Повеќе причини да бидеш атеист

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување

Во што верувате?

• Во Бог

Гласови: 522 50,0%
  • Во Науката

Гласови: 523 50,0%

• Вкупно гласачи
    1.045
„Мудар„ заклучок...:tapp:
Докторе, религијата, која и да е , е својствена само за словесни битија а не за бесловесни...
Словесни-разумни.
Бесловесни-неразумни.

Абе Мики бе, читај цели постови пред да дадеш некој “непобитен“ пост...

п.с.
Немојте против Ниче да ми зборувате, човекот е ЦАР...

Не ако сакас можам да ти предавам, само не сеа м исе спие може утре на МСН

Не ако сакас можам да ти предавам, само не сеа м исе спие може утре на МСН

Ќе му одржеш одлична лекција.. иначе не се сеќавам кога ми даде одговори на моите прашања , кога ми држеше “лекции“ по МСН ..

Па нели ви е задача да во секое време и место ја ширите вистината.....а сега..изговор..ми се спие.

Па нели ви е задача да во секое време и место ја ширите вистината.....а сега..изговор..ми се спие.

Да да иже на сјакое времја и на всјаки час, но сепак вие сте атеисти неможам да губам време со такви работи само да се расправам, од тоа теско дека ке имам полза, можам само да си нанесам грев и осуда.

Да да иже на сјакое времја и на всјаки час, но сепак вие сте атеисти неможам да губам време со такви работи само да се расправам, од тоа теско дека ке имам полза, можам само да си нанесам грев и осуда.

Ти бе Татар да не се си ?

Пишувај македонски , не се разбираш .. граматика изгледа нема у црквата

п.с Атеистите и тие од другите религии , лепрозни да не се ?

Каде отиде трпението и истрајноста....па нели секоја овца во стадото е добродојдена.......нели ви е целта да го зголемите стадото....или ние сме безнадежни случаи во тој поглед:kesa::vozbud:

Ти бе Татар да не се си ?

Пишувај македонски , не се разбираш .. граматика изгледа нема у црквата

п.с Атеистите и тие од другите религии , лепрозни да не се ?
Тоа на почетокот беше превод на Црковно словенски на текство Во секое време и на секое место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom