Кичевчани силувале 13 годишно девојче!

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
има има секакви...незнам зашто мора да постојат такви створења...и многу ми е жал за девојчето...

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
13 godini? ova e odvratno... kako samo mozele...
jas mislam deka go mislam istoto sto i drugite
koj e sposoben da napravi vakvo nesto... samo nekoj sto pripagja na pleme a ne nekoj civiliziran...

Ко прво, "тие" нецивилизираните кон кои што ти посочуваш. Дали воопшто е потврдено националност на жртвата и на типците? Дали ќе го имаш истиот став ако жртвата е од нецивилизираните а типците се од цивилизираните? Или ќе речеш тоа што повеќето го кажаа, и уствари е реалната слика на целава работа.

Шо мајка бара 13 годишно дете надвор во 1 часот по полноќ. Каква грижа имаат родителите на тоа дете, па да не се загрижат за нивното дете на таа возраст каде е, и со кого е во тоа време? Колку може да биде провокативно 13 годишно девојче?? МНОГУ....ептен, веруј.

Се зборува демек имало присутно уште едно девојче? Она гледала? И нејзе ја силувале? Или она посредила целава работа? Девојчето во скоро време има добиено некој драгоцен поклон? Шетња до Охрид на туѓа сметка?

Јас мило мое да ти кажам нешто, машко сум бил, ама на 13 години дома сум седел после полноќ. На 17 години дома се враќав со последна 57ца во 12:15....тек откако завршив средно почнав онака без контрола да искачам.

Да бидеме реални, чинот е грозен, ама уште полошо е што вистинските виновници на тоа девојче се нејзините родители што дозволиле нивното дете да биде надвор, исто така и самото девојче што бара шеќер по комшии во 2 саат сабајле.

Еве ти уште еден пример од искуство, па да видиш во подобра слика како тоа можеби изгледало. Запознавам цура, и нормално, глупо е она "колкава си" и ја прашав која година си...со тоа што типката реално личеше на 18+ а и више. Типката ми вика прва...Топ си мислам јас...и си кројам планови у глаата. За кратко време се избацува класичот нејзин, дете недораснато, кое уште најверојатно имаше млечни зуби на него, и ми светна сијаличката и ја допрашав, Прва факултет, или средно? Одговорот најверојатно го знаеш...

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Боже, Боже што нема да се изначитам!
Прво браниме манијакални однесувања и невини манијаци, па после браниме силувачи ... бррр ГР ОЗ НО!!!
Па кај му бил умот на девојчево, па може била облечена ко за у бордел, па како родителите не знаат кај им се децата ... :ija:
Добро бре, кој нормален на 13 години ќе испровоцира четворица мажи да го силуваат??? Ради публицитет да не го напраила тоа? Уф!
Расудувањата на 13 годишно дете и 23 годишна девојка не се исти. Колку е полесно 13 годишно дете да прелажеш да влезе некаде дома отколку 23 годишна.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
е зошто вакви животни не ми паѓаат враце мене...ке снимам Hostel feat. Saw ...

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Vi se chudam na nekoi koi barate opravduvanje za siluvanje??? Zhrtvata bila vakva ili inakva oblechena pa shto majka barala tolku kasno itn. Siluvanje e zlochin koj treba najstrogo da se kazni zatoa shto e napraven PROTIV voljata na zhrtvata. Ako bi bilo poinaku ne bi ni bilo siluvanje tuku sex. Nema nikakvo opravduvanje i ne ni bitno dali zhrtvata bila vaka ili onaka oblechena. Kako saka neka bide oblechena, nejzino pravo. Da beshe taka pola maloletnichki od MK vekje kje bea siluvani..

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
ti detchko od hellass da ne si?

Inace za siluvacite..ja bez griza na sovest..smrtna kazna!
Ироничен беше мојот коментар :)

Инаку, сте слушнале за турски затвор? За вакви случаеви Турците имаат многу ригорозни казни...А во затворот, прво влегување, и на разглас кажуваат за што лежи типот...Па прво што прават затворениците, му ги кршат забите, па после непрестајно пуши без да гризе додека шупакот му го прават како тунелот кај Катланово...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ко прво, "тие" нецивилизираните кон кои што ти посочуваш. Дали воопшто е потврдено националност на жртвата и на типците? Дали ќе го имаш истиот став ако жртвата е од нецивилизираните а типците се од цивилизираните? Или ќе речеш тоа што повеќето го кажаа, и уствари е реалната слика на целава работа.

Шо мајка бара 13 годишно дете надвор во 1 часот по полноќ. Каква грижа имаат родителите на тоа дете, па да не се загрижат за нивното дете на таа возраст каде е, и со кого е во тоа време? Колку може да биде провокативно 13 годишно девојче?? МНОГУ....ептен, веруј.

Се зборува демек имало присутно уште едно девојче? Она гледала? И нејзе ја силувале? Или она посредила целава работа? Девојчето во скоро време има добиено некој драгоцен поклон? Шетња до Охрид на туѓа сметка?

Јас мило мое да ти кажам нешто, машко сум бил, ама на 13 години дома сум седел после полноќ. На 17 години дома се враќав со последна 57ца во 12:15....тек откако завршив средно почнав онака без контрола да искачам.

Да бидеме реални, чинот е грозен, ама уште полошо е што вистинските виновници на тоа девојче се нејзините родители што дозволиле нивното дете да биде надвор, исто така и самото девојче што бара шеќер по комшии во 2 саат сабајле.

Еве ти уште еден пример од искуство, па да видиш во подобра слика како тоа можеби изгледало. Запознавам цура, и нормално, глупо е она "колкава си" и ја прашав која година си...со тоа што типката реално личеше на 18+ а и више. Типката ми вика прва...Топ си мислам јас...и си кројам планови у глаата. За кратко време се избацува класичот нејзин, дете недораснато, кое уште најверојатно имаше млечни зуби на него, и ми светна сијаличката и ја допрашав, Прва факултет, или средно? Одговорот најверојатно го знаеш...
Абе Ѕинго низаеден, па да биле и најнеодговорните родители на светов, пак како можеш да кажеш дека вистинскиот виновник се тие, а не сторителите? Значи јас си шетам навечер касно и силувам све што е надвор, женско и под 18 и ако (според моја лична проценка е провокативно облечено). Нема да бидам најголемиот виновник и главната судка казна ќе ја добијат, нели според тебе, најголемите виновници - родителите. А јас имам цел куп причини за тоа што сум го направил тоа:
- Па што бара она надвор после 12?
- Зашто е така облечена?
- Родителите штом ја пуштиле, што и да и направам - тие се најголемите виновници, а не јас
Дали според тебе е казниво да силуваш полнолетни после 12, а малолетни - не.

И доста дрвење, да те прашам дали ќе ги браниш силувачите ако не се нивните иницијали Џ и сл?
А што ако и девојчето е Албанка?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ироничен беше мојот коментар :)

Инаку, сте слушнале за турски затвор? За вакви случаеви Турците имаат многу ригорозни казни...А во затворот, прво влегување, и на разглас кажуваат за што лежи типот...Па прво што прават затворениците, му ги кршат забите, па после непрестајно пуши без да гризе додека шупакот му го прават како тунелот кај Катланово...
ллооолл :pos2: :pos2: :pos2:
епа тогаш мислам дека најдобро би било да ги пратиме на “одмор“ в турција....
:pos: :pos:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Не забегувајте на национална основа. :dedo:

Националноста е сосема ирелевантна во случајов, го кометираме чинот.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И доста дрвење, да те прашам дали ќе ги браниш силувачите ако не се нивните иницијали Џ и сл?
А што ако и девојчето е Албанка?
Без разлика на националност! Преку такво више од етикетирање, живееме во модерно општество!

Вината секако дека е на силувачите! И треба да се спалат на клада!

А посебна мерка на казна треба да им се даде на „совесните“ родители!!!

Каде оди нивната ќерка во ниедно време?! Кој и дава на неа така да се облекува?! Без силувањето, кон каков живот таа води што на 13 години останува до ниедно време полугола?!?

Детето во дом, одземање на родителското право на „совесните“ родители и ајт у пичку маЛтер! Чим незнаат како треба да се одгледува чедото свое, не залужуваат ни да го имаат!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
римз,трн ај да речиме дека вината е на родителите,и на девојчето шо излегвит толку доцна а сеуште пелени носи,ај да речиме и дека првин сакала таа да се ебит па послем се пишманила и пријавила полиција(им мн случаи) кажејте ми шо кур барале четворица да ја ебат???
болни луге го прават тоа ... 13 ееејјј...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
римз,трн ај да речиме дека вината е на родителите,и на девојчето шо излегвит толку доцна а сеуште пелени носи,ај да речиме и дека првин сакала таа да се ебит па послем се пишманила и пријавила полиција(им мн случаи) кажејте ми шо кур барале четворица да ја ебат???
болни луге го прават тоа ... 13 ееејјј...
Појол, ја не викам дека вината е само во курвичето...Вината е дефинитивно на болните умови од Кичево кои треба да се ликвидираат јавно! Не ги оправдувам воопшто сите четворица, перверзњаци едни! Јас би ги убил на лице место ама сепак откога ќе се осудат тие за стореното, треба погледите да се свртат накај родителите...

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Појол, ја не викам дека вината е само во курвичето...Вината е дефинитивно на болните умови од Кичево кои треба да се ликвидираат јавно! Не ги оправдувам воопшто сите четворица, перверзњаци едни! Јас би ги убил на лице место ама сепак откога ќе се осудат тие за стореното, треба погледите да се свртат накај родителите...
A be odma veke devojceto kurvice go napravivte.
Ste se raskokodakale ovde bez da poglednete okolu za da vidite vo kakov svet ziveete......:)
Za da zemes dete od "nedorasnati" roditeli ti treba sistem za toa....kaj nas deca citostatici ne dobivaat koga za glava se raboti ovde za nekakvo "sitno" siluvanje....zborime....
A be pola olesnuvaci sto ti doagaat od nadvor ti se pedofili po vokacija......
NIKOJ NE E KRIV...SE E TOA SAMO REZULTAT NA zbunetosta sto e sto vo ovoj nas nov svet :):)!!!
Moma Kapor edno vreme napisal : dobrite devojki odat vo krevet vo 9 ........ da bi mozele da stignat doma pred 12....kaj tato i mama....
Da se razbereme...sekoe siluvanje e ZLOCIN , no treba da se gleda da ne dojde do nego...posle sekogas e isto : tepaniot tepan ..ebaniot eban....

Kajgana Shop

На врв Bottom