Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Насри требаше да биде + а не замена за Хлеб!
Е да :toe: ама пак имаме одлична замена за хлеб а тоа е Волкот :zver: еден од најдобрите десно крила во светот според мене а и подобар од хлеб :nesum:

п.с Галас ќе настапи против Динамо Киев
- но нема да биде капитен на тимот :nesum:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1899874 напиша:
Е да :toe: ама пак имаме одлична замена за хлеб а тоа е Волкот :zver: еден од најдобрите десно крила во светот според мене а и подобар од хлеб :nesum:
Друго е тоа :) Волкот требаше сезонава да влага 60/70 минута пошто не го бива уште за цел меч. Хлеб ке играше на таа позиција, и при крај Волкот ке влезеше и ке фаќавме екипи на сец. Он како што е брз, а противничката одбрана уморна во последните 20 30 минути немаше да му има равен тука. и тоа како ке беше боље така.

Али ајде то е то.

[zEUs];1899874 напиша:
п.с Галас ќе настапи против Динамо Киев
- но нема да биде капитен на тимот :nesum:
Одлично. Нека се смират проблемиве малце. Не дека го бранам, тоа што го направил е крајно не спорцки али неможам да опспорам дека е одличен дефанзивец.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Друго е тоа :) Волкот требаше сезонава да влага 60/70 минута пошто не го бива уште за цел меч. Хлеб ке играше на таа позиција, и при крај Волкот ке влезеше и ке фаќавме екипи на сец. Он како што е брз, а противничката одбрана уморна во последните 20 30 минути немаше да му има равен тука. и тоа како ке беше боље така.

Али ајде то е то.
Се сложуем со тебе ама ка што викаш то е то :toe:
- ама кој ќе се врати Росицки не ми се верува Волкот да игра од почеток :toe: и тогаш ќе влага во 60/70 и ќе ја користи својата брзина против уморената одбрана :wink:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1899935 напиша:
Се сложуем со тебе ама ка што викаш то е то :toe:
- ама кој ќе се врати Росицки не ми се верува Волкот да игра од почеток :toe: и тогаш ќе влага во 60/70 и ќе ја користи својата брзина против уморената одбрана :wink:
Јас стварно ке неможам да сватат што ке правиме кога ке се врати Росицки...

Ебуе Фабрегас Денилсон Насри
(моментално)

Ова е само моментално, по големиот број повредени играчи.

Каде ке игра Росицки? Незнам што ке направи Венгер али ако ме прашува мене некој, мислам дека треба да ги ротира. :toe:

Волкот ке треба повеќе да грее клупа, исто така и Ебуе. Стварно незгодна ситуација.

Ваше мислење?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535

(моментално)

Каде ке игра Росицки? Незнам што ке направи Венгер али ако ме прашува мене некој, мислам дека треба да ги ротира. :toe:

Волкот ке треба повеќе да грее клупа, исто така и Ебуе. Стварно незгодна ситуација.

Ваше мислење?
Па да сигурно треба да ротира, а ја мислав вака :

Ебуе--Фабрегас-Насри--Росицки - мн офанзивна :vozbud:
Насри--Фабрегас-Диаби--Росицки - и после влага Денилсон наместо Диаби а ако водимо влага Сонг :wink: а пак Вокот сигурно влага во 60/70 мин :) така што значи сите замене ќе се извршат за средниот ред а пак нападот и одбраната... :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1899999 напиша:
Па да сигурно треба да ротира, а ја мислав вака :

Ебуе--Фабрегас-Насри--Росицки - мн офанзивна :vozbud:
Насри--Фабрегас-Диаби--Росицки - и после влага Денилсон наместо Диаби а ако водимо влага Сонг :wink: а пак Вокот сигурно влага во 60/70 мин :) така што значи сите замене ќе се извршат за средниот ред а пак нападот и одбраната... :toe:
Не не, многу грешиш :)

Кај Фабрегас треба некој како Фламини(што во моментов е Денилсон и Сонг) немоеш ти да го играп цел среден ред со играчи кој имаат офанзивни улоги. Мора до Фабрегас да има некој таков, за да отвара простор.

Нее така?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Не не, многу грешиш :)

Кај Фабрегас треба некој како Фламини(што во моментов е Денилсон и Сонг) немоеш ти да го играп цел среден ред со играчи кој имаат офанзивни улоги. Мора до Фабрегас да има некој таков, за да отвара простор.

Нее така?
Да точно :pipi:
Ја не сум Венгер па да го погодим составот :pos:
Пишав офанзивен состав а Диаби е звер и може да изигра подефанзивно ко Сонг а исто така и поофанзивно :wink: затоа тој треба да биде во почетен состав :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ееее кае сега ваквата игра, акции, голови...

Еве нешто од оваа сезона. Па барем не бевме толку лоши на почетокот колку сега. (Запази момент 2:55 :vozbud:, беше добар, а пак сега :jaj:)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

(моментално)

Ваше мислење?
Зоки,едноставно то е ова...
Росицки ке игра десно,Насри лево,во средина Ебуе/Денилсон-Фабрегас=)
Тогаш ке биде многу подобро....Волкот,Диаби,Едуардо,Вела....е ова ке биде добра клупа...а за следната сезона се надевам дека Венгер од Диаби ке направи сличен Виеира..=) Па ке бидат одлчичен тандем со Цеск:pipi:
Сања/Ебуе десно....Клиши/Траоре лево,во средина Џуру и Туре,верувам дека ке биде добар тандемов...ке видите=).
Значи единствено сме тенки кај централни дефанзивци,зашто не би сакал кога некој ке се повреди Сонг да игра таму,Силвестре само искуство има ништо друго..ај Филипчо може научил нешто од Неста па ке биде подобар=).
Поздрав.:pipi:
ПС:Шпекулација или не,ке видиме:
Одборот дозволил 12.5 мил фунти(толку бараат) за Де Роси од Рома.-за во јануари=)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Зоки,едноставно то е ова...
Росицки ке игра десно,Насри лево,во средина Ебуе/Денилсон-Фабрегас=)
Тогаш ке биде многу подобро....Волкот,Диаби,Едуардо,Вела....е ова ке биде добра клупа...а за следната сезона се надевам дека Венгер од Диаби ке направи сличен Виеира..=) Па ке бидат одлчичен тандем со Цеск:pipi:
Сања/Ебуе десно....Клиши/Траоре лево,во средина Џуру и Туре,верувам дека ке биде добар тандемов...ке видите=).
Значи единствено сме тенки кај централни дефанзивци,зашто не би сакал кога некој ке се повреди Сонг да игра таму,Силвестре само искуство има ништо друго..ај Филипчо може научил нешто од Неста па ке биде подобар=).
Поздрав.:pipi:
ПС:Шпекулација или не,ке видиме:
Одборот дозволил 12.5 мил фунти(толку бараат) за Де Роси од Рома.-за во јануари=)
Ќе биде добро ако дојде, но ми изгледа дека ова е уште една шпекулација. :pipi:

А пак Сенди мислам дека беше на позајмица една година во Милан со опција да го откупат договорот. Како што му „тргна“ не верувам дека ќе фрлат некое евро. :nesum:

Не се секирајте ако имаме повеќе опции за една позиција во тимот. Добро е да се има голем број на опции. :vozbud:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Slaba klupa ima Arsenal.Toa e problemot.Fudbalerite od klupata se potencijalni,no nemaat dovolno iskustvo za da mozat da igraat vo PL.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom