Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
не заебавај жити се!! каков кондом?? нема шанси

Без кондом е поубаво ,но мора да се чуват некој работи...........:tapp::pipi:

И цел живот да се знаете со партнерите, пак постои ризик од полови болести, некои полови болести можно е да се имаат а да не се знае за тоа, така да ако веќе одите на односи без кондом, прегледајте си се убаво на лекар. :wink:

Џену лав...кондом, не кондом, треба да се сакаат љуџето појќе.

И цел живот да се знаете со партнерите, пак постои ризик од полови болести, некои полови болести можно е да се имаат а да не се знае за тоа, така да ако веќе одите на односи без кондом, прегледајте си се убаво на лекар. :wink:
Кандида на пр....
Ако партнерката има, и партнерот наебува...а цел век сте заедно :)

Тоа е се убаво,но кој има толку пари да финансира кондоми низ годините.Некогаш не треба да се гледа параноично на работите :)

Тоа е се убаво,но кој има толку пари да финансира кондоми низ годините.Некогаш не треба да се гледа параноично на работите :)

Стварно претеризам. Три кондоми 120 денари. Кој е тој шо ќе издржи?
Неделно 500ка :kesa:

Помножи по 8 години и продади го станот за кондоми :))

Стварно претеризам. Три кондоми 120 денари. Кој е тој шо ќе издржи?
Неделно 500ка :kesa:

Durex Sensation (3 pack)

Durex Sensation Condoms have a stimulating dotted texture.
£3.14

Ете и тоа онлајн колку чини просечено паковање на Дурекс. Али со стандард неможе да се мериме па со тоа имаш право дека е прескапо кај нас за 3 куртони.

Durex Sensation (3 pack)

Durex Sensation Condoms have a stimulating dotted texture.
£3.14

Ете и тоа онлајн колку чини просечено паковање на Дурекс. Али со стандард неможе да се мериме па со тоа имаш право дека е прескапо кај нас за 3 куртони.

Се фати од најлејм кондомите.. сензејшн бе.. колку иритират топчињата на кондомот. И чудно мирисат.

:nenene::nenene:

Се фати од најлејм кондомите.. сензејшн бе.. колку иритират топчињата на кондомот. И чудно мирисат.

:nenene::nenene:

Веруј, на партнерката добро ја "иритираат". веѓи1

Има алтернативи ,шо е разлика меѓу дурекс и камасутра (bmw & skoda :pos2:) ..еве пример .И двата имаат премази,двата од ист материјал ..истите варијанти :toe:..само овие се 50д. 3 комада ..ги има по трафикиве , да и дадеш на партнерката малце "ребрeст материјал"

Kamasutra-Ribbed-Condoms.jpg

Затоа и бутам онака на голо :pos2:
Освен во некои исклучителни случаи :smir:

Поубаво е без кондом дефинитивно, смо шо потоа едвај ќе чекаш да и дојде, иако не си свршил унутра, мислам, ако некој ја тупи како мене(параноик, мислам дека некој ме следи...), освен ако не си љубител на бебиња...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom