Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе,кога ќе се погледа тој бод е реален резултат,ама тоа што боде во очи е пак тој примен гол во финишот кога би требало полека да ја завршат утакмицата.Аматерските грешки би требало веќе да престанат да се случуваат,ако се мисли да се бориме за титула или за првите три места.

Од друга страна пак,мене особно ме весели и внесува самодоверба тоа што скоро ги добиваме нашите главни конкуренти.Дуду,Тео,Фабри,Томче да незборам,кога ќе заиграт повторно сите ќе видете кој е тој Арсенал кој до сега прашувате каде е.А потоа луѓе мои,моја скромна проценка по виденото до сега,Арсенал ќе биде несопирлив!

Затоа главата горе,нее ништо страшно:salut:
Da ako ne go isprodade pola tim i go zameni so 17 godisni "talenti na idninata".

Колку повеке гледам толку повеке сум убеден дека било пенал...Кога ке ми текни какви пенали нас ни суделе, кога Пирес шагаше во шеснаесетникот...????

Убеден сум дека Јунајтед ке бидат шампиони оваа година....Сака некој да се кладиме....

...by the way....ја имам целата сезона од Непобедливи на оригинално цд....со сите ефекти и сите додатоци кои ги нема на интернет...

....мислам дека ке биди тешко за 4-то место оваа сезона...али ке видиме..

Колку повеке гледам толку повеке сум убеден дека било пенал...Кога ке ми текни какви пенали нас ни суделе, кога Пирес шагаше во шеснаесетникот...????

Убеден сум дека Јунајтед ке бидат шампиони оваа година....Сака некој да се кладиме....

...by the way....ја имам целата сезона од Непобедливи на оригинално цд....со сите ефекти и сите додатоци кои ги нема на интернет...

....мислам дека ке биди тешко за 4-то место оваа сезона...али ке видиме..
Не победивме и самиот Насри си кажа пред натпреварот дека ако не извлечеме полн плен од натпреварот тогаш ги губиме шансите за титула. Тоа и се случи и сега не очекува борба за четвртото место.

Мислам дека Астон Вила нема да издржи до крај и неможе да биде конкурент за тоа место. Очекувам сигурен пласман во Лигата на шампиони.

Оваа сезона се повеќе наликува на минатата на Барселона која има слична игра како и Арсенал, така да верувам дека следната сезона повторно ќе бидеме Непобедливи во второ продолжение од 2003/04.

Гаките ми паднаа :smir:

Иначе, реален резултат беше 2-2 во споредба со играта, во прво полувреме незнаевме кај н ие главата среќа среќа и среќа како што кажав да се даде еден среќен гол, па да се смени ситуацијата.
Второ поактивни бевме :) се на се ни се пружи среќа што можевме да ја искористиме, али ни овој пат пак неуспеа. Али нормално, судиите мора да делуваат на тоа кога во прашање е Арсенал. Незнам, али со ова само пропаѓа лигата на рејтинг. Две сезони судиите поштено не дупат не дупат и не дупат!! напротив на Манчестер секоја утакмица им судат ебаго! Тоа говедото Роналдо прееска требаше да добие чист директ црвен за такво понашање и газење со копачка на цела рака на еден бек на Стоук. Со самото тоа нормално дека тој ке експлодира, и ке му оди остро да му се одмазди, што беше случај и прееска. Го скоси одпозади, црвен картон во 71 минута, еден ја победа на Манчестер Јунајтед. Срамота, веќе почнувам да се мислам што скандал ли ке излезе за некоја година, ако се продолжи вака да не ебааваат судиите! Тука сигурно има нешто... немаше ама баш никаков контакт меѓу Галас и Агбон самиот тој падна, штета... али резултатски гледано задоволен сум и вака, 4-тото место е супер за мене годинава, догодина со нови сили...
пс. Сања мен оф д меч.

ЕДИТ: Еј забораив.. :nesum: добра вест Сонг се повреди!:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2: ахахахах ајде само да не го гледам!
Не ми се верува што читам... :uvo:

epa ako Wenger seuste verue u titula :) znaci mozna e :pipi:
a kao moze da se raduete za igracite so ni se povreduvaat :uvo:

арсеналмартин24, понекогаш мора да ти се верува, а некад не... :smir:
Три недели аут ке биде билонг. ;)

~Volleyman~, земиси боље вицотека него да читаш тоа..

Иначе, верувајте вие во титула :) за мене титула оваа година е 4-тото место.(мада и тоа ке биде тешко...):smir:

За утре мислам дека ќе биде оваа постава:

---------------Almunia---------------

Sagna----Toure------Gallas----Clichy

Eboue----Denilson------Diaby----Nasri

-------Van Persie----Adebayor------

On the penalty decision...

“It was a committed game. I felt overall the referee had a good game, but on the penalty I think the first foul was by [Gabriel] Agbonlahor on [William] Gallas, and that the second was by Gallas.”

изјави Венгер после натпреварот...

Furious Wenger: Villa influenced ref

Зошто на Венгер после секоја изгубена или нерешена утакмица криви му се судиите и никој друг!? Да не бил пеналот ке било вака или онака, а да дадеше Астон Вила 2 гола у прво полувреме што ке беше?
Мислам дека Венгер треба малце да подзамисли зошто тимот губи од екипи како Хул и Стоук, зошто прокоцка 2 гола предност итн итн.
Овој тим на Арсенал треба уште да созрева за еден ден да стане шампион на Англија, меѓутоа ако Венгер продолжи со таа неговата политика да купува 17 годишни и да ги продава врвните играчи, верувам ни вие нема да очекувате титула во блиска иднина.

Wenger celo vreme kao reporter gi kazuva problemite namesto da gi popravi.Toa me nervira.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom