Moze tebe ti e Bolje ama Na tie 2 dali im bilo Bolje?Више сум го имал тоа со две женски...Ама добрии женски..Не знаев со која прво !!
дефинитивно дечко со две женски е боље
Sonot na sekoe masko a? Jas sakam zensko so dve maski:pos2:.Дечко со две девојки е најака комбинација... А уште појака комбинација е да се тргнам, да ги снимам како уживаат, и после да им се придружам:smir::smir:
Некако на сите машки им е погадно со друг маж во кревет...... Бар мене ми е, а едно м. и две ж. нема да се знае кој пие кој плаќа од возбуди:kesa::kesa:Sonot na sekoe masko a? Jas sakam zensko so dve maski:pos2:.
Idealna kombinacija eden ne eden.
врска нема со педерско! баш 2 машки и 1 женско можат да направат активно трио-сите ке си се зафатени и ке си се работат. а 1 машко и 2 женски дури едната го прима, објаснете ми што прај другата, му шлука?машко со две женски е ок, кој вели дека не може да ги задоволи, на пр. јас секако би ги задоволил, а девојче со две машки ми делува малко педерско, лигавење и такви работи.
врска нема со педерско! баш 2 машки и 1 женско можат да направат активно трио-сите ке си се зафатени и ке си се работат. а 1 машко и 2 женски дури едната го прима, објаснете ми што прај другата, му шлука?
аххх за тоа последното
nekoi luge ednostavno ic da ne gi znaes bolje e
во право си!
ама за тоа дека се треба да се проба-е тука не си. ти фали едно зборче СКОРО напред
некои работи само еднаш ќе ги пробаш(како некои видови печурки на пример) и поради таквите не ќе има шанса уште многу други работи да се испробаат