Jordan Rudess
Tonight's the night.
- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 412
- Поени од реакции
- 53
Брате, малку си се окаснил изгледа.Ај врски да ме сместат и јас идам!) Не сум бруцош годинава фала богу, ама добар сум
))
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Брате, малку си се окаснил изгледа.Ај врски да ме сместат и јас идам!) Не сум бруцош годинава фала богу, ама добар сум
))
ќе дојдам накај 15-ти.во Гоце има ли некој кајганџија или кајганџика?? а ?? јавете се не се срамете![]()
Јас те имам видувано лани низ Гоце, мислам дека беше тиво Гоце има ли некој кајганџија или кајганџика?? а ?? јавете се не се срамете![]()
Има имаво Гоце има ли некој кајганџија или кајганџика?? а ?? јавете се не се срамете![]()
Има од Гоце, има и други што нудат интернет.Абе има мрежа и интермец по собите?
какво има? дали има нешто неограничен даунлоад ? желка е или нешто асално?Има од Гоце, има и други што нудат интернет.
Не е ко тој дома, обично е 4-5 гига за 400-500 денари. Брзината може два дена да е струја два дена желка и така наизменично или нон стоп желка...какво има? дали има нешто неограничен даунлоад ? желка е или нешто асално?
Значи у Гоце се дотаџиите, мора да го посетим некад сајберот тамо да скршиме едно десетина партии дотаИ преноќувања в сајбердота, дама, бељот...
![]()
во Гоце има ли некој кајганџија или кајганџика?? а ?? јавете се не се срамете![]()
Јас те имам видувано лани низ Гоце, мислам дека беше ти
Годинава пак сум таму.
Значи ке се дружиме годинава таму.... оу јеа ке нема учење, во ред. Да ги известам домаако решам да дојдам у Гоце, ќе има журки годинава![]()
за вас за учење не знам дали ќе има, за мене сигурно неЗначи ке се дружиме годинава таму.... оу јеа ке нема учење, во ред. Да ги известам дома![]()
![]()
![]()