Кој ти е курац чоече? :nesvest:jas da se izvinam prvo na site so ulavam vaka na temata.
Isto taka ke go zamolam i administratoro da ne go brise voa so ke go pisam.
Deneska sum osetil tolkova bolka so nemam zborovi.U konflikt so gospod sum veke
so meseci.Celata vojna ja odrzuvam dlaboko pod psihata dlaboko pod covekovata
sves i racionalno i logicno razmisluvanje...i sega posle tolku vreme sakam da si ja ispraznam dusata oti pred lugeto ne mozam da zboram site me pravat bolen.Jas sega vaka ke mu kazam na toj Isus Hristos (mozebi e grk ne se znae "hristos")
HROSTOS PERDER4INO VOA E ZA TEBE!!!!PU6I MI JA KIFLATA DA TI SE SERAM NA FACATA DA TI EBAM PLEMETO PREDAVNICKO!!!!I TEBE I MAJKA TI DA JA EBAM TAA SO TE ISRALA!!!!!AKO TOLKU SI SILEN ELA ZEMI MI SE!!!VEKE SE MI ZEMA!!!DUSATA, SRECTO, RAZUMO, DRUGARITE, PRIQTELITE, DEVOJKATA, NARODO MI GO ZEMA,MIROT DUSEVEN MI GO ZEMA,NAJVERNIO DRUGAR MI GO UKRADE KOPILE EBANI PICKA TI MATERINA!!!!!!UMRI BE KOPILE!!!A I DA TI KAZAM NESTO BATE HRISTOS PERDER4INO KRSTO SO MI STOE U SOBATA KOA KE OTIDAM U MAKEDONIJA KE GO ZAMAPALAM PRED OCITE NA MAJKA MI TAA SO ME ZAEBA NA NAJEBANIO NACIN!!!!KE VI EBAM MATER NA SITE BE!!!!!!ZNAM DEKA KE SE SAMOUBIJAM ZA KRATKO VREME SAMO NEM DA MISLES DEKA SO TOA KE NAPRAVES POBEDA NAD MENE I MOJTA DUSA!!!NE BE KOPILE MOJTA DUSA KE PRODOLZE DA OPSTIJUVA U SONIVITE NA SITE TVOI CEDA!!!
NE SUM SO GAVOLO NE SUM NI SO TEBE SAM SUM I SAM KE BIDAM!!!!!MRAZAM TE
NISTO NE MI DADE OSVEN LUDO SRCE I PSIHA POBOLNA I OD TVOJTA!!!!!
ne go brisite postov molam ve....tolku go mrazam gospod so sakam i na nego da mu go kazam toa..Ama sekogas koga mu go kazuvam on se prae na ulav.Ne ne ne sum lud veruvajte.Jas sum antihrist...ama zatoa veruvam u silata na prirodata i silata na dobroto i losoto i refleksija na sekoj poteg so go pravime.
pozdrav ...
ova mi stoe kako koga ke napravis ili ke ti se sluci nesto dobro si vikas " Ej, Bravo za mene, vidi me be najubav, najpameten drn drn drn" a koga ke ti se izdesi nesto loso Gospod ti e kriv.jas da se izvinam prvo na site so ulavam vaka na temata.
Isto taka ke go zamolam i administratoro da ne go brise voa so ke go pisam.
Deneska sum osetil tolkova bolka so nemam zborovi.U konflikt so gospod sum veke
so meseci.Celata vojna ja odrzuvam dlaboko pod psihata dlaboko pod covekovata
sves i racionalno i logicno razmisluvanje...i sega posle tolku vreme sakam da si ja ispraznam dusata oti pred lugeto ne mozam da zboram site me pravat bolen.Jas sega vaka ke mu kazam na toj Isus Hristos (mozebi e grk ne se znae "hristos")
HROSTOS PERDER4INO VOA E ZA TEBE!!!!PU6I MI JA KIFLATA DA TI SE SERAM NA FACATA DA TI EBAM PLEMETO PREDAVNICKO!!!!I TEBE I MAJKA TI DA JA EBAM TAA SO TE ISRALA!!!!!AKO TOLKU SI SILEN ELA ZEMI MI SE!!!VEKE SE MI ZEMA!!!DUSATA, SRECTO, RAZUMO, DRUGARITE, PRIQTELITE, DEVOJKATA, NARODO MI GO ZEMA,MIROT DUSEVEN MI GO ZEMA,NAJVERNIO DRUGAR MI GO UKRADE KOPILE EBANI PICKA TI MATERINA!!!!!!UMRI BE KOPILE!!!A I DA TI KAZAM NESTO BATE HRISTOS PERDER4INO KRSTO SO MI STOE U SOBATA KOA KE OTIDAM U MAKEDONIJA KE GO ZAMAPALAM PRED OCITE NA MAJKA MI TAA SO ME ZAEBA NA NAJEBANIO NACIN!!!!KE VI EBAM MATER NA SITE BE!!!!!!ZNAM DEKA KE SE SAMOUBIJAM ZA KRATKO VREME SAMO NEM DA MISLES DEKA SO TOA KE NAPRAVES POBEDA NAD MENE I MOJTA DUSA!!!NE BE KOPILE MOJTA DUSA KE PRODOLZE DA OPSTIJUVA U SONIVITE NA SITE TVOI CEDA!!!
