Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1:0
randal na asistencija na merida odlicno izigrano

edit:
2:0
gibs na asistencija na wilshere

Arsenal - Portsmouth reserves 2-0 prekrasen gol na Gibbs
И тоа каков гол. Не му одеше во одбрана, но во напад е поопасен, го докажа тоа.

Инаку добар настап на Едуардо, ја погоди стативата, имаше некои добри дриблинзи се на се добро се покажа. :vozbud:

Вилшер докажува дека вреди за во прв состав, но има време да се развива овој фудбалер за да се претопи во светска класа. :zver:

И тоа каков гол. Не му одеше во одбрана, но во напад е поопасен, го докажа тоа.

Инаку добар настап на Едуардо, ја погоди стативата, имаше некои добри дриблинзи се на се добро се покажа. :vozbud:

Вилшер докажува дека вреди за во прв состав, но има време да се развива овој фудбалер за да се претопи во светска класа. :zver:

Па со своите 16 години премногу вреди и има уште многу многу за учење:wink:

Koл беше најдобриот лев бек што го знаев не викам не али откако отиде во челзи тој за мене не постои...и немој со вакви смешни постови те молам...јанг и бејнс...:tapp:вода може да му носат на клиши а ако тебе не ти е по мерак тоа е друга работа....а јас тоа не го пишав тоа навивачки туку ти ја кажав вистината...
И ова последниов дел кажува дека ти не си вистински навивач на арсенал (не свакај како провокација)не е се до парите...ајде нека не купи некој милјардер и ке ги земеме сите ѕвезди и ке освоиме се...ке бидеш задоволен тогаш...:tapp::tapp:

Абе добро до некаде си у право али тоа е од што нема попаметна работа и незнае како да се истакне у јавност..:tapp:

Ти можеби нема да бидеш задоволен....???...Повеке сакаш да играме, без титула или да играме со титула.....И не верувам дека ако не земи наекој милјаредер ке бидеме полни со звезди...Викам едноставно ке ги задржуваме овие кои ни бегаат за повеке пари во други тимови...Зошто си мислите си заминаа Хлеб и Фламини....За пари, и никој не можи да ме разубеди....Еден РвП зема 60,000 неделна плата, а Балак, Тери или Роналдо по 180,000 фунти...Еми сеа...сфати го ова како сакаш...А за Клиши, да не ми е по кефот...и не го кријам тоа...Ке видиме и вие до кога ке го браните....Ко ке си дај афтогол во полуфинале од ЛШ, ке видите....И Алмуниа не ми беше по кефот....од финалето од ЛШ....кога прими два наивни гола, ама човекот се поправи со времето и сеа го има целосниот мој респект....Сеа да се вратам на страници понапред и да видам колку сте го критикувале...ЗАТОА ве молам...

Еве што изјавил Цеск во пресрет на петочните ждрепки:

“Можеме да добиеме како противник некои големи клубови.” – рече Фабрегас. “Ќе видиме што ќе се случи. Доколку сакаш да го освоиш ова натпреварување мораш да ги победиш сите.”
“Но искрено не ја посакувам Барса. Но обично кога ќе кажеш дека не посакуваш нешто тоа и го добиваш, па затоа ќе молчам.”

Едуардо бил изваден на полувреме поради повреда :nerv:

The Brazilian-born striker lasted only 45 minutes before coming off with a hamstring injury that will sideline him for a further two weeks.

Еве што изјавил Цеск во пресрет на петочните ждрепки:

“Можеме да добиеме како противник некои големи клубови.” – рече Фабрегас. “Ќе видиме што ќе се случи. Доколку сакаш да го освоиш ова натпреварување мораш да ги победиш сите.”
“Но искрено не ја посакувам Барса. Но обично кога ќе кажеш дека не посакуваш нешто тоа и го добиваш, па затоа ќе молчам.”

Едуардо бил изваден на полувреме поради повреда :nerv:

The Brazilian-born striker lasted only 45 minutes before coming off with a hamstring injury that will sideline him for a further two weeks.

pa taman ke bide vo sostavot za FA kupot na 3 januari mislam deka bese

Ти можеби нема да бидеш задоволен....???...Повеке сакаш да играме, без титула или да играме со титула.....И не верувам дека ако не земи наекој милјаредер ке бидеме полни со звезди...Викам едноставно ке ги задржуваме овие кои ни бегаат за повеке пари во други тимови...Зошто си мислите си заминаа Хлеб и Фламини....За пари, и никој не можи да ме разубеди....Еден РвП зема 60,000 неделна плата, а Балак, Тери или Роналдо по 180,000 фунти...Еми сеа...сфати го ова како сакаш...А за Клиши, да не ми е по кефот...и не го кријам тоа...Ке видиме и вие до кога ке го браните....Ко ке си дај афтогол во полуфинале од ЛШ, ке видите....И Алмуниа не ми беше по кефот....од финалето од ЛШ....кога прими два наивни гола, ама човекот се поправи со времето и сеа го има целосниот мој респект....Сеа да се вратам на страници понапред и да видам колку сте го критикувале...ЗАТОА ве молам...

А што мислиш дека сегашниот борд на арсенал нема пари да им ги покачи платите...се лажеш ако мислиш така...ајде ке им дадеме по 180 000 фунти и што ке направиме тогаш ке освоиме се....напротив играчите ке се однесуваат како најголеми звезди и воопшто нема да се залагаат а и зошто би се залагале кога се преплатени...не е се во парите....а за клиши тоа што не ти е по мерак не значи дека не е добар играч .. се залага на секој натпревар и дава 100 % од себе и не се навраќај наназад затоа што ретки се тие што го критикувале (се разбира освен ти)...:smir::toe:
И да повеќе би сакал да ја гледам препознатливата игра на арсенал макар било тоа и без титула отколку да гледам голем број на звезди кои се тука само заради парите....

Ama momentalno ja nema ni prepoznatlivata igra pa toa e problemot. :raz:
Абе сеа што сме у криза сме ...точно дека ни ја нема препознатливата игра али со тек на време ке се надмине кризата и повторно ке бидеме оној стариот арсенал...а со звезди никогаш нема да ја имаме таа игра...веруј...позззз

aj potsetise koj bese lani izbran za najdobar lev bek vo anglija pa posle zbori :tapp:

Абе сеа што сме у криза сме ...точно дека ни ја нема препознатливата игра али со тек на време ке се надмине кризата и повторно ке бидеме оној стариот арсенал...а со звезди никогаш нема да ја имаме таа игра...веруј...позззз
Pa ne bi bil mnogu siguren da sum na tvoe mesto. Eve gledaj Barcelona kakva igra ima a site se zvezdi. A sigurno so antitalenti kao Song,Niklas itn... nema da ima igra.

Pa ne bi bil mnogu siguren da sum na tvoe mesto. Eve gledaj Barcelona kakva igra ima a site se zvezdi. A sigurno so antitalenti kao Song,Niklas itn... nema da ima igra.
Ok ајде нека не земе некој милјардер па ке имаме јака игра ондак...незнам што да ти кажам друго..штом така мислите неможам да ве разубедам...

Ok ајде нека не земе некој милјардер па ке имаме јака игра ондак...незнам што да ти кажам друго..штом така мислите неможам да ве разубедам...
Abe ja nikade ne pisav miljarder da ne zeme,citaj podobro ne lupaj odma!
I 30-40 milioni moze da potrosi i bez takvi miljarderi.

sakam roma vs arsenal vo CL pred nekolku godini ne pobedivte na olimpiko a vo london nereseno sega sakam da vi vratime:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom