Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Још једна у низу... 6-3 6-0 против Содерлинг за саат и 16 минути... незнам ни јас веќе која по ред е ... Утре полуфинале со Мареј
Не верувам дека ке издржи до крај, Мареј секогаш посерува на крај ама ме изненади многу со играва во вториот сет.Ништо посебно не прави ама се е до психата.Тоа што пред некоја година или до лани скоро играчите го имаа кога играат против надал или федерер, тој страв или незнам како да кажам, што немаат доволно самодоверба и не веруваа дека можат да ги победат истото се случвува сега кога играат против Ноле.Ако дадат се од себе и ако играат пожртувано, ако веруваат во победа можат да го победат.Така он игра сега против секого, и тоа е единствениот начин да победиш некого.Да веруваш во таа.Ама денеска Мареј не верувам да направи нешто..После долго време, ќе му земат сет на Ноле :/
Нема, Џокович ќе тепа.Шкотот ќе прај проблеми
Глуп е Мареј не за друго.Има шанси иначе уморен е Новак, ако не сега нема кога.Ама телево нема да искористи.Нема, Џокович ќе тепа.
Кој и да тепа денес, верувај ми бате нема утре да се игра само 2 сета...Двајца лабилни кога играат, иди па погоди кој ќе победи
Мареј е во предност..ама што фајде кога утре има да го прими од Надал во 2 сета убедливо.