Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
немам намера да спорам со тебе за квалитетите на бентнер - јасно го знаеш мојот став и мислење :helou:

вака на место си е составот - сем денилсон ко стартер , ама ок е :)

за играта треба ран гол , за да се отепа играта на вила ( не дека ќе имаат некаква :) )знаеме дека ваквите тимови против арсенал се секогаш двапати помотивирани - им оди се од рака - прв корнер , прв шут , прва акција ... за да го избегнеме ова треба само да ја играме нашата препознатлива игра со ран гол , за да се подотворат малце и да примат уште некој :)

лично сакам никлас да постигне погодок или некој повеќе па лично тебе да те чујам мил мој зоки :)
Немам јас ништо против него, нема да ни да имам :) Само не ми се свиѓа како и на многумина негова игра многу едноставно. Со Манчестер ми се стемни, да го имавме Вела во тие сутуации во кој што он испадне, сигурно водството ке беше поубедливо. И не значи сега тој ако даде гол, дека е кој знае што и дека сите треба да го смениме мислењето за него.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Немам јас ништо против него, нема да ни да имам :) Само не ми се свиѓа како и на многумина негова игра многу едноставно. Со Манчестер ми се стемни, да го имавме Вела во тие сутуации во кој што он испадне, сигурно водството ке беше поубедливо. И не значи сега тој ако даде гол, дека е кој знае што и дека сите треба да го смениме мислењето за него.
Се сложувам, добар играч е Бентнер ама Вела да ги имаше тие шански 99% ќе ги искористеше :vozbud: само каков гол даде против Виган :nesvest: гол ипол :) а не беше само голот туку и асистенциете а не е само тој натпревар туку на свите што одиграл бил :zver: и затоа мислим дека треба утре да добие шанса во првиот тим ако треба и на цела Бентнер да седи на клупа :toe:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
[zEUs];1855286 напиша:
Се сложувам, добар играч е Бентнер ама Вела да ги имаше тие шански 99% ќе ги искористеше :vozbud: само каков гол даде против Виган :nesvest: гол ипол :) а не беше само голот туку и асистенциете а не е само тој натпревар туку на свите што одиграл бил :zver: и затоа мислим дека треба утре да добие шанса во првиот тим ако треба и на цела Бентнер да седи на клупа :toe:
Бендтнер затоа што не играше во вторникот ќе биде стартер, а Вела би требало да влезе од клупата, ако има потреба.
Се согласувам дека Вела ќе реализираше некоја од шансите против Лепешките, но едноставно тој ден ништо не му одеше од рака на Бендтнер. Да се надеваме дека ќе ја преброди кризата и како што реков и порано со некој гол во мрежата на Астон Вила ќе се врати на голгетерските патеки затоа што тој е голгетер.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
luge ako zememe vo arsenal jas nepamtam za losh igrac...taka da najubavo e da ne sporeduvate benther-vela....persi-ade i slicno... ednostavno treba da se igra onoj igrac sho e vo podobra forma... inace jas neznam koj e toj sho ke odluci koj e podobar vo konkurencija na Eduardo,Ade,RVP,Vela,Benther pa eve i Simpson
nemoj samo da kazete ade ili rvp deka ipak oni imaat najgolema minutaza vo timot... a simson i vela za mng kratok period dadoa mng golovi... vela e anri dva... znae i sam da izdribla i da dade gol a znae i dobra asistencija da dade...dodeka simson e klasicen gol machine daj mu dobar pass i imate cist gol... inaku vcera procitav simson ima igrano 185 min za arsenal ima postignato 5 gola... ne e malce toa lugeeeee

taka da ne se karajte djabe deka ne ste vie koi odlucuvaat koj da igra i koj ne...no sepak mislam da bide presudna momentalnata forma a ne stazot vo klubot:toe:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Bendtner ima poveke iskustvo od Vela vo premier ligata.Ima odigrano poveke natprevari od Vela i zatoa i ne go igrase Vela.Plus toa Bendtner e porazvien i podobar vo vozdusnite dueli i moze polesno da se spravi so odbranata na Mancester.Ne velam deka Bendnter e podobar od Vela,no podobar izbor bese za toj natprevar.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Шансите Алмуниа да брани со Астон Вила се 70:30,а за Аде 50:50(брзо заздравува дечкото:))
Ебуе и РвП сигурно се во аут.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Мислам дека Арсенал ке победи ! Со тој подмладок шо го имате :vozbud::vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Еве ги и моите видувања за натрпреварот против Астон Вила.....Мислам дека овој тим не е за потценување и треба да се свати максимално озбилно, исто како Јунајтед или некој од големата четворка...Играат феноменално и се во лоша серија(добро за нас) од 2 порази по ред во ПЛ....Кај нас мислам дека ке се игра со добар состав како Сања, Туре, Галас и би сакал Силвестер...Во средниот ред Денилсон, Диаби, Цесц и Фабрегас...Тука е и Насри а напред сигурен сум дека би играл Бендтнер, а Вела ке почека од клупата....Мислам дека е подоборо да игра Никлас бидејки Вила се феноменални во играта со глава во одбраната и ке ни треба некој играч...Ке кажам дека очекувам добра игра и конечно да тргниме напред...Обично после блесокот иди пораз, кај нас....така беше досега...Се надевам дека ке смениме нешто и ке биди поинаку....После блесокот повторно блесок со победа...Ке видиме...Стандарден термин и повторно на А1...

п.с. Заборајв до кај стигнавме со биографијата на Венгер...???...

Позззззззззз

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Не знај да игра, сега за сега....Позззззззззззз
Абе супер е играчот :wink: многу е добар баш супер игра и ги врши задачите што му се дадени а тоа е да ги прекинува противничките контри и нападите на средина на теренот, плус и со него во тимот ќе има повеќе простор за фабрегас да оди понапред а тогаш мие сме пооопасни :vozbud:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
[zEUs];1856496 напиша:
Абе супер е играчот :wink: многу е добар баш супер игра и ги врши задачите што му се дадени а тоа е да ги прекинува противничките контри и нападите на средина на теренот, плус и со него во тимот ќе има повеќе простор за фабрегас да оди понапред а тогаш мие сме пооопасни :vozbud:
Абе на кој ке му објаснуваш...остај жити се,не знаел да игра ,глупости :kesa:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
[zEUs];1856496 напиша:
Делумно си во право, но сепак....Кога има некој поназад точно е дека има повеке место за Цеск, но ЈАС мислам дека тој не е играч кој можи да одигра така...Ако сакаш чист пример кој можи да одигра така тоа е Инлер, Фламини, Јаја Туре, Диара и сл...Сонг ги нема потребните квалитети како психички така физички и технички....Не можи тој да влези во игра и да се смеј и притоа нашиот тим да иазгуби 2 добиени бода....Негова задача беше да го блокира Модрич на средината, а токму овој беше тој кој ги намести двата гола...Така да....нека повежба таму со другиот тим и можеби за некое време ке добие шанса...Дотогаш....Го почитувам твоето мислење и многу ценам што си седиш зад него...Но сепак сите мислиме различно....:vozbud::vozbud::vozbud:..

Позззззззззззззз до тебе

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Абе на кој ке му објаснуваш...остај жити се :kesa:
Ако бе :) , сите си имаме различни мислење и тој си има свое мислење :wink: можда малце погрешно ама негово е и со тек на времето ќе види дека греши :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom