heheh swedo govedo sto razbira toj od muzika )) izgubil ritamot hahah ko sto kaz anekoj ceca ja pobila teorijataza gravitacija suze i teku prema gore bemti zuto pile hahahaha :pos2:
Баш ме интересира дали сте за или против турбо фолкот!?
Јас искрено бев против дека не гледав никаква уметност во таа музика дека се е на плеј бек и има само наминкани кукли со силикони,ама па за нова година сватив дека турбо фолкот на сите ни го подигна располозението.
Вие што мислите?
ПРОТИВ!!!
Тоа треба да се забрани бе...Ама ете поголемиот дел од нашава младина тоа слуша...
Ниеден друг вид на музика нема толку глупи текстови како шо има турбофолкот....
Ауф... против сум, многу против,поглупо нешто од тоа нема бе ,тоа не е музика,ни текст ни музика ,ништо не чини,а кој ќе видам некои дури и сакаат да слушаат тоа :nesvest: .Ужас.
Е така е Тамарче.
Секогаш некој ќе биде за некој ќе биде против. Па не сме сите исти, нормално е да немаме исти вкусови. Ќе постојат и онакви кои навистина не слушаат таква музика, исто како што има и онакви кои не слушаат но добро им се познати сите песни
Да си кажам за мене. Лично јас немам ништо против ниеден вид на музика. Во зависно од друштвото и расположението слушам и турбофолк, исто како што слушам и поп и рок, и транс и техно.
па немам против , не ја слушам али тоа не значи дека имам нешто против, има некој што ја слушаат. Сепак е некој вид на музика која ја слуша некој.:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.