Побегнале 13 пациенти од психијатриската болница во Бардовци

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Не е заради тоа и не е тој човек hehe...овој имал исто пореметување ама пак не бил во лудницаto e to
Па добро види сега не сум до толку, само поврзав некои ствари онаака без везе, за да се најдам у муабетот....да не биде само еден два збора. Ама од кај знаеш што може да направат сега тие двајца на слобода???

Абе, слушав сами шетале низ дворот на болницата, немало чувари, и после оти избегале. Не е за смеење, за плачење е ова,бе

Абе Демир Хисар е тоа честа појава :) Бегаат кога нема доволно болничари.. па ни чуварии на објектите..
И слушнав од овие кои посбегнале двајца биле опасни.. нема играчка со нив..

Не е Демир Хисар...од Бардовци киднале,разбрав уште таму немало полициско обезбедување а се чуваат непресметливи убијци

Dnevnik.com.mk напиша:
Влезната врата на Судското одделение, од каде што среде бел ден избегале осудениците, вчера беше заклучена. Можеше да се влезе само преку алармирање на ѕвончето. Освен персоналот, вчера попладне никој не излегуваше оттаму.

Ова мајтап некој тераат од дневник, или глуп новинарот е?

Што очекуваше, лудаци да излезат до продавница по цигари?

Не е Демир Хисар...од Бардовци киднале,разбрав уште таму немало полициско обезбедување а се чуваат непресметливи убијци
Знам дека овој случај е Бардовци.. Само сакав да кажам дека Демир Хисар тоа се случува многу често.. јас сум од Демир Хисар и често слушам дека побегнал некој од болницата..

Па како нема да побегнат кога обезбедувањето е рамно на нула?

најсмешно беше кога кажаа дека имале 31 болен а само 28 кревети!и дека директорот случајно забележал дека 14 избегале!црн хумор!ова го нема никаде освен во Македонија!

Како вицот/вицовите :pos:
Овие изгледа не заборавиле да му удрат една на чуварот :pos:

Светов полудел...кај лудаци,па и способни да побегнат...
Мене ми е страв!:nesum:

Светов полудел...кај лудаци,па и способни да побегнат...
Мене ми е страв!:nesum:

Тие луѓе се непресметливи и доста способни не само за бегање туку и за многу полоши работи.И како да не ти е страв кога можар да бегаат и да прават што сакаат

Не знам што да кажам,освен што мојата првична реакција беше оваа::ija: .
Бог да чува и да брани,ова само во Македонија го има:pop:.Луда работа.:lud:

Леле бабами денеска ми вика абе бабе навечер каснокога се враќаш јавими се ќе те пречекувам! И јас и викам зошто? и
таја ми го кажа ова истово!
Ама ај си реков или ме заебава или има погрешноразбраноили сака да ме уплаши! Али кога читам тука лелеееее!!!
Пазете се луѓе!

abe da ne imalo nekoj i od vrabotenite izbegano: :(

Slusnav deka gi nasle site uste eden ostanal po koj se traga uste

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom