има, за у случај да некој нема кај да го сместат, седи тамуСеуште ли има бараки во Стив и срушени се? Леле за кај сум ако ме стават таму...
А зградата што се реновираше завршена е? Да знам да планирам за таму ако има шансиима, за у случај да некој нема кај да го сместат, седи таму
едната, таа првата што ја викаат е веќе година ипол на располагање на студентите, а втората требаше да биде готова одамна (да не се мешаме за причините не е готова) останува и женската зграда, која ја правеше Љубчо пред војната, и таму уште има раселени лица. + стденти/ки.А зградата што се реновираше завршена е? Да знам да планирам за таму ако има шанси
Ц ц ц значи состојба катастрофа. А по колку се во соба во женските згради?едната, таа првата што ја викаат е веќе година ипол на располагање на студентите, а втората требаше да биде готова одамна (да не се мешаме за причините не е готова) останува и женската зграда, која ја правеше Љубчо пред војната, и таму уште има раселени лица. + стденти/ки.
по 3 беа порано, а лани скоро секаде по 4, tragic :kesa:Ц ц ц значи состојба катастрофа. А по колку се во соба во женските згради?
Е добро де, па кај ќе спијат? По 2ца на кревет...ќе мора да превземам мерки за да ме сместат во машката зграда, друго решение нема...по 3 беа порано, а лани скоро секаде по 4, tragic :kesa:
ноуп, има место за 4 кревети и две-три мали масички, само гужва е да бидат 4 особи у една соба, + и ако има стални гости мизерно е многуЕ добро де, па кај ќе спијат? По 2ца на кревет...ќе мора да превземам мерки за да ме сместат во машката зграда, друго решение нема...
Хммм...слушнав дека лани имало некои проблеми и ради тоа биле по 4 во соба. Да се надеваме дека оваа година нема да биде така...А во машката зграда имеше ли по 4 или таму по 3 беа?ноуп, има место за 4 кревети и две-три мали масички, само гужва е да бидат 4 особи у една соба, + и ако има стални гости мизерно е многу
имало некаде и по 4, ама само некогаш и негдеХммм...слушнав дека лани имало некои проблеми и ради тоа биле по 4 во соба. Да се надеваме дека оваа година нема да биде така...А во машката зграда имеше ли по 4 или таму по 3 беа?
Кој не е седел у барака не знае што е студентски живот.Сеуште ли има бараки во Стив и срушени се? Леле за кај сум ако ме стават таму...
Кој не е седел у барака не знае што е студентски живот.Сеуште ли има бараки во Стив и срушени се? Леле за кај сум ако ме стават таму...
жиранти мора да се однесат, нешто у стил на ако твоите поради било која причина, без разлика вработен-невработен, не успеат да ги покријат сите трошоци до крајот на престојот во домот, се обврзуваат жирантите..Кога бев да си купам документи за пријавување во студентски дом, ми дадоa еден формулар со жиранти. Ама колку што знам жиранти се бараат само ако родителите ти се невработени, во тој случај не ми треба, или во грешка сум?