Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сочувство до фановите на арсенал многумина нема да се сложат но арсенал си заслужи да иде понатаму , на двете утакмици ги уништија судиите ( овојпат имаше и директно влијание на резултатот ) , плус немаа ич среќа ама тоа е ... супер играа арсенал многу ми е жал ...

Арсенал сами се криви. Џабе ги кривите Џерард, Торес и судиите ...

ne mi se veruva ova sto se sluci... dali e mozno... ejjj taa prokleta sreka sto pravi... ne velam deka cela igra bese na sreka... dobra igra imaa liverpool... ama zasluzivme da odime ponatamu... na walkot sekoja mu cest... i uste nesto... sto i da se desi... ARSENAL ARE THE BEST... pozz do site

добро е шо признавате дека имавте среќа....мислев ке се инатите...бтв Арсенал немаа среќа. имаа неколку шанси 2 дел не ги искористија....

Браво дечки, покажавте многу дух и храброст во натпреваров. Одлична игра, малку среќа повеќе на наша страна и то.

А Волкот е ненормален.. секоја чест !

Поздрав

лесно ти е на тебе да збореш :smir:

Браво дечки, покажавте многу дух и храброст во натпреваров. Одлична игра, малку среќа повеќе на наша страна и то.

А Волкот е ненормален.. секоја чест !

Поздрав

od cel tim i site sto se povrzani so neto slicno samo tebe i fabolus ne te mrazam ... oti si ok's decko ( sem toa timot ... )
10-x pozZ

сочувство до фановите на арсенал многумина нема да се сложат но арсенал си заслужи да иде понатаму , на двете утакмици ги уништија судиите ( овојпат имаше и директно влијание на резултатот ) , плус немаа ич среќа ама тоа е ... супер играа арсенал многу ми е жал ...

blagodaram , navistina ( dobar covek si :) ) a i mene mi e maka ...

ne mi se veruva ova sto se sluci... dali e mozno... ejjj taa prokleta sreka sto pravi... ne velam deka cela igra bese na sreka... dobra igra imaa liverpool... ama zasluzivme da odime ponatamu... na walkot sekoja mu cest... i uste nesto... sto i da se desi... ARSENAL ARE THE BEST... pozz do site

toa e verce ... ima idnina ima novi moznosti za novi predizvici i novi i novi i novi ( gluposti )

ARSENAL ARE THE BEST

Ко беше 2-2 си реков со вас че играме, за поинтересно.
Вака Ливерпул одма го рушиме и готово.

Значи во глава ми се врти сликата,после голот на Адебајор,додека се радуваа сите,како Арсен Венгер покажуваше со рацете да се смират.И после следен кадар Бабел паѓа во шеснаестерец,и ја глеам раката на судијата на напред.ХОРОР,многу јака утакмица!!!!

Да ги дигнеше Туре рацете, немаше да досуди пенал судијата :toe:

abre luge..taka trebalo da bide... kolku i da mislime sto i kako bi bilo i poveke da se nervirame... podobro ke bide da prifatime i da ne dozvolime uste ednas da ni se ppovtori vakva greska...
i samo eden sovet za tie sto mislat da provociraat da gi ostavat provokaciite za drug den... imame i nie pravo malku da diseme na raat

bravo za nekoj navivaci od drugite klubovi sto dobro ja procenija situacijata na terenot deneska i predhodniot mec...
nee vreme za prepukuvanje so navivaci na mancester bolje bi bilo da se smirime site so raspravii...pomina liverpool i ne treba da ni bide tolku mnogu krivo zatoa sto od edna strana imame soliden tim i igraci , osven nekoj....se nadevam deka naredna sezona ke go zasili kako prviot tim taka i klupata toa e toa...
ideme so mancester u nedela za nas skoro i nebitna utakmica sekako ja izgubivme titulata sto ke bide neka bide, ne veruem da tepame ama nee ni bitno...

не ми се верува

ке ме мавнеше инфаркт

bravo za nekoj navivaci od drugite klubovi sto dobro ja procenija situacijata na terenot deneska i predhodniot mec...
nee vreme za prepukuvanje so navivaci na mancester bolje bi bilo da se smirime site so raspravii...pomina liverpool i ne treba da ni bide tolku mnogu krivo zatoa sto od edna strana imame soliden tim i igraci , osven nekoj....se nadevam deka naredna sezona ke go zasili kako prviot tim taka i klupata toa e toa...
ideme so mancester u nedela za nas skoro i nebitna utakmica sekako ja izgubivme titulata sto ke bide neka bide, ne veruem da tepame ama nee ni bitno...

море да ги растурите :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom