Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Abe devojce mlado koj ti vozi 100 km u sred nok zaradi peperutki i sobiranje herbarium ?

I se znae sto se cheka avtobus, avion , plata ... zenska ne se cheka ama aj da ne tupam sea

Pa aj realno ti kazi dal e fer da si vinovna ( ne nevina ) a da go lazes nekoj 8 meseci deka si nevina ...a da imas odnosi so drugi ...eve cak i da nemas odnosi dali e fer ?

Abe devojce mlado koj ti vozi 100 km u sred nok zaradi peperutki i sobiranje herbarium ?

I se znae sto se cheka avtobus, avion , plata ... zenska ne se cheka ama aj da ne tupam sea

Pa aj realno ti kazi dal e fer da si vinovna ( ne nevina ) a da go lazes nekoj 8 meseci deka si nevina ...a da imas odnosi so drugi ...eve cak i da nemas odnosi dali e fer ?

Prvo, me iznasmea so ova devojce mlado:pos2:
Za se drugo vo gorenavedeniot citat gresis, osven za toa deka stvarno ne e fer nekogo da lazes, a vo isto vreme da spies so drugi.
Moze stvarno si bilo sramezlivo devojceto:pos2: :pos2: :pos2:

Koe crno sramezlivo uste koa ja zapoznav u oci i se gledase sto azder e ... ama ljubovta e slepa a ljudskata glupost bezgranicna taka da toa e toa

Ne be deckovo e stvarno fin ... on so site zenski taka saka da gi ispostue ...
ех бре таквите како него ги упропастуваат девојчињата :pos:

па ете другарти возел,и еве на ова другово мушко мислење абе не е фер али коа ќе се начека се музе,барем ти знаеш да не се објаснуваме нали:pos:

Ne be ocekuvame da menjame slikicki ... sto ima vrska koga ocekuvame ocekuvame i toa so Golemo O... da vleze u zapisnik ova i da ne se zaboravi.

Ne be ocekuvame da menjame slikicki ... sto ima vrska koga ocekuvame ocekuvame i toa so Golemo O... da vleze u zapisnik ova i da ne se zaboravi.

Не реков дека нејкеме...ама ептен у некои постови направија,запознаваш женска и одма ја тераш да имате секс

Не реков дека нејкеме...ама ептен у некои постови направија,запознаваш женска и одма ја тераш да имате секс

Ti ne si svakaj nisto licno, ama tocno po takvite postovi se utvrduva deka postojat maski koi se so zenska samo za da dobijat seks, a se drugo im e zaludno.
Moze ti smetas deka toa ne e taka ili pa ti ne si takov, ama eve postojat i drugi stavovi:tapp:

A izvini koe toa drugo im e zaludno ili ne gi interesira ?

Pa ti ako si churka pa daj mu na prva vecer ako ne ti odgovara , na masko e da si bara na zensko da odbie na kraju kraeva .

Znaes ti na primer deka Ruskinji ako gi izneses u grad i ako ne i baras taa vecer taa plache navredena ?

A Makedonkite groto 85 posto abe kur im viri od ochi ama ne ke ideme po babite sovetot ne be en mu davam ke me zbori , ke me ostai ke me misli lesna ...

Ama toa se dupli standardi , ako go vidi nafircan so kesh so mok so kola da vidis kako se menja odma i dava i od prva vecer i od prv saat a nekoj sto e normalen decko ke go mota poleka popoleka dusa na nos ke mu vadi so meseci dur mu dade... abe edna motka samo

sreka ovie novive generacii gledaat fashion TV sea i se ebat ko stuki inace ebi mu majkata na sexot i gradot u Makedonija...

Pa ti ako si churka pa daj mu na prva vecer ako ne ti odgovara , na masko e da si bara na zensko da odbie na kraju kraeva .

Znaes ti na primer deka Ruskinji ako gi izneses u grad i ako ne i baras taa vecer taa plache navredena ?

A Makedonkite groto 85 posto abe kur im viri od ochi ama ne ke ideme po babite sovetot ne be en mu davam ke me zbori , ke me ostai ke me misli lesna ...

Ama toa se dupli standardi , ako go vidi nafircan so kesh so mok so kola da vidis kako se menja odma i dava i od prva vecer i od prv saat a nekoj sto e normalen decko ke go mota poleka popoleka dusa na nos ke mu vadi so meseci dur mu dade... abe edna motka samo

sreka ovie novive generacii gledaat fashion TV sea i se ebat ko stuki inace ebi mu majkata na sexot i gradot u Makedonija...

Tako je:pusk: Курви колку сакаш, него пари нема бе....

Pa ljubovta na primer. Koga nekogo sakas, ti znaci sekoj moment pominat so nego, neznosti, pregratki, razgovori..... Aj sea da ne tuku romanticaram, ama zborot mi e deka ne e seksot se vo edna vrska.
I aj objasni mi kako da mu dadam uste prva vecer ako ne mi odgovara. Nekako ne mozam da te svatam. I neznam dali se raboti za sreka ili neznam za sto, ama do sega ne sum sretnala t.e. ne sum bila so masko koe bi se osudilo da mi pobara uste prva vecer:nenene:

Pa sea ako si nad 120 kila cak i ja bi ti se uplasil i ne bi se usudil da ti baram ... izvini

Normalno deka sexot ne e se vo vrskata treba da se jade da se ide na rabota da se spie e posle toa pak sexot ... ok i red muabet ne ke da e loso od vreme na vreme dur zenata prai rucek i prasue kako gi sakas jajcata poprzeni ili na oko ?

Koj uopste zbori deka sexot e sve , sto ima loso ako Vi bara od prva vecer na kraju kraeva ?

Ti ako si fakman zenska ke go spustis malce oladis ama ne ona seljackoto

Sto se zanesues be ti seljak eden ili slicno od repertoarot nash nego fino ke mu tsias zavodnicki do znenje deka ke te ima ama za toa treba praksa i nadarenost ... huh aj dosta ke mislis licno e a ne e

Pa sea ako si nad 120 kila cak i ja bi ti se uplasil i ne bi se usudil da ti baram ... izvini

колку што ме држат сеќавања а ме држат,нали 21 год скраја да е ако почнам да заборавам ти беше тој што не му беше битно како изгледа девојката туку само да и се качиш беше муабетот,не ти беше битно дали е дебела или слаба, btw рече дека дебелите биле посимпатични
ај гот ју :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom