E што е де турбофолкот?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
heheh swedo govedo sto razbira toj od muzika :))) izgubil ritamot hahah ko sto kaz anekoj ceca ja pobila teorijataza gravitacija :) suze i teku prema gore bemti zuto pile hahahaha :pos2:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
за или против турбо фолкот

Баш ме интересира дали сте за или против турбо фолкот!?
Јас искрено бев против дека не гледав никаква уметност во таа музика дека се е на плеј бек и има само наминкани кукли со силикони,ама па за нова година сватив дека турбо фолкот на сите ни го подигна располозението.
Вие што мислите?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
148
Поени од реакции
0
Против се разбира. Тоа е навреда за се што претставува музиката

U

UnholY

Гостин
ПРОТИВ!!!
Тоа треба да се забрани бе...Ама ете поголемиот дел од нашава младина тоа слуша...
Ниеден друг вид на музика нема толку глупи текстови како шо има турбофолкот....

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Па против нормално.Цел балкан се уништи ради таа музика.Упссс не е музика...незнам ни ја што е,ама музика сигурно не е.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ауф... против сум, многу против,поглупо нешто од тоа нема бе ,тоа не е музика,ни текст ни музика ,ништо не чини,а кој ќе видам некои дури и сакаат да слушаат тоа :nesvest: .Ужас.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
116
Поени од реакции
0
Normalno deka sum protiv toa sranje neznam kao nekoj luge uste se osuduvaat da go narecat muzika.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Да бе, сите против, против, а се кршите и кршите чаши ко ќе се пијаните.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.861
Поени од реакции
50.276
Темава 4356 епизода
За нема зашто против да се биде кој сака нека си слуша кој нејке слободен е имаме сите избор демократија е...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Да бе, сите против, против, а се кршите и кршите чаши ко ќе се пијаните.
Е така е Тамарче.
Секогаш некој ќе биде за некој ќе биде против. Па не сме сите исти, нормално е да немаме исти вкусови. Ќе постојат и онакви кои навистина не слушаат таква музика, исто како што има и онакви кои не слушаат но добро им се познати сите песни :)

Да си кажам за мене. Лично јас немам ништо против ниеден вид на музика. Во зависно од друштвото и расположението слушам и турбофолк, исто како што слушам и поп и рок, и транс и техно.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
па немам против , не ја слушам али тоа не значи дека имам нешто против, има некој што ја слушаат. Сепак е некој вид на музика која ја слуша некој.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom