Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ви стана јасно дека АРСЕНАЛ е тим за правење пари купи ефтин играч продадиго поскапо, а ако има шанса за титула ке ја добие ако не никому не му е гајле.

Па за таков тим навивате (без навреда) за да гледате колку е побогат или ?

Па за таков тим навивате (без навреда) за да гледате колку е побогат или ?

Арсенал купува таленти и ги прави звезди и игра најубав фудбал не троши пари за играчи без врска како други клубови

Уште не ви стана јасно дека АРСЕНАЛ е тим за правење пари купи ефтин играч продадиго поскапо, а ако има шанса за титула ке ја добие ако не никому не му е гајле.

ц ц ц абе од кај се избаци па ти сеа кажи жити се

значи мн тивко ке си ги собереш парталите и ке се изгубиш од фан клубов
освен ако не си фан на Арсенал
а мене не ми изгледа дека си

:smir:

еј дечки ФАНОВИ НА АРСЕНАЛ продолжете си со дискусијата
несакам да се мешам на темава пошо не следам све од почеток

позз:wink:

ц ц ц абе од кај се избаци па ти сеа кажи жити се

значи мн тивко ке си ги собереш парталите и ке се изгубиш од фан клубов
освен ако не си фан на Арсенал
а мене не ми изгледа дека си

Прво фан сум на арсенал од пред ти да се родиш второ сакаш верувај во тоа сакаш не тоа ти и се гледа дека купува евтини играчи а ги продава поскапо со тоа можеш сам да заклучиш дека е клуб за правење пари. И јас сакам да гледам како арсенал победува освојува титули али засега ги нема али ќе почекаме

Прво фан сум на арсенал од пред ти да се родиш второ сакаш верувај во тоа сакаш не тоа ти и се гледа дека купува евтини играчи а ги продава поскапо со тоа можеш сам да заклучиш дека е клуб за правење пари. И јас сакам да гледам како арсенал победува освојува титули али засега ги нема али ќе почекаме
Абе мора друга политика да се внесе во тимот ако сакате да ги задржете талентите не ја бива ваа:toe:

Каква политика бе друже, каква?! Шо 5 години неаме освоено титула? Зошто си се запрашал? Ке биде јасно по ова..

Леман

Лорен Туре Кион Кол

Љумберг Жилберто Виера Пирес

Беркамп Анри

Резерви: Еду, Парлоу, Рејес, Вилторд, Кану, Кембел.

Е, вакви играчи треба да имаш за да станеш ШАМПИОН.
А како шо е сега Детево играло, ке го биде ова она, ај следната година, знај не праиме ништо. Затоа и не освоивме 5 години титула.
....Е тука си во право....Со овие играчи бевме неприкосновени во Англија, барем....Вреди да се спомене дека имаме 49 натп...и да не беше оној Мајк Рајли...можи и подолго...ама ај.....Се надеваме дека ова ке биди наша сезона....ама така велиме веќе 5 години...:(

па ако пере пари многу,кажи ми тогаш зошто не купиме некоја ѕвезда
туку даваме максимум по 10 милиони за играч или кажи ми зошто неможат да спијат навечер и Венгер и сите други од стучниот штаб на клубот и од управата бидејки (познатиот) кредит за Емирати едвај го исплаќаме

немој те молам да лупаш глупости

ова што го прави Венгер за Арсенал заслужува почит и разбирање

готово со муабетов

позз:smir:

Јас немам против Венгер и Арсенал имам против тие што не сакаат да дадат пари за играчи тугу ги земаат за себе

Малку немате врска со муабетов.. ги кривите за предавници а воопшто не може да се наречат така.. Како прво Пујол игра во најголемиот ривал на Реал Мадрид и во иста лига, па ДА, ако си отиде во Реал Мадрид ќе биде предавник.. Хлеб и Фламини си отидоа од Арсенал затоа што сакаа нови предизвици и не отидоа во Ман Утд или Ливерпул, туку ја напуштија земјата, и секако поради пари зашто на крајот ова е работа, и секој гледа како да заработи пари.. исто како тебе да ти дадат да работиш за Бил Гејтс и ти даваат 1 мил пари, а ти викаш не, јас у Македонија ќе си работам чистач и ќе си зимам 5000 ден месечно, но важно е патриот сум... Глупости... Второ Бентли го направи најдобриот можен избор бидејќи кога беше он кај вас, вие имавте премногу крила и тој секако си отиде за да може да ја развие кариерата, а сега кога отиде во Тотенхем продолжува истото да го прави. Да не се откажавте вие од него така, можеби и да дојдеше сега во ова немаше да ги одбере Тотенхем но сепак тоа клубот најпрвин ја прифаќа понудата.

Мислам дека е срам да ги нарекувате играчите до вчера што играа за вашиот тим и постигавте колку толку поради нив предавници и вакви такви.. Вие размислете дали сте у право, но стварно е срамота од ваша страна ова што го правите.
...Епа сеа.....Види вака....ко ќе речиш нови предизвици....оти Тоти и Раул не си одат туку се по 15 години во еден тим...Тие не бараат предизивици....Или пак Џерард...Колку и да игра во нашиот најомразен тим мора да му се пушти рака дека ќе седи до крајот на кариерата таму и ке си биди и остани ЦАР.....Така е....Ние во последните години немаме искуство....тоа е главната причина....ама ај.....Така да Фламини и Хлеб уште за две сезони не можат да кажат се....Тие заминаја дека Арсенал не му нудеше услови...Љунберг последната сезона земаше 10,000 неделно замина во Вест Хем и зема 130,000 неделно....е сега го избркаја....еми сеа не се будали...сакам да кажам дека не ги плакаат ама...ај како да немаат пари....а имаат најпоке....ама ај....Анри и Пирес земаја по 150,000 неделно во најдобрите денови ама после.....за к...т играја......еми то...колку плаќаш толку добиваш.....

Јас немам против Венгер и Арсенал имам против тие што не сакаат да дадат пари за играчи тугу ги земаат за себе

чекај малце може ли со некој пример да го кажеш ова зошо не те разбирам баш

озбилно

Па Арсенал сам себе не се води има луѓе кои се на директорски места тие не даваат пари а Венгер не може од џебот свој да вади пари за Арсенал да оди напред како ти свират така ќе играш тоа го прави и венгер

И Тоти и Раул и Џерард и Пујол, ги додавам и Тери и Сколс и Малдини...се играчи шо од најмали години (12 па и помали) играат во својте клубој, а клубојте се од местата од кај шо се родени или се барем недалеку од нив, и се клупски икони.

Во Арсенал то беше Ешли Кол, ама мислам се скара нешто со Венгер. Истото беше и со Галас во Челзи и во 23:00 на 31 август се случи трансферо (размената).
Кој друг играч има таков статус во Арсенал?
Фабрегас? Не би рекол.
Волкот? Лондончанец е, ама не потекнува од Арсеналова школа.
Нема.

Зато грешите шо ги споредувате Хлеб или Фламини, па и Анри со Пујол, Раул, Тери, Џерард, Тоти...
Еден ден можи и Рамзи да замини. Шо би имало тука чудно? Ништо.

СЕКОЈ КОЈ ШТО НЕ ГО САКААТ АРСЕНАЛ НЕКА СИ ОДАТ ОД ФАН-КЛУБОВ И ВЕЌЕ ДА НЕ СЕ ВРАТАТ ПАК
ТОА Е ПОСВЕТЕНО НАЈВЕЌЕ ЗА Aјсшутер И ако може king24 да бидеш малку подоверлив во клубот и не се грижи зашто имаме талент да се избориме со проблемите и секогаш ќе иам верба во арсенал само ради тоа што го сакам клубот највеќе од се во животов

Видете го линков само видете за детево што ќе доаѓа очигледно во Арсенал од Барселона а го споредуваат со Фран Мерида и Фабрегас и дека по исти стапки оди како и тие а Фалке е најзаслужен за промоцијата на Б тимот на барселона минатата сезона и видете го клипот само што се умее со топка а и постигна и гол од корнер ако треба да се спомне тоа
http://youngguns.wordpress.com/2008/08/25/arsenal-offered-barca-youngster-falque-video/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom