Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.828
- Поени од реакции
- 20.250
Па, потешко можам да се замислам во таква улога. Плус тоа, не би сакал девојката да прима од некој друг пред мои очи. Некако не верувам дека би ме попалило повеќе, отколку да имам само јас секс со неа, на само. Таков човек сум, веројатно - ќе барам девојката да се одлучи, макаро тоа била и моментална одлука, од прва (таквите обично се најправилни). Мислам, ако другиот тип е подобар во сексот од мене, јас самиот би се тргнал на страна. Изгледа не сакам да бидам во подредена улога, или „резерва“
А ти? Како би сакала да го изведеш тоа, да задоволуваш еден маж, заедно со друга девојка? Дали дури ти го задоволуваш него, таа би си мастурбирала самата, или пак би те задоволувала тебе...? Дали би било обратно кога нејзе би и` дошол редот, т.е. ти да ја задоволуваш неа, дури таа го задоволува него или слично?
Ако си за дискусија, повели. :smir:
Ако не беше до мене прашањево поставено, ќе си земам за право и јас да ти одговорам, значи прво и основно што ме нервира во таков секс едно машко и две девојки е тоа , што мора да има некоја лез финеса, значи несакам да ме лиже жена, нејќам истата да ме бакнува и да ме допира, а уште бетер јас истото тоа неа да и го правам, значи не прифаќам ,неможам, и најважно ама не ме пали баш ич, да делам некого со плус уште една.