NE SUM SO GAVOLO NE SUM NI SO TEBE SAM SUM I SAM KE BIDAM!!!!!MRAZAM TE
NISTO NE MI DADE OSVEN LUDO SRCE I PSIHA POBOLNA I OD TVOJTA!!!!!
ne go brisite postov molam ve....tolku go mrazam gospod so sakam i na nego da mu go kazam toa..Ama sekogas koga mu go kazuvam on se prae na ulav.Ne ne ne sum lud veruvajte.Jas sum antihrist...ama zatoa veruvam u silata na prirodata i silata na dobroto i losoto i refleksija na sekoj poteg so go pravime.
pozdrav ...
ova mi stoe kako koga ke napravis ili ke ti se sluci nesto dobro si vikas " Ej, Bravo za mene, vidi me be najubav, najpameten drn drn drn" a koga ke ti se izdesi nesto loso Gospod ti e kriv.
a i me interesira... ova bese emotivno praznenje?
kako go povrzuvas ziti sve ateizmot so pogana usta, pa vo imeto na Isus e proleano najveke krv eeeej lupni so toa crpkata, site religii zasnovani na LJUBOV go unistija ovoj svet! Baska ateizmot ima vrvna etika i povozviseni motivi za razlika od hristijanstvoto kadfe pravenjeto dobro se motivira so nagrada vo Rajot!Najmnogu me NERVIRA koga ke sretnam nekoj ateist so go nametnuva svoeto mislenje za religioznite raboti...
ako si ateist bidi ama nemora poganata usta da vi dojde do izraz!
Imajte pocit za tradicijata za izminatite vekovi vo koi lugeto veruvarele t.e moite i vasite predci....
Jas sum vernik ama ne sum kojznae kolku religiozen...samo imam edno prasanje....zosto koga nesto loso mu se slucuva na nekoj covek site vikaat deka gospod go kaznil, ili ne pravete taka gospod kje ve kazni i red drugi "kletvi" .....a biblijata nas ne uci da prostuvame, i deka bog prostuval itn itn.....
хахаNajmnogu me NERVIRA koga ke sretnam nekoj ateist so go nametnuva svoeto mislenje za religioznite raboti...
Imajte pocit za tradicijata za izminatite vekovi vo koi lugeto veruvarele t.e moite i vasite predci....
Mala greska. Vo hristijanstvoto ima 2 bozji zapovedi. 1. Sakaj go Bog i 2. sakaj go svojot Blizen.kako go povrzuvas ziti sve ateizmot so pogana usta, pa vo imeto na Isus e proleano najveke krv eeeej lupni so toa crpkata, site religii zasnovani na LJUBOV go unistija ovoj svet! Baska ateizmot ima vrvna etika i povozviseni motivi za razlika od hristijanstvoto kadfe pravenjeto dobro se motivira so nagrada vo Rajot!
Sloboda na govor be ejjjjj :helou:хаха
погана уста? само да ти кажам нешто, иако нема потреба, нихилистот ти објасни прилично добро, па ја користам оваа прилика да го поздравам:salut:
на кратко, можев и јас сите ваши вернички усти да ги наречам погани секој пат кога ќе кажете дека верувате во господ, и дека тоа не е за заебанција, на истиот начин на кој ти мене ме нарекуваш носител на погана уста, кога кажувам дека целата таа ваша верба во господ и религија се само чиста - ЗАЕБАНЦИЈА.
затоа, обиди се да правиш разлика помеѓу ДАВАЊЕ мислење, и НАМЕТНУВАЊЕ на истото. има разлика:uvo:
Ти си поган и твојот бог ќе ти суди.Najmnogu me NERVIRA koga ke sretnam nekoj ateist so go nametnuva svoeto mislenje za religioznite raboti...