- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.163
- Поени од реакции
- 6.040
Da, da.. i Aleksandar Veliki bil pravoslaven. :pos2:Site golemi makedonci vo istorijata bile pravoslavni vernici, pravoslavieto i ljubobovta kon makedonija e edno.
Da, da.. i Aleksandar Veliki bil pravoslaven. :pos2:Site golemi makedonci vo istorijata bile pravoslavni vernici, pravoslavieto i ljubobovta kon makedonija e edno.
Фала на комплимент.Da sto posto ke veruvam vo big bang, majmuni, zelki i od bakterii cela zemja i svet se sozdade. Mnogu realno :pos2: :pos2:
Naukata nemozi da dokazi kako se sozdade sve.
PS. I jas budala sto se raspravam so narkoman sto pushi po sekoj den i nema tri cisti u mozokot.
сеуште не добив одговор ама ај нема врска...Site golemi makedonci vo istorijata bile pravoslavni vernici, pravoslavieto i ljubobovta kon makedonija e edno.
:uvo:сеуште не добив одговор ама ај нема врска...
за ова...
веќе спомнав погоре-тешко се менува традицијата...не велам дека е лошо да се има традиција ама...
за љубовта кон македонија не треба да си православен...ако не знаеше еве да те информирам дека покрај другото...има и муслимани македонци...лабуништа ги викаат торбеши:helou:
Do kaj ja dotera rabotava...? Od religija na politika... :pos2::uvo:
Da golemi makedonci se vo labunista koga site glasaa za DUI i Ali Ahmeti.
:uvo:Da, da.. i Aleksandar Veliki bil pravoslaven. :pos2:
абе тоа беше само да ти докажам дека државата и религијата не одат заедно...тоа што православието е најраспространето...маркетинг бе брат:pos2::uvo:
Da golemi makedonci se vo labunista koga site glasaa za DUI i Ali Ahmeti.
Fala ti, ne znaev. Kako mozam da znam koga vo sredno begav od casovi po istorija za da se drogiram? :pos2::uvo:
Hristijanstvoto uste ne bilo rodeno.
Добро,оти уопште се мачиш да му реплицираш?абе тоа беше само да ти докажам дека државата и религијата не одат заедно...тоа што православието е најраспространето...маркетинг бе брат:pos2:
и ТМРО дај бе одговор на ова...до кога ќе чекам????????????
Напишано од jovan
не сум наркоман,ако ми веруваш ни цигаре немам запалено во животов,добро сеа алкохол...тоа е друга приказна:pos2:
исто и сатанист не сум...ако мислиш дека се молам во ѓаволи...:pos2:
едноставно сум човек кој собрал 2 и 2 и сватил дека нештата се поинакви...живеам во македонија и убаво ми е а ова што викаш за милион евра нема проблем...дај ми милион евра ќе верувам во господ не е проблем...во што сакаш ќе верувам...ама евра имаат оние кои што го претставуваат тој господ...поповите се возат со скапи коли и имаат големи куќи и сл...
Од кај знаеш дека не е измислен исус и неговите дела...библијата е обична книга како што е хари потер...а приказната за исус...искрено побрзо би верувал во дедо мраз...посимпатичен ми е бе...
а за сатанистите...нивен проблем...
јас си верувам во себе си и во здравиот разум.:salut:
A be vidi koj najde da zboruva, makedonec sto saka da se pravi crnec taka narecen wigger se pravi tuka pameten.Добро,оти уопште се мачиш да му реплицираш?
Глеаш дека не го играат надвор другарчињата,па ете дошол ваму,мислејки дека ке каже нешто паметно...
ТМРО,еден совет:Оди у Играчница,мислам дека таму повеке ке ти бидат ценети постовите.
абе ок тоа...гледам дека не го играат другарчињата:pos2:Добро,оти уопште се мачиш да му реплицираш?
Глеаш дека не го играат надвор другарчињата,па ете дошол ваму,мислејки дека ке каже нешто паметно...
ТМРО,еден совет:Оди у Играчница,мислам дека таму повеке ке ти бидат ценети постовите.
А шо е тоа Wigger бе?Nigger?A be vidi koj najde da zboruva, makedonec sto saka da se pravi crnec taka narecen wigger se pravi tuka pameten.
Odi pushi treva i bori se da ja legalizirat, a ne meshaj se vo raboti sto nemat nikakvo znaenje.
Dobro prasanje. Ja mislam deka gi mrazi site sto ne se Makedonci i pravoslavni Hristijani.А шо е тоа Wigger бе?Nigger?
Од кај свати дека се праам црнец?
Работите ли немаат никакво знаење?:pos2:
Дај бе пишуј малце поразбирливо...
А мразиш ли црнци?