Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Нема шанси да остане. Уште во Јануари си оди.
Дури и да се извини, пак нема да остане. Сетете се на случајот со Рој Кин.
Галас има нарушени односи со Ван Перси, Волкот и Насри така да не верувам дека Венгер ќе го задржи својот сонародник. Ако остане само ќе шири негативна енергија. :toe:
ne zboruvam za ostanuvanje
toa e poveke od jasno deka ke bide stavena na transfer listata za prodazba
jas zboruvam za voopsto dali ke zaigra dotogas

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
ne zboruvam za ostanuvanje
toa e poveke od jasno deka ke bide stavena na transfer listata za prodazba
jas zboruvam za voopsto dali ke zaigra dotogas
Дотогаш во резервниот тим ќе игра.
Ама ако се прашувам јас, подобро да му се забрани пристапот и до резервистите затоа што може да ја расипе добрата атмосфера кај карлингашите. :pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Нема шанси да остане. Уште во Јануари си оди.
Дури и да се извини, пак нема да остане. Сетете се на случајот со Рој Кин.
Галас има нарушени односи со Ван Перси, Волкот и Насри така да не верувам дека Венгер ќе го задржи својот сонародник. Ако остане само ќе шири негативна енергија. :toe:
Нема врска :) тоа што после Милан, Галас „демек“ изјави дека е премногу лут на Волкот и дека треба да учи да шутира и со лева, да има подобар финиш. После недела дена беше демнтирано од Галас, кој рече дека тоа немало врска, и дека самиот Волкот знаел дека тоа е чиста лага. :)

За Перси и Насри незнам, а и незнам од кај си прочитал тоа.:pipi:

ПС: Ке видите, дека ке игра Галас уште следниот меч :) и дека ке остане уште 1/2 години во Арсенал.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Нема врска :) тоа што после Милан, Галас „демек“ изјави дека е премногу лут на Волкот и дека треба да учи да шутира и со лева, да има подобар финиш. После недела дена беше демнтирано од Галас, кој рече дека тоа немало врска, и дека самиот Волкот знаел дека тоа е чиста лага. :)

За Перси и Насри незнам, а и незнам од кај си прочитал тоа.:pipi:

ПС: Ке видите, дека ке игра Галас уште следниот меч :) и дека ке остане уште 1/2 години во Арсенал.
Прочитав денеска на Сандеј Тајмс и гледав нешто на Скај.

Не, Галас на индиректен начин беше виновен за вчерашниов дебакл. Самиот си заби нож со тоа што сакаше да си ја промовира автобиографијата. Внесува негативна атмосфера и нема авторитет над соиграчите. Затоа и му беше одземена капитенската лента.

Бидејќи е французин ќе има некој попуст кај Венгер.

:eek:ftopic: Добар аватар. Ајде, уште малку па ќе го видиме и него.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Прочитав денеска на Сандеј Тајмс и гледав нешто на Скај.

Не, Галас на индиректен начин беше виновен за вчерашниов дебакл. Самиот си заби нож со тоа што сакаше да си ја промовира автобиографијата. Внесува негативна атмосфера и нема авторитет над соиграчите. Затоа и му беше одземена капитенската лента.

Бидејќи е французин ќе има некој попуст кај Венгер.

:eek:ftopic: Добар аватар. Ајде, уште малку па ќе го видиме и него.
Ситуацијата стварно била многу сериозна. Изгледа му се ближи трансфер :) Штета, баш го сметам за еден од најдобрите дефанзивци во светот, а и еден од најмотивирачките играчи. Ова што го напраил е срамота, стварно ме изненади.

Али ке видиме, времето ке покаже.

ПС: Видиго каков е скиснат Жерард :)))

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ситуацијата стварно била многу сериозна. Изгледа му се ближи трансфер :) Штета, баш го сметам за еден од најдобрите дефанзивци во светот, а и еден од најмотивирачките играчи. Ова што го напраил е срамота, стварно ме изненади.

Али ке видиме, времето ке покаже.

ПС: Видиго каков е скиснат Жерард :)))
Да, тој на секој натпревар е екстремно мотивиран. Многу придонесуваше во нападот со своите витални голови против конкурентите.

:eek:ftopic: А пак мотивираноста на Дуду :pos:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Да, тој на секој натпревар е екстремно мотивиран. Многу придонесуваше во нападот со своите витални голови против конкурентите.

:eek:ftopic: А пак мотивираноста на Дуду :pos:
Ама многу заебаваше у јавноста... најпрво изјавуваше дека Арсенал требал да игра како Челзи и сл. што според мене никој фудбал не би го изјавил тоа, НАПРОТИВ!

Потоа беше фатен со цигара во уста пред некој бар што внесе многу револт кај Венгер.

И сега евего почна да руши атмосфера(во најлош момент, кога ни треба се повеќе мотивација) зборувал како некој играчи не заслужувале да играат за Арсенал...(можеби има право, но неможе така да изјавува... + во најтежок период)

Па незнам што му следува... :toe:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
А да... Ова е чист гол! :vozbud:
Чист ко солза многу се нервирав кој го поништија, сум се радуем свите дома ги уплашив мисле кузнае шо се дешава :pos:

Абе тој знае за кого навиа :wink:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1896730 напиша:
Чист ко солза многу се нервирав кој го поништија, сум се радуем свите дома ги уплашив мисле кузнае шо се дешава :pos:

Абе тој знае за кого навиа :wink:
Се нервираш? Немаше врска со гол што тие.. за фаул се рачуна тоа.

Иначе, и јас се уплашив викам сега пак ке добие црвен! :pos2:

Е ако де... мора и на Веб страниците нешто да излезе :) Ке им падне популарноста. :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Нема шансе :nenene: Венгер нема никат да замине од Арсенал :vozbud:

Се нервираш? Немаше врска со гол што тие.. за фаул се рачуна тоа.

Иначе, и јас се уплашив викам сега пак ке добие црвен! :pos2:
Абе не беше фаул :nenene: голманот ја фрли топката ван шеснаетерец и РвП не ни го чепна...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1896802 напиша:
Нема шансе :nenene: Венгер нема никат да замине од Арсенал :vozbud:

Абе не беше фаул :nenene: голманот ја фрли топката ван шеснаетерец и РвП не ни го чепна...
зеус фаул е тоа :) судијата добро виде. Неможеш ти да му стоиш пред уста на голамнот, а и плус тоа да не му дозволиж да ја рогне :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
зеус фаул е тоа :) судијата добро виде. Неможеш ти да му стоиш пред уста на голамнот, а и плус тоа да не му дозволиж да ја рогне :)
Па според мене не беше фаул многу сумнителна ситуација бидејќи тоа беше надвор од 16-те метри... :toe: ама нева веза прошло тоа :wink: и се ќе остане ако... ако го признаеја голот, ако... :kesa:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1897008 напиша:
Па според мене не беше фаул многу сумнителна ситуација бидејќи тоа беше надвор од 16-те метри... :toe: ама нева веза прошло тоа :wink: и се ќе остане ако... ако го признаеја голот, ако... :kesa:
Абе тоа е правило :) тоа нее според тебе или мене... среќа и шо не доби некој картон, него ај заеби.. :)

ПС: ме запали аватаров.. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom