доктор, али друг е доктор. Али ај нема везе, битно се виде како резултираме. Сега ке си се тепаме со Астон Вила.

Океј.

Има време да. Нели подлабоко кога ке се навлезе, рзбираш?:):):) :pos2: Ох мори...
ајде терајси и биди ми поздравен.

Сонг имаше направено 3 таклови, само Сања и Џуру имаа направено повеќе од него т.е. 4. Ја гледаш корисноста?

Биди ми и ти поздравен, немам намера да ти објаснувам нешто што не разбираш.

Сонг имаше направено 3 таклови, само Сања и Џуру имаа направено повеќе од него т.е. 4. Ја гледаш корисноста?

Еиииииииии еиииии ХАХАХАХАХАХА! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Какви таклови бе какви пасови бе алоооо
Ја гледам корисноста стварно 1-1 и тоа ке беше и заслужено да изгубиме, али за среќа беше тука мајсторот и најдобриот играч на Арсенал.
Стварно голема корист има Арсенал од вакви фудбалери, а посебно оваа година и од цел среден ред.
Губииме бодови од дебилни тимооови, алооооооооооооооооо :)
Не зборам за Евертон* секоја чест за нив, али неможеме вака! Мора да имаме поквалитетни фудбалери во тимот пред се докажани.

И стварно немој боље и што веќе немаш намера да ми објаснуваш :pos2:
ps.за вчера за сонг боље да не зборам, најслаб играч на мечот. И најслабо беше оценет од неколку добри блогери на Арсенал али нз како беше и на гол.ком

Song imal napraveno povekje taklovi i dali sega ja gledas korisnosta...:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom