Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Ф

Фил Ајви

Гостин
Инаку, за мене Џокович не е ништо посебно како тенисер, неговата супериорност се должи на туѓата слабост, а не зашто е премногу добар.
:pos2: :pos2: :pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ова е невозможно!:vozbud:
6 титулИ, 3 победи по ред против првиот на атп!
Турниров се докажа:vozbud:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Браво Ноле! БРАВО! :)

Нема потреба од било каков коментар повеќе.. мислам дека се е повеќе од јасно, поздрав до сите оние кои ја потценуваа неговата супериорност!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Постои ли некој кој ќе го победи Ноле оваа година? :) Нека му го испушат сите што денеска го свиреа Ноле и што му аплаудираа на погрешен прв сервис... ебати тениската култура, нека идат таму нека гледаат борба со бикови, и така се гадови... После секој турнир изјавата на Ноле е дека Надал имал лоша среќа тој ден, го е*и во мозок, а на овој не му текнува... среќа што секогаш губитникот прв дава изјава па нема право на контра-реплика :pos: :pos: :pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Сосема заслужено, честитки од моја страна (навивач на Надал). Се докажа дека може да се носи со секого посебно и со Надал на домашен терен (земја).

Се гледаме во Рим.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
браво шампиону

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Славењето пред хотелот во Мадрид вчера !

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Свака част ѕверу еден и едини си.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Победа на Ноле во второто коло на Мастерс турнирот во Рим, против анонимниот Кубот со 6-0 6-3 :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Колку биднаа бе, според мене 34(36 со Дејвис Куп) :)... Денес победа над Вавринка и пласман во 1/4 финалето, 6-4 6-1... Противник во 1/4 финалето ќе му биде Роберт Содерлинг, и мислам дека овој меч ќе биде доста тежок за Ноле, бидејќи Содерлинг е познат по одличната игра на земја... :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку биднаа бе, според мене 34(36 со Дејвис Куп) :)... Денес победа над Вавринка и пласман во 1/4 финалето, 6-4 6-1... Противник во 1/4 финалето ќе му биде Роберт Содерлинг, и мислам дека овој меч ќе биде доста тежок за Ноле, бидејќи Содерлинг е познат по одличната игра на земја... :)
Рекордот е на Лендл или јас сум грешно информиран?
Инаку против Содерлинг нема да биде едноставно, ама ајде со оглед на тоа како игра моментално и со Чак Норис може да се носи:)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Има шпекулации дека Џоковиќ има здравствени проблеми, најверојатно се работи за треска или херниа. Имаше момент при 4-4 во првиот сет кога имаше гласна расправија Ноле со некој од неговиот тим/семејство.

Kajgana Shop

На врв Bottom