Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Још једна у низу... 6-3 6-0 против Содерлинг за саат и 16 минути... незнам ни јас веќе која по ред е :)... Утре полуфинале со Мареј :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Фантастичен прв сет, сега во вториов нека запне малку и од 3-2 нека оди на 6-4 за Ноле, па да го видиме кралот утре дали пак ќе оди на колена :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Недај се Ноле!:nesvest:

С

сашенко

Гостин
После долго време, ќе му земат сет на Ноле :/
Не верувам дека ке издржи до крај, Мареј секогаш посерува на крај ама ме изненади многу со играва во вториот сет.Ништо посебно не прави ама се е до психата.Тоа што пред некоја година или до лани скоро играчите го имаа кога играат против надал или федерер, тој страв или незнам како да кажам, што немаат доволно самодоверба и не веруваа дека можат да ги победат истото се случвува сега кога играат против Ноле.Ако дадат се од себе и ако играат пожртувано, ако веруваат во победа можат да го победат.Така он игра сега против секого, и тоа е единствениот начин да победиш некого.Да веруваш во таа.Ама денеска Мареј не верувам да направи нешто..

--- надополнето ---

Али имак се гледа разликата кога игра со повеќе самодоверба

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Двајца лабилни кога играат, иди па погоди кој ќе победи :)
Мареј е во предност..ама што фајде кога утре има да го прими од Надал во 2 сета убедливо.

С

сашенко

Гостин
Двајца лабилни кога играат, иди па погоди кој ќе победи :)
Мареј е во предност..ама што фајде кога утре има да го прими од Надал во 2 сета убедливо.
Кој и да тепа денес, верувај ми бате нема утре да се игра само 2 сета...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Сосем доволно беа и 35 победи :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
36..

Утре нека му ја пушти на Надал, оваа победа вредеше за две :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Фантастичен е, неам зборови колку само психички напредал, таква смиреност у периоди кога сите го отпишаа и му беше потребен Брејк, кога коментаторов кажа дека Ноле готово, угаси за прв пат оваа година, типот покажа вонсериски тенис, секоја чест ( и за двајцата ) !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вауууу полека се смирувам :) Браво Ноле, Идемо у Финале... за утре малку ми е страв што е преморен, ама нема оправдување... Идемо на победа Мајсторе :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ќе полудев ако уште малце траеше :) Фантастичен тенис!

Ноле ни ти не си свесен колку си добар:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom