Студентски домови

T

Tetro

Гостин
А мензата каква е никој не прашал. Некогаш подобро гладен би седел отколку да јадам таму.
Најдобри услови во моментов Пелагонија и Стив, најсредени се. А и Кузман не лош.
трева до рамења у Стив, навечер нема светлина, да паднеш некаде, заби ќе искршиш.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Во Пелагонија имам јадено многу пати и супер е храната, имам колеги во Стив и Гоце, се фалат од јадењето.
Мене за престој за наредната година во дилема ме ставаат Пелагонија и Кузман затоа сакав некоја паралела меѓу нив зашто во Кузман не сум била. Стив знам дека е добро во машката зграда, скоро ја реновираа, ама кај женските уште не е средено како што треба. Во Гоце имам одено само еднаш и се разочарав од животот, таму слободно може хорор филм да се снима, морбидно ми е ептен, буквално некое чувство за самоубиство создава внатрешноста, одиш, а по тебе ѕидови се рушат.
Тој што ти го пофалил јадењето во Гоце те излажал. Мензата е ужаз, храната не сакам ни да ја коментирам, а да не спомнувам колку бубачки сме нашле досега.
За живеење ти кажав кај е најдобро, само зависи тебе кај би ти одговарало.

трева до рамења у Стив, навечер нема светлина, да паднеш некаде, заби ќе искршиш.
И не треба да има, оти лани одма ги испокршија канделабрите кои беа наместени.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
а дали знае некој дали воопшто и каде примаат бруцоши во студентски? Во план сум у стив да идам, само после овие коментари некако добив друга слика. И дали во реновираната машка зграда седат и девојчиња?

T

Tetro

Гостин
а дали знае некој дали воопшто и каде примаат бруцоши во студентски? Во план сум у стив да идам, само после овие коментари некако добив друга слика. И дали во реновираната машка зграда седат и девојчиња?
Само ако има некој кој ти помогне да се сместиш.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
за тоа не е проблем, ја имам вистинската личност туку тоа ми беше прашањето. Значи може. Фала :smir:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Во Пелагонија имам јадено многу пати и супер е храната, имам колеги во Стив и Гоце, се фалат од јадењето.
Мене за престој за наредната година во дилема ме ставаат Пелагонија и Кузман затоа сакав некоја паралела меѓу нив зашто во Кузман не сум била. Стив знам дека е добро во машката зграда, скоро ја реновираа, ама кај женските уште не е средено како што треба. Во Гоце имам одено само еднаш и се разочарав од животот, таму слободно може хорор филм да се снима, морбидно ми е ептен, буквално некое чувство за самоубиство создава внатрешноста, одиш, а по тебе ѕидови се рушат.
Стив седев лани кога бев бруцош , 3 месеци барака после во реновираната зграда . Најдобри услови ги има (мож заради тој што све беше ново) само многу малку имаше време за учење и спање клубчето ми беше многу блиску и до 3 саат немоз да заспиеш, а оваа година у Кузман седе и здравје па ќе аплицирам и ега да добием место . Собите не се големи ама
двујца седат и е у центар. :salut:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Стив седев лани кога бев бруцош , 3 месеци барака после во реновираната зграда . Најдобри услови ги има (мож заради тој што све беше ново) само многу малку имаше време за учење и спање клубчето ми беше многу блиску и до 3 саат немоз да заспиеш, а оваа година у Кузман седе и здравје па ќе аплицирам и ега да добием место . Собите не се големи ама
I ja bi sakala u Kuzman ama mnogu tesko za brucosi makar i so vrski. A i za fakulteteot mislam bolje ke mi bide stiv

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
Во Кузман едно WC цел спрат го користи?

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Во Кузман едно WC цел спрат го користи?
ima 2 vecinja so po 2 vc kabini na sprat taka da ima 4 vc kabini ....za drugi uslovi prasaj slobodno

--- надополнето ---

I ja bi sakala u Kuzman ama mnogu tesko za brucosi makar i so vrski. A i za fakulteteot mislam bolje ke mi bide stiv
brucosi spored pravilata nemat pravo da sedat u kuzman ama ima brucosi samo sto sedat na drugo ime...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
ima 2 vecinja so po 2 vc kabini na sprat taka da ima 4 vc kabini ....za drugi uslovi prasaj slobodno
Сегде се по двајца во соба? Можеш да средиш за да бидеш со некој познат кој исто така ќе конкурира? Строго е или дозволуваат да доаѓаат гости и да излегуваш слободно во било кое време?

Kajgana Shop

На врв Bottom