Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci sledna utakmica igrame utre a
Amsterdam turnament so Ajax vo 21 casot
...Da se nadevame deka ke go osvoime turnirot...
pozz

Убаво,покажаа дечките дека има потенцијал во нив:)
Ајде сега со Ајакс,одиме на уште една победа.:)

овој турнир многу ми се свиѓа зошо Интер,Ајакс,Севиља и Арсенал играат
како
1.за интер не праам муабет и го исклучувам од старт не како фаворит туку како екипа што мислам дека е единствена што не е за турниров
2. сите знаете дека Арсенал ми е во срце и дека не лажам кога ке речам дека има млади таленти кои се меѓу најпознатите играчи во светов и дека играта е на ниво.....
3.јас од холандија сум за Ајакс и за таленти и за играта се перфектни и мислам дека оваа сезона ке бидат пред псв со оглед дека Марко Ван Бастен и Денис Беркамп кој стои зад него на клупата и задржувањето не клучните фудбалери.....
4.од шпанија сум за севиља и можам да кажам дека се одлично воиграни и радосен сум што дани алвес отиде у барса и мислам дека сега кога нема посебна ѕвезда во тимот конечно многу подобро ке функциора според мене отколку што тоа беше случај лани

5. и најважно немојте да се помешате (јас навивам за тимови од сите лиги што мислам дека е нормално или поточно кажано сум нивни симпатизер)
а АРСЕНАЛ можам да кажам како и секогаш до сега дека ми е во срце

не лажам жими мене

ај позз

овој турнир многу ми се свиѓа зошо Интер,Ајакс,Севиља и Арсенал играат
како
1.за интер не праам муабет и го исклучувам од старт не како фаворит туку како екипа што мислам дека е единствена што не е за турниров
2. сите знаете дека Арсенал ми е во срце и дека не лажам кога ке речам дека има млади таленти кои се меѓу најпознатите играчи во светов и дека играта е на ниво.....
3.јас од холандија сум за Ајакс и за таленти и за играта се перфектни и мислам дека оваа сезона ке бидат пред псв со оглед дека Марко Ван Бастен и Денис Беркамп кој стои зад него на клупата и задржувањето не клучните фудбалери.....
4.од шпанија сум за севиља и можам да кажам дека се одлично воиграни и радосен сум што дани алвес отиде у барса и мислам дека сега кога нема посебна ѕвезда во тимот конечно многу подобро ке функциора според мене отколку што тоа беше случај лани

5. и најважно немојте да се помешате (јас навивам за тимови од сите лиги што мислам дека е нормално или поточно кажано сум нивни симпатизер)
а АРСЕНАЛ можам да кажам како и секогаш до сега дека ми е во срце

не лажам жими мене

ај позз
Ti premnogu go sakas fudbalot, zatoa navivas za 215 timovi:vozbud:
Site vo mislite Arsenal vo srceto!

па не е тоа важно бе брат тоа ми е колку да ги следам другиве лиги:salut:

ok be brat i jas imam ekipi za koi navivam vo drugite ligi ali se znae
ARSENAL VO SRCE
inaku za turnirov mislam deka ke go osvoime a i mi se dopaga ovoj turnir
i mislam deka site ekipi sto igraat se super
ali ovie inter koa ke gi vidam mi se losi..zimi majka mi se losi
Najglup klub sto postoi vo svetot
+ sea go zemaa onoa "treneristeno" Murinjo sto i nego go mrazam taka da najomrazen tim mi e inter...pravi loseri se

ARSENAL 4 EVER

и ја се слагам арсенал форевер:):) ќе ја даваат арсенал на А1?и со кого?позз

Ajde da vidime sto ke napravat nasive denes
ke tepaat sigurno samo so koj rezultat...hahahaha
ocekuvam dobra igra od arsenal a rezultatot ne e biten tolku
spored mene 0-2 ilii 0-3
pozz

ajax - ke dade se od sebe - zasileni - t.e neoslabeni ne si prodadoa nitu eden igrac + dennis bergkamp e pomosnik , ic da ne znae kako da pomogne za protiv timot za koj igrase 11 sezoni :)
ama ocekuvam ubav fudbal i golovi - ocekuvam i da gi tepame :):baeh:

pozZ prijatno gledanje !

1-0,Суарез.:smir:
едит:2-0,Хунтелар,аман те бе за 2 мин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom