SWEDEN
38ca ama nikoj ne verue
- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.531
- Поени од реакции
- 34
Ne ni mozev da uplatam ne mi davaa bidejki bilo kao nevozmozno a za da prifatat ke morav da idam direktno u Grcka u agencija od tamu da uplakam chuda vragovi , da prikazuvam dokumenti , pa da mi davaat od tamu amin ete toj odgovor go dobiv od nasite turisticki agencii na vremeto ...uama jebiga pa kvaka 22 nemav grcka viza pa pak maltretiranje chuda i mi pukna film i se otkazav .
Drugo vreme bese ne mozese so kompjuteri kretitni karticki da uplakas toas ( a pa moze i mozelo ama od kaj da znam jas kako ne sum genije iz kenije na kraju kraeva ) abe trista zaebancii ko ke se setam mi ide se otrujam al nema veze sepak fala za sovetot ama arno si bese devojceto ama aj da ne izleguvam od tema
Drugo vreme bese ne mozese so kompjuteri kretitni karticki da uplakas toas ( a pa moze i mozelo ama od kaj da znam jas kako ne sum genije iz kenije na kraju kraeva ) abe trista zaebancii ko ke se setam mi ide se otrujam al nema veze sepak fala za sovetot ama arno si bese devojceto ama aj da ne izleguvam od tema