Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мартин,тој зборува дека нереално е,според последниве резултати и нашата игра и форма...со кое сите ке се согласиме.Нереално би било Арсенал да победи? :uvo:
Па тогаш бидејќи знаеш дека нема да победиме не го ни гледај натпреварот. :nesum:
ЕДИТ: Wenger - I hope our fans leave Cole alone
Кешли не заслужува почит.
Ноу проблем=).Само чиил=)Логикс, извини друже, не видов.. афекат.![]()
Епа нема да биде тој Венгер ако троши по 100 милиони преку лето за засилувања,зар не?:helou:Logix nemora Wenger da se smeni, tuku da go promeni stilot malku.Znaci on si e super trener samo treba da pocne da kupuva poiskusni i podokazani igraci ILI barem da ne gi prodava na leto veke dokazanite.
Апсолутно се сложувам со овој пост.Logix nemora Wenger da se smeni, tuku da go promeni stilot malku.Znaci on si e super trener samo treba da pocne da kupuva poiskusni i podokazani igraci ILI barem da ne gi prodava na leto veke dokazanite.
A sho demek ako gi tepame Chelsea nekako, dobro e, posle nema nikakov problem? Abe i da gi tepame Chelsea problemite postojat sekako,ako sakas titula,a ako ne sakas titula togas nemas problem, duri si i superzadovolen so 4to i 5to mesto.Епа не троши али сеа ќе дае конечно некој милион за добро засилување :smir:
аа да видиме што ќе се случи со Челзи па ќе коментираме :helou:
Неможеме да знаеме дали ке даде дали не.
И јас се надевам дека во Јануари ке отвара кесето ... али пак не ми се дава да верувам! Сите го знаеме Венгер каков е. Во летото кога сите очекувавме трансфер, и чекавме до последен момент до полноќ на крај ја видовме пак старата песна.
Али тогаш мислеше дека ке можеме да атакуваме со неколку млад, неискусни, и не докажани(како што се во моментов Денилсон и Сонг).. никој не одрекува дека тие имаат потенцијал :/ напротив но сега за сега не се за во прв тим. Полека полека мислам дека му станува јасно, едноставно мора да се зима нешто во јануари. Еве сега се шпекулира за Де Роси, Чави...
Треба да имаме стандарден тим, што нема да има ротации, измени, на скоро секој меч. Како што е Манчестер и да не набројувам сега некој тимови... немој сега да ми каже зашто не навиваш за нив :/ едноставно тоа е реалноста имаат тим што скоро цела сезона е тој истиот. Нас малце и не мачат повредите, али и да нее тоа... пак се двоумиш да го стаиш Силвестер Џуру или Сонг неможе така... се знае Туре се повредил, Џуру ке го замени(пример) а не Венгер една го игра џуру, друга го игра Сонг во дефанзива.
И да...Апсолутно се сложувам со овој пост.
ПС: Мартин, Пинк Пантер!!!)))
A sho demek ako gi tepame Chelsea nekako, dobro e, posle nema nikakov problem? Abe i da gi tepame Chelsea problemite postojat sekako,ako sakas titula,a ako ne sakas titula togas nemas problem, duri si i superzadovolen so 4to i 5to mesto.
NE ali najvazno sega e da pobedime so 4elzii:helou:
И ја имам осечај дека Перси ќе им даде гол ама не од слободенImam neki ose4aj daka RvP 4a im go dade od freekick utre.I imam ose4aj daka 4a bide nereseno.
Да, но сега ни треба играч што е повеќе докажан како фудбалер во средината. Тој неможе оваа сезона да ги направи Денилсон и Сонг звезди(пример). Тие имаат потенцијален, но пак ке повторам такви фудбалери не се за во прв а пред се во ЛШ или ЕПЛ.гледам многу за засилувања зборувате ама не се надевајте многу многу
тешко дека венгер ке даде некоја фунта за засилување поготово зимава јас искрено ич не се надевам на тоа пошо венгер е тип на менаџер што сака да му носи заработка на тимот а не да му ги троши средствата тој повеке сака да создаде ѕвезда отколку да даде 20-30 мил. за да купи ѕвезда.но ова е мое мислење и се надевам како и сите други дека грешам
а за утрешниот меч што да речам мој тип 0:0 или најмногу 1:1 a потсвесно нормално си се надевам на победа
п.с. за пораз воопшто не размислувам
Да, но сега ни треба играч што е повеќе докажан како фудбалер во средината. Тој неможе оваа сезона да ги направи Денилсон и Сонг звезди(пример). Тие имаат потенцијален, но пак ке повторам такви фудбалери не се за во прв а пред се во ЛШ или ЕПЛ.
Може да ги пушта но ретко, повеќе да добиваат шанса во Карлинг купот и ФА купот.
Значи сега ни треба фудбалер како што е Де Роси.. Пред неколку години, ни требаше напагач(Ван Перси мислам дека имаше голема повреда, и неможеше да го има цела сезона во составот) и во Јануари го зема ААдебајор од монако.
Многу добро те сваќам што сакаш да кажеш, и мене ми е тешко да верувам во тоа... но сега стварно мора да земе нешто. Сега го немаме Хлеб и Фламини, што мора тоа да го надополни со некој добар играч.
Знам дека сега ке речеш... „ако сакаше тоа да го направи, ке купеше уште од летото“ но не... тој згреши според мене, мислеше дека ке можеме да играме со играчи како што е Денилсон, сонг ... како што реков погоре тие не се за во прв тим. Минатата сезона беше многу подруго, немаше потреба да се зима нешто, а и требаше да ги задржи Хлеб и Фламини.
Сега веќе ги немаме тие...сега наместо нив имаме дечки со потенцијал, уште со желба да се докажат, но не треба да иде се така нагло. Искрено пред на почне сезоната бев толку уфуран и мислев дека стварно свати дека треба да направи уште еден трансфер после Насри.. а најмалку очекував Денилсон да добива толку шанса во првиот тим.
Мое мислење е(иако е тешко за верување) дека Венгер ке земе во Јануари нешто, па сега ке видиме.. здравје!
А за Челзи, осеќам дека ке ги победиме! Нема тука фаворит, и не би било никакво изненадување ако ги победиме! Победа на прв план!
Поздрав.
Пари за трансфер не се проблем, тоа го изјави пред неколку дена Хил Вуд. И рече доколку му се потребни на Венгер, ке ги има! Значи до Венгер е... да знаат тие што мислат дека арсенал немал пари.е зоки знам ја што ни треба но ситуацијата е сосема поинаква
венгер ке купи некого зимава само ако му се укаже добра прилика добар играч за не многу пари
не знам дали се секаваш ама адебајор беше под суспензија од монако поради несогласување со управата и тогаш влета венгер со понуда што монако ја прифати со отвотрени раце за релативно ниска цена мислам дека не беа повеке од 7 мил.
а за хлеб и за фламини си во право но тоа не беше изводливо од причина што хлеб не си замина од арсенал поради парите туку не можеше да го поднесе животот во лондон што беше случај и со рејес кој не успеа да се навикне на животот таму а исто и баптиста
а за фламини е друга ситуацијата зошо тој замина исклучиво заради пари а сега го читам како арсенал се уште му бил во срцето,тикви зелени ако тој го сакаше арсенал какошто вика сигурен сум дека ке потпишеше договор со арсенал а не со милан
ама то е то било поминало
да се надеваме дека венгер ке ме демантира
и утре се разбира победа
Пари за трансфер не се проблем, тоа го изјави пред неколку дена Хил Вуд. И рече доколку му се потребни на Венгер, ке ги има! Значи до Венгер е... да знаат тие што мислат дека арсенал немал пари.
И да познато ние тоа на сите какво е времето во лондон.... и на баптиста му беше супер да игра во клуб како Арсенал! Но времето го спречи баш ги памтам неговите изјави.. „ 30 минути врне, после 30 минути сонце грее и обратно“ значи и тоа е негде проблемот со климата.
Иначе, тоа што го изјавил Фламини најмногу ме нервира! :/ Кога само ке се потсетам и на Анри, кога на Арсенал.ком пред да се пресели во барселона изјави Ке останам во Арсенал, никогаш нема да го напуштам клубот, тука ке ја завршам кариерата итн итн... и после тоа кога се пресели и кога имаше изјави „ Секогаш ке останам ганер во срцето, никогаш не би можел да играм против Арсенал“ најмногу ме нервира тоа, што беше случај и со фламини оваа година :/
Али што викаш... тоа било поминало!
Да си гледаме ние, утре да извлечеме 3 бодчиња од Стемфорд
Иначе, чисто за инфромација нашиот бивши играч Хлеб влага во 88 минута у игра :pos2: ако ако така му треба.