Секогаш тепаме,мора некогаш да им попуштиме.:wink:ete toa e toa -
poraz i toa treba da se iskusi
pozZ
sekako - sostavot od vcera pokaza koja e ambicijata na "stabot" - klucnite igraci se "odoraa" - prociteav nekade deka site igrale ko da se pazat za vo sredaАј сеа да им се испукате од нервозата на МИлан ауууууу
normalno - ne e fer :pos2:Секогаш тепаме,мора некогаш да им попуштиме.:wink:
eboue e fenomenalen igrac - ne ja gledaat negovata defanzivna uloga vo timot - koga i da igra eboue znam apsostumfno sum siguren deka ne primame gol od desnata strana - toj e half koj go trca celiot natprevar so istoto tempo - leta vamu - tamu popolnuva dupki kosi , centrira , a ako e vo kombinacija so bak - uuuuuuuuuuuuuuuuu neznam koj ke se provne os tamueboue ne igral dobro pa problemot e sto igra dobro a treba da igra odlicno..
Eboue има голема улога во тимот,колку и да не се забележува.Тој е неуморен и секогаш се труди да игра се подобро.Според мене тој е еден од најдобрите десни бекови во светотeboue e fenomenalen igrac - ne ja gledaat negovata defanzivna uloga vo timot - koga i da igra eboue znam apsostumfno sum siguren deka ne primame gol od desnata strana - toj e half koj go trca celiot natprevar so istoto tempo - leta vamu - tamu popolnuva dupki kosi , centrira , a ako e vo kombinacija so bak - uuuuuuuuuuuuuuuuu neznam koj ke se provne os tamu
pozZ
bacary sagna - najdobarEboue има голема улога во тимот,колку и да не се забележува.Тој е неуморен и секогаш се труди да игра се подобро.Според мене тој е еден од најдобрите десни бекови во светот
pa problemot e sto Oni mislea deka izigrale mnogu jako a ne vidoa deka arsenal igrase mnogu slabo toj den i taka se zapalia sto vikas titula ova ona ke ja stopime razlikata ,lyon masakar 3-0 na gosti doma 8:pos2:gledate deka i bez ronaldo mozeme a?! edna ke pobeda i odma mozeme bez ovoj mozeme bez onoj sea naredna da kiksne i pak istobacary sagna - najdobar
eboue vtor
dvajcata vo linija najsilnata desna strana na svetov .
"spionirav" malku i ...
"bla -bla" ...
ko F.A kupot da eza bodovi i vednas , ama ekspresno ... "ja stopivme razlikata , lyon , pa 12 04 , titulata .... "
more fanatici :smir:
ami chelsea , ami "nie"
kako i da e
- vidi potpis
...:
staki - staki citam i ne veruwam - kakov pesimist si ? cudoНе верувам дека некој од сегашниве фудбалери на Арсенал може да стори за некој тим колку што сторил Тиери Анри.Можеби некој ќе игра во форма како што играл Анри,но нема да стигне до неговиот рекорд
Адебајор е фантастичен фудбалер со префинето чувство за завршница,но во Арсенал се игра тимски фудбал,додека пак во времето на Тиери се играше само за да даде гол.