Топикот е да избереш една и воедно да продискутираш зошто ти е таа приоритетна ...И двете работи се потребни.
Секогаш женските викаат така за да нали излезат попаметни и поинтелигентни .. WRONG ... кажете си што ви лежи на срце , сигурно нема да излезете со некој 200кг да го експонирате низ град...Definitivno bez dvoumenje bi ja odbrala 2ta kombinacija mnogu mi e biten karakterot,nema jas da ziveam so negovata ubavina,ubavinata e minliva toa sto ostanuva zasekogas e vnatresnoto sto definitivno mnogu go cenam ..:back:
pa delumno ova e tocno.ako karakterot e najbiten,a ne ubavinata,zasto togas tolku se sminkaat,doteruvaat,i se po red.zasto ednostavno i samite tie sto tvrdat deka karakterot e najbiten,tolku vlozuvaat vo nadvoresniot izgled?zasto ednostavno ne se oblekuvaat vo bilo kakva stara garderoba,i namesto na izgledot ne rabotat na karakterot.i zasto togas tolku mnogu e razviena KOZMETICKATA i MODNATA industrija(koja vrti teski milijardi dolari)?Топикот е да избереш една и воедно да продискутираш зошто ти е таа приоритетна ...
Секогаш женските викаат така за да нали излезат попаметни и поинтелигентни .. WRONG ... кажете си што ви лежи на срце , сигурно нема да излезете со некој 200кг да го експонирате низ град...
Јас би одбрал убавина , убавината ме привлекла кон нејзе нели ? , ке и дадам некој период да се отпушти , недела или две ( со интензивно дружење секој ден се разбира ) , гледам дали е интелигентна , паметна , харизматична , ако не е ке и пожелам многу прочитани книги , социјализација и што поскоро излегување од светот на Бритни Спирс .... толку.
bas naprotiv,karakterot e najpromenliv,covek sekogas se prisposobuva na uslovite,t.e.se menuva,za razlika od ubavinata ,koja trae mnogu poveke.ubavinata e minliva a karakterot trae cel zivot a denes se poveke se palat na ubavi i zgodni deckovci/devojki a najcesto takvite se mnogu dignati i se precenuvaat i nemaat nikakva vrednost
..Баш јас мислам дека е спротивно.Како можеш човек кој е злобен, полн со самодоверба, тврдоглавост и инает да го смениш? Како можеш да смениш момче/девојка да биде онаков/онаква каква сакаш ти? Сеа убавината ќе трае и трае ако внимаваш,пазиш на неа.bas naprotiv,karakterot e najpromenliv,covek sekogas se prisposobuva na uslovite,t.e.se menuva,za razlika od ubavinata ,koja trae mnogu poveke.
Така, убавината не само што е минлива, туку е и релативна. Усвари, јас не ни можам да го окарактеризирам некого како убав ако знам дека има лош карактер...Баш јас мислам дека е спротивно.Како можеш човек кој е злобен, полн со самодоверба, тврдоглавост и инает да го смениш? Како можеш да смениш момче/девојка да биде онаков/онаква каква сакаш ти? Сеа убавината ќе трае и трае ако внимаваш,пазиш на неа.
Но како и што имаше во другите постови, прво што паѓа на око е физичкиот изглед.Но ретко кој убав има карактер.Секогаш се преценуваат себе си како и женските.Додека карактерот се гледа отпосле ама сепак е фатален е карактерот.Според мене.
karakterot e mnogu relativna rabota.sekoj moze vo odreden moment da bide i los,i zloben,a vo drug moment da bide najdobar.karakterot se menuva toa e fakt.sekoj covek se prisposobuva na okolnostite.ima mnogu luge koi bile mnogu losi,a posle nekoe vreme stanale mnogu dobri,a i obratno,mnogu dobri,koi stanale najlosi.fakt e deka nikogas ne mozes da znaes zasto e nekoj takov kakov sto e,vo odreden moment.mozebi ednostavno necij negativen gest,e samo odgovor na (uslovno receno)moja provokacija(za koja ne sum svesen vo odreden moment).karakterot na eden covek e mnogu relativna rabota,nikogas ne mozes da znaes na sto si.i fakt e deka karakterot se menuva so tekot na vremeto.premnogu faktori vlijaat na nego,i zatoa sekogas ke bide enigma...Баш јас мислам дека е спротивно.Како можеш човек кој е злобен, полн со самодоверба, тврдоглавост и инает да го смениш? Како можеш да смениш момче/девојка да биде онаков/онаква каква сакаш ти? Сеа убавината ќе трае и трае ако внимаваш,пазиш на неа.
Но како и што имаше во другите постови, прво што паѓа на око е физичкиот изглед.Но ретко кој убав има карактер.Секогаш се преценуваат себе си како и женските.Додека карактерот се гледа отпосле ама сепак е фатален е карактерот.Според мене.
Во времето на адолесценцијата се формира караткерот.. Со текот на годините доживува некои, да ги наречам "модификации".. Колку и да се промени човек.. сепак длабоко во себе останува оној истиот..karakterot e mnogu relativna rabota.sekoj moze vo odreden moment da bide i los,i zloben,a vo drug moment da bide najdobar.karakterot se menuva toa e fakt.sekoj covek se prisposobuva na okolnostite.ima mnogu luge koi bile mnogu losi,a posle nekoe vreme stanale mnogu dobri,a i obratno,mnogu dobri,koi stanale najlosi.fakt e deka nikogas ne mozes da znaes zasto e nekoj takov kakov sto e,vo odreden moment.mozebi ednostavno necij negativen gest,e samo odgovor na (uslovno receno)moja provokacija(za koja ne sum svesen vo odreden moment).karakterot na eden covek e mnogu relativna rabota,nikogas ne mozes da znaes na sto si.i fakt e deka karakterot se menuva so tekot na vremeto.premnogu faktori vlijaat na nego,i zatoa sekogas ke bide enigma.