Ко прво, "тие" нецивилизираните кон кои што ти посочуваш. Дали воопшто е потврдено националност на жртвата и на типците? Дали ќе го имаш истиот став ако жртвата е од нецивилизираните а типците се од цивилизираните? Или ќе речеш тоа што повеќето го кажаа, и уствари е реалната слика на целава работа.
Шо мајка бара 13 годишно дете надвор во 1 часот по полноќ. Каква грижа имаат родителите на тоа дете, па да не се загрижат за нивното дете на таа возраст каде е, и со кого е во тоа време? Колку може да биде провокативно 13 годишно девојче?? МНОГУ....ептен, веруј.
Се зборува демек имало присутно уште едно девојче? Она гледала? И нејзе ја силувале? Или она посредила целава работа? Девојчето во скоро време има добиено некој драгоцен поклон? Шетња до Охрид на туѓа сметка?
Јас мило мое да ти кажам нешто, машко сум бил, ама на 13 години дома сум седел после полноќ. На 17 години дома се враќав со последна 57ца во 12:15....тек откако завршив средно почнав онака без контрола да искачам.
Да бидеме реални, чинот е грозен, ама уште полошо е што вистинските виновници на тоа девојче се нејзините родители што дозволиле нивното дете да биде надвор, исто така и самото девојче што бара шеќер по комшии во 2 саат сабајле.
Еве ти уште еден пример од искуство, па да видиш во подобра слика како тоа можеби изгледало. Запознавам цура, и нормално, глупо е она "колкава си" и ја прашав која година си...со тоа што типката реално личеше на 18+ а и више. Типката ми вика прва...Топ си мислам јас...и си кројам планови у глаата. За кратко време се избацува класичот нејзин, дете недораснато, кое уште најверојатно имаше млечни зуби на него, и ми светна сијаличката и ја допрашав, Прва факултет, или средно? Одговорот најверојатно го знаеш...