Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Студентските домови се во проект Скопје 21ХХ :)

А нема некаква Стратегија барем за среден рок-Мислам јасни ни се Условите во студентските, и.т.н се има ова дискутирано некогаш на Студентскиот Парламент,мислам студентите имаат и претседатеееллл:)

Над 120 милиона е СК2014-за 10 милиона тип-топ ќе се средат дмовите-ако нема крајм.орг

--- надополнето ---

а студентски град Скопје 34XX

34ХХ Курешница ќе биде студентски град а ние ќе се ПРЕРОДИМЕЕЕЕЕЕЕ:pos2:

А нема некаква Стратегија барем за среден рок-Мислам јасни ни се Условите во студентските, и.т.н се има ова дискутирано некогаш на Студентскиот Парламент,мислам студентите имаат и претседатеееллл:)

Над 120 милиона е СК2014-за 10 милиона тип-топ ќе се средат дмовите-ако нема крајм.орг

имаше едни плакати со нешта што ги „направиле“ ги лепеа по домовите, а од тоа ништо не сме виделе, барем парите за нив може да ги наменат за друго :)
Студентскиот парламент никој нити чул нити видел дека постои, а камо ли дека работат нешто..претседателот сегашен го нема никаде, нека се појави да видиме дали е жив да не го думаме :pos: а претходниот ни претседател кога дојде во Гоце ќотек доби :vozbud:

Значи плакати,фалења,а РЕАЛНО НИШТО-мижи асан да ти баам.

Не мора да уплаќате на студентски сојуз-тоа е продолжена рака на партиите,и сега зголемија број на студенти т.е над 85% од средношколци па да видам како ќе се снајдат...со сместување или само ќе се крене цената за изнајмување стан како Нус-појава.

П.С нема сега претседател Сојузов??

Овој...замина..

како не бе видовме нови тушеви кои издржаа цела една недела :pos2:

Не мора да уплаќате на студентски сојуз-тоа е продолжена рака на партиите,и сега зголемија број на студенти т.е над 85% од средношколци па да видам како ќе се снајдат...со сместување или само ќе се крене цената за изнајмување стан како Нус-појава.

мора да се плаќа, такви се правилата, а за сместување има капацитет оти од лани е тоа 85%

Овој...замина..

Медо е нов, Самоил стар колку што знам

Овој...замина..
кој замина бе? не се заминува така лесно, парата треба да се троши на алкохол, дроѓи, жени,.........:vozbud:

Сега во Канал 5 во Тротоар гостинка е Снежана Лупевска и се јави гледачка побара емисија за студентските домови. Оваа вети дека наредната сезона т.е од Септември ќе направи истрага во КОД. Добро ќе е да ги прикаже вистинските услови и што како се прави

Прашање...може ли да се аплицира за во 2 студентски дома истовремено ? Ако на пр. не ме примат во Пелагонија, можеби ќе ме примат во Кузман :) :-?

Прашање...може ли да се аплицира за во 2 студентски дома истовремено ? Ако на пр. не ме примат во Пелагонија, можеби ќе ме примат во Кузман :) :-?

Не. Само на едно место се аплицира. :(

Хмм..не е фер :( Инаку, знае ли некој кои се директорите и претседателите на СЕНИЌ, ПЕЛАГОНИЈА и КУЗМАН ???

Хмм..не е фер :( Инаку, знае ли некој кои се директорите и претседателите на СЕНИЌ, ПЕЛАГОНИЈА и КУЗМАН ???
не, никој не знае кој ѓи влече конците на марионетите по домовите

--- надополнето ---

и стварно, не е фер :(

не, никој не знае кој ѓи влече конците на марионетите по домовите

--- надополнето ---

и стварно, не е фер :(

како бре ништо незнајте? :helou:

еден е директор на сите студентски, освен Пелагонија кој е приватен, но соработува со државните.
Секој дом си има управник/ци
И за секој дом и општо се знае кој ги влече конците кој кој е :)

како бре ништо незнајте? :helou:

еден е директор на сите студентски, освен Пелагонија кој е приватен, но соработува со државните.
Секој дом си има управник/ци
И за секој дом и општо се знае кој ги влече конците кој кој е :)

Е тој си у право у секој дом се знае кој ги влече конците само девојчето што прашуеше е најверојатно бруцошка така да не е запознаена со тие работи :)

Точно..не сум запознаена со овие работи. Значи никој не може да ми помогне во врска со тоа кои се директори/претседатели на студентскиве домови ? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom