Да надополнам на она претходно
Во случајов што го опиша,некако го тргна едниот на страна.Девојката би требло да прима од двајцата,во исто време,само да ги менувате шуплините
Значи не би имал можност да се мерите кој е подобар и да се чувствуваш во подредена или резервна позиција.Таму сте пред се на општа распаљотка:pos2:
Имаш страв од присуство на голо машко тело во твоја близина?Имаш страв од промашај на отвор или нешто трето е?:smir:
Ах, не се работи дека ќе промашам... Девојката претпоставувам дека би била толку напалена, што би примала низ кој отвор стигне (дури и уши...).
Но без разлика: и јас сум толку посесивен. Не би си ја делел партнерката со друг. Ако таа сака со повеќе, значи јас самиот не сум ѝ доволен, па поздрав.
Туку друго ми беше муабетот.
Забележав некаков ваков тренд:
МАЖИ:
„Две девојки и едно машко? Секако!
Две машки на една девојка? Никако!
Јас во која и да е од овие комбинации? Никако!“
ЖЕНИ:
„Две девојки и едно машко? Секако!
Две машки на една девојка? Никако!
Јас во која и да е од овие комбинации? Никако!“
Необично, ама ставовите се исти. Веројатно сите сме гледале исти порничи, па сме се научиле да се палиме на истото.
ftopic:
И Леандра, не ти треба колективна распаљотка во реалност... По сè изгледа ќе се помине и со колективно гледање порничи.
А може и со раскажување на такви... Мислам, ако си за, отвори таква тема, па нека се истакнуваат луѓето со своите писателски способности (може да се работи и за реални случки). Мислам, ако
сакаш приказни...