- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
Гледајте го видеово Fergie and Wenger back duo
Нема што,зверови се!!:helou:Гледајте го видеово Fergie and Wenger back duo
Moj тип за утре: 0-3 ! :smir:ajde braka utre po nova pobeda ....moj tip 1-3 ....profesorot so pofalni zborovi za Denilson..."Denilson moze kompletno da go zameni Flamini"--pozz GUNNERS forever
Друже, колку што знам Вела е класичен напагач. Така да мое, мислење е дека Волкот ке игра прв тим. Али останува, да видиме.Мислам дека Валкот утре ќе биди на клупа, и најверојатно ќе влези во 2то
на негово место изгледа Вела, сепак ова е веќе четврто гостување за Валкот (вклучувајќи го и она за Англија во Загреб). Колку и да е добар, заслужува малце одмор. Спрема мене можда ќе видиме:
---------------Алмуниа----------------
Сања-------Туре------Галас----Клиши
Ебуе--------Цеск-----Денилсон---Вела
-----------Аде---Ник--------------
клупа: Фабијански, Џору, Валкот, Сонг,Рамзи, Вилшир, РвП
tocno no dodeka bese vo spanija igrase kako kriloДруже, колку што знам Вела е класичен напагач. Така да мое, мислење е дека Волкот ке игра прв тим. Али останува, да видиме.
Што е ова на секој пост се дереш?( „!!!“ ) Дај не заебавај, срамота! :pos2: :pos2: :pos2:[zEUs];1682100 напиша:Вила е нешо ко Ван Перси и Волкот мое да игра и класичен напаѓаш а и како крило!!!
moze e malce prigluv....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Што е ова на секој пост се дереш?( „!!!“ ) Дај не заебавај, срамота! :pos2: :pos2: :pos2: