Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
hmm pa da toa e toa drustvoto od manchester se plasi sto moze da gi snajde na emiraty pa znaes se ragaa edna zavist kaj niv pa ajde ke pusuvame se protiv arsenal haha interesna situacija za fanovite na manchester imam edna poraka (DECKI AJT PEDALA)

С

Спенсер

Гостин
I ja sum za ARSENAL (premier liga), i ovoj mesec se u TOP forma. najvekje go sakam VAN PERSI, najdobar fudbaler levak vo momentov (se sekavate na golot od sloboden pod precka) a??? bobmaaaa

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Глеам дека слабо имам поддршка од моите колеги од фан клубот, затоа ќе ви кажам едно. Да пројде овој викенд (да видиме шо ќе напраите), да пројде наредниот викенд да видиме и ние и вие шо ќе напраиме, па после ќе праиме муабет. ОК? Мислам дека е фер од моја страна, а? :)

Д

Демијан

Гостин
bravo momci!!iako ne sum za arsenal Venger e majstor!!!kakov mlad i kvaliteten tim sozdade sekoja cest!!BTW cestito pobeda i toa 7!!taka da prodolzat decata!

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
-=

Ej "Gebels" ako sakas da napises nesto dobro za Arsenal ok a ako ne si imas fan klub na man.utd pisuvaj si tamu i fali si gi kolku sakas , zosto ako ne vide ova e fan klub na Arsenal!

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Ej "Gebels" ako sakas da napises nesto dobro za Arsenal ok a ako ne si imas fan klub na man.utd pisuvaj si tamu i fali si gi kolku sakas , zosto ako ne vide ova e fan klub na Arsenal!
Eееаааsy boy... Не ми е уопште поентата да се карам со некој. Иначе неам ништо добро што да напишам за Арсенал, пошто нели не сум за нив, тука сум само да си разменам неколку мислења со колегите од спротивставените табори, да видам шо како викаат. :) А иначе никој не ти брани тебе или на било кој друг да пишуваш во други фан клубови.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Gebels druze ajt gledame deka imas zelba da provociras ama si malku glup za taa profesija znaes provokatorstvoto e umetnost a ti si kreten!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ok taka e vo realnosta :) provokatori i samo provokatori :)
ako toa mu e ime i profesija :) !!!!
a patem epten sluhovi za "celiot tim" :
cesc zamena za xavi,inter po RvP,"ovoj" vo arsenal (benzema - ben arfa) hahahahahah
cuda se slu4uvaat
!!!!!!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Илузионер де не се занесувај толку молам ти се има си време за се и никој не провоцира затоа пази шо збореш!!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мирни, да не треба јас да бе смирувам...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ај да ги згазите утре тие Ливерпул, зашо врска си немаат :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom