Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Точно..не сум запознаена со овие работи. Значи никој не може да ми помогне во врска со тоа кои се директори/претседатели на студентскиве домови ? :(
побарај го самјуел (екс студент президенте у заминување веќе година дена), тој влече конци сеуште. барем така мислам :smir:

dude, you are so wrong/

постои директор на ДСЦ, ама толку жално е што е подреден и го користат само за потпишување по фактури.

хехех не ме засмевај многу добро сум упатен во овие работи, значи кога ти викам дека тој е врв, тоа значи дека е така
многу сум слушнал, но пред се видел

dude, you are so wrong/

постои директор на ДСЦ, ама толку жално е што е подреден и го користат само за потпишување по фактури.

хехех не ме засмевај многу добро сум упатен во овие работи, значи кога ти викам дека тој е врв, тоа значи дека е така
многу сум слушнал, но пред се видел

dude, you are so wrong/

Друже затоа сограѓани на ел директоре добиваа место без проблем.

ако толку знаете, кажувајте го кој е, каков е?

Уште од мај некаде се знаеше тоа

да живеат сендвичарине, млечнине и маркетине во близина!!!

Баничките од Верка оне анд онлу не веруем дека има некаде такви

i know dude... idem cekam red i pred mene taj narucue hot dog ..verka so zubi grabnue ljupi virsla stavja u lebce i dava na covekot a tie banickite so meso ako ima 2 grama meso ete da sam :) ti tam li sedese ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom