NEBO666

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ostani
ostani još ove noći
lakše će mi san na oči
budi drug mi ti
hajde ostani

Ostani
vidi kiša napolju šapće
još sat ili dva i ona stat će
budi dobar ti
hajde ostani

Pobjeći sad od svega želim
da ovaj tren sa tobom dijelim
svi su zaspali
hajde ostani
....

znam deka temava posle nekoe vreme ke zavrsi vo kanta,ama sepak ja otvoram poradi toa sto sakam da vi kazam nekolku raboti:
Prvo: od utre pomalku ke pisuvam na forumot,da nerecam i ic nema da pisuvam,osven vo nekoi situacii.(polesno mi e samo da go nabluduvam forumov,kako sto pravi makedonizam,koj ima napisano post na 15 strana od temata manijaci)
Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra...
TRETO I NAJVAZNO:DOKOLKU "MAKEDONIZAM" GO PROCITA OVA,I SAKA DA OSTANE VO KONTAKT SO MENE(JAS MN SAKAM DA SE ZAPOZNAAM SO NEGO),NEKA ME ADD-NE NA MSN,MOJATA MSN E nebojsa_gv@hotmail.com
ili moze da mi pise na e-mail: nebo666@gmail.com
CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV....(VEKJE EDNAS POBARAV,AMA TOA NE BESE ISKRENO...FANTOM_OH BESE ZAMESAN VO TOA....ZNAETE SITE STO SE SLUCI)....
SE NADEVAM DEKA KE GO PRIFATITRE IZVINUVANJETO....

Сега ќе пишуваш или нема да пишуваш или па ќе пишуваш ама само во одредени ситуации?:vozbud:
Нестрпливи сме да дознаеме.:pos2:

Очигледно премногу ти значи форумов,и форумџииве,би ти препорачал да ооолабавишш...

Ako si otides koj ke pomogne da se doznae vistinata za coekot koj na pravdi boga e u zatvor sea ?

Nikoj

Negoviot zivot zavisi od tebe ..bidi human reci ne na zaminuvanjeto
hahahaha,verojatno toj dolgo vreme ke ostane vo zatvor....gospod neka mu e na pomos...

A ne deka sakav da go opravdam tipot,samo sakav da sfatite deka ne treba da gi osuduvate lugjeto bez dokazi....i nikoj covek nesmee nikogo da osudi i slicno....i kako sto kaza MAKEDONIZAM,da gi gledate rabotite od site strani,t.e. site mozni gledni tocki,ama bidejki toa e nevozmozno,da se trudite da gi gledate rabotite od sto e mozno povekje strani,a ne kako sto gi gledaat drugite....

Небо се налути оти ја заклучив темата каде тој донкихотовски се бореше.

Небо се налути оти ја заклучив темата каде тој донкихотовски се бореше.
Sega ti ke mi bides portparol?
ne se nalutiv...samo mi stana dosadno da pisuvam "ludi" teorii i hipotezi,i nesakam vise nikogo da navreduvam i nerviram na forumot.......

Nebo e samo nerazbran poet neli Nebo ?

Ama kazi kako ti ja gagdjam temata samo te oraspolozam

ajde tuka ke raspravame vecerva za sto sakas

za manjaci , za vesterki za chuda a moze i za onie ideite so 6000000 miljardi i naucnicite

poveli shouto e tvoe glavna zvezda si

PS ja ke ti sufliram ako zapnes nekade mada neam potreba od toa veruem ja u tebe

Ako ti e polesno ti kao zvezda sedi nie ke te prasueme ko intervju da davas :

Gospodine Nebo , koje e vsusnost Nebojsha ? Kako bi se opisale sebesi vo ne poveke od 100 recenici

Ajde be ako zboris zbori ako ne idam ja u disko pa isprasuvaj se sam ... imas 2 minuti da ispises tie 100 recenici starting nau

Ваљда мислиш „Јавно им се извинуваш“...а?

Bиди мајката..НЕБО потсвесно во неговиот пост го исфарба во боите на Кенија...дали можеби со тоа ни оcтаваш некоја порака? :wink:

Пропаганда :pos: :pos: :pos:

Овој почна и сам да си се ремети... :pop:

Sega ti ke mi bides portparol?
ne se nalutiv...samo mi stana dosadno da pisuvam "ludi" teorii i hipotezi,i nesakam vise nikogo da navreduvam i nerviram na forumot.......

Јас тебе портпарол?!!
Се преценуваш ептен!
А оти пишуваш луди теории, пишуваш...е тоа е веќе ФАКТ!

znam deka temava posle nekoe vreme ke zavrsi vo kanta,ama sepak ja otvoram poradi toa sto sakam da vi kazam nekolku raboti:
Prvo: od utre pomalku ke pisuvam na forumot,da nerecam i ic nema da pisuvam,osven vo nekoi situacii.(polesno mi e samo da go nabluduvam forumov,kako sto pravi makedonizam,koj ima napisano post na 15 strana od temata manijaci)
Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra...
TRETO I NAJVAZNO:DOKOLKU "MAKEDONIZAM" GO PROCITA OVA,I SAKA DA OSTANE VO KONTAKT SO MENE(JAS MN SAKAM DA SE ZAPOZNAAM SO NEGO),NEKA ME ADD-NE NA MSN,MOJATA MSN E nebojsa_gv@hotmail.com
ili moze da mi pise na e-mail: nebo666@gmail.com
CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV....(VEKJE EDNAS POBARAV,AMA TOA NE BESE ISKRENO...FANTOM_OH BESE ZAMESAN VO TOA....ZNAETE SITE STO SE SLUCI)....
SE NADEVAM DEKA KE GO PRIFATITRE IZVINUVANJETO....
Слушај, ќе бидам краток и јасен. Или опрај се, или ќе те банирам.

Слушај, ќе бидам краток и јасен. Или опрај се, или ќе те банирам.

Нема потреба од бан. Алал нека му е на детево како останал смирен после тоа што фантом му го направи....:tapp:

Ајде фантом и јас те чекам на мсн да ме заебеш како Аcid и да ме натераш да отворам ваква тема... и после да ми се закануваат со банови!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom