Дечко со две девојки или девојка со две машки

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ЦРВЕНОКОСА напиша:
го имам ова некаде кажано,ама морам пак-----дечко кој завршува со две женски заедно-утредента е главна фаца во друштво и најголема фраерчина наредните пет дена зш му успеало да легне две во пакет...
е сеа,не дај боже да се дознае дека некоја типка превртела двајца од еднаш-ке и излезе одма муабет во стил-НАЈГОЛЕМА курва у цел град и слични други веке слушнати глупости..
наравоучение-калимеро,нема правда......
а да се прашувам јас,би ги пробала и двете варијанти-со две машки или со машко и уште едно женско....мада,од нормален секс кој се состои од двајца- едно машко и едно женско,мислам дека нема ништо поубаво..
зашто само 5 дена? малце е тоа алооо!!! дај бар 2-3 недели!
а тоа е точно подоле... мене никој неможе да ме нарече курва, само може фраер, а девојчето ќе го јаде од сите... таков ни е менталитетот, шо да праиме! поздрав и до калимеро!
поубаво нема, поопуштено е со двајца, ама ова е само како предлог за испуцавање и малце смена.. не правиме муабет за сериозни врски полигамија и сл... само за забава -)))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ПрИтИ_гРл напиша:
Дечко со две девојки, бидејки машките се палат на двете девојки (лезбејките)!
Вака како што се напишани девојкиве (лезбејки) незнам како дечково ќе се задоволи освен со десанка и лиги на сите страни:smir:

Иначе и јас сум за комбинацијата едно машко и две девојки,но и втората комбинација ја оставам отворена за некогаш (не ми се верува,но се е можно:nesum: )

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...kako i da e nema da trae dolgo...dvajca nebiva da se pogodat pa trojca...retka rabota e toa...sex is good...sex is fun...sex is best when it's one on one...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
4.059
Поени од реакции
2
Ми се чини дека девојка со двајца мажи кај нас не може да има.Не дека не сака девојката туку нема со кој. Мажите фантазираат само за секс со две девојки , а никој не ни помислува на секс со едно женско и едно машко.

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Decko so dve devojki, e bil fraer, ebac, tipac..A ako stanuva zbor za devojka so dve maski beshtija, kurva,kalastura itn..

Член од
7 септември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
зосто ги лажите девојкиве само вие имајте желба за со две машки фраерки ке бидите:baeh: оглас двајца другари бараат фраерка за тројка:pos2::pos2::pos2::pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
зосто ги лажите девојкиве само вие имајте желба за со две машки фраерки ке бидите:baeh: оглас двајца другари бараат фраерка за тројка:pos2::pos2::pos2::pos2:
А што викаш,твојата девојка со која си долго време,да си го позајмува твојот најдобар другар во ладни ноќи,зад твој грб.А ти така горд со ваков оглас,најјак фраер у маало ќе си,ма може и пошироко,во зависност која врста на ирвас си.
Ти се допаѓа комбинацијава?

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Na koj kako mu odgovara neka si pravi samo pod uslov diskrecija oti utredenta ne ke znae kaj mu e krajot (za zeni vazi).

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.314
Кај нас најупотребливо е машко со две девојки.. е сега се друго е на порка, или јас не сум сретнала некоја која ја онаделе двајца или дупла пенетрација добила... Ама може да има се, бидејќи се кријат од пусти срам да не излезе курва, па си ќути и си прима по два, а и башка знам доста пријателки кои за време на сексот си користат и вибро за да бидат до максимум исполнети и доживувале ехтра оргазми...
Значи останува сеуште на тоа, да гледаш на машко како му течат лиги дур ги гледа во предигра двете девојки кои се оштрат за него, ете тоа е многу битниот момент, е сега кој колку ќе биде задоволен отом потом.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Интересно... девојките тука се согласуваат дека е можна комбинацијата две девојки на едно машко (машките по дефиниција со тоа се согласуваат).

Е па тогаш девојки: дали би прифатиле вие да бидете една од двете која го задоволува дечкото (и нормално и тој вас)?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е па тогаш девојки: дали би прифатиле вие да бидете една од двете која го задоволува дечкото (и нормално и тој вас)?
Крусер,се согласуваш да бидеш еден од двајцата кој ќе ја задоволува девојката?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Крусер,се согласуваш да бидеш еден од двајцата кој ќе ја задоволува девојката?
Не, зашто не реков дека поддржувам мислење на две машки на една девојка (зашто не го поддржувам), за разлика од тебе, Леандра, која што рече дека поддржуваш две девојки со едно машко, меѓу другото. Значи, би прифатила ли ти лично да бидеш една од двете девојки?

И јас истото прашање го имам! Ајде Крусер?!
Не, не би прифатил. А ти?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не, зашто не реков дека поддржувам мислење на две машки на една девојка (зашто не го поддржувам), за разлика од тебе, Леандра, која што рече дека поддржуваш две девојки со едно машко, меѓу другото. Значи, би прифатила ли ти лично да бидеш една од двете девојки?
Значи јас веќе одговорив на тоа прашање.И да не ме сватиш погрешно,мислам на прифаќање во сексуална смисла,ништо поинаку.И да те потсетам на погорниот пост,во кој напоменувам дека можеби некогаш(ако ми се пројави желба )би била и со две машки(таа комбинација).
Туку ти ме буниш:
Крусер напиша:
(машките по дефиниција со тоа се согласуваат).
Но ти си надвор од дефиниција:)
Како ќе се издефинираш самиот?

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
какви се овие прашања
фала богу дека дечко со две девојки