jas pak mislam deka na kolo toure mu e vreme da odi vo drug klub,barem dodeka arsenal moze da izvlece pari za nego.Iako ima 27 god.ne e star ali mene mi se cini kako da nema ambicii so arsenal poveke.Mislam deka mnogu podobar bi bil Senderos,koga ke se vrati od milan,i bi sakal da kupat nekoj defanzivec,iako neznam kolku ke promeni toa bidejki taktikata na Wenger e sekogas "se vo napad".mozda bi bila dobra opcija Micah Richards ili Joleon Lescott ili Richard Dunne ili Gareth Bale......
Туре никако не смее да се продава,тие што ги спомна сите можат вода да му носат... каков Дан каков Ричардс какви бакрачи.. ако Туре замине сега сигурно Венгер ке го врати Сендерос од Милан,и така тие не се задоволни од него,тоест тие кој играч го земале го упропастиле. Што значи памет за идните играчи,да учат од ваквите грешки што ги направија фламини и сенди.
Имаа амбиции со арсенал,во последно време повредите го помачија,па затоа Венгер неможеше да рачуна повеќе на него,порег позагреаните Силвестер и Галас,идеше полека полека. Неговата изјава е базирана на тоа што се десило меѓу него и галас. Ипак е тоа твое мислење,али според мене тука не би размислувал за никакви пари кога се работи за најдобриот дефанзивец во арсенал и тоа на 27 години.:smir:
А и еве читам дека Арсенал не дозволил такво нешто,тоа ми се свиѓа.
According to the
Daily Mirror, Arsenal have contacted Torino to sign 24 year old attacking midfielder
Alessandro Rosina on loan.
Па пошто се нема мн мн пари сега за сега,боље еден ДМ како Росина да се земе на loan па од наредна година ке видиме како ке се покаже,па Венгер со можност и да го откупи договорот. Според мене најидеално решение би бил ваков играч + како loan. Каков Артета,мн пари се тоа,би сакал да дојде,али мислам дека Венгер нема да фрла пари по уште еден можам да речам поскап играч.. Аршавин целосен - Росина на позајмница - тип топ
ЕДИТ: Ајде малце фото шоп.
ЕДИТ 2: Еве Инлер што изјавил во врска со шпекулациите врзани за Арсенал
'I have a three-year deal with Udinese. I am not interested in transfer issues. My manager deals with that. My target now is the success of Udinese. I am happy with the team and am not interested in Arsenal. I run out onto the field and play; I don`t care about the rest.'
:jaj: