Hahahaha so mu e do tolku pederska igrata?=)))nR 1 : spored mene naj dobar e kgn.alak i naj pederska igra igra
Nr 2 : naj ferr igrac od iverson nema
nr 3 : naj golem steker od caennon1 nema mnogu steka a pojma nema za cs
Сатива мести бомба , остануваат тој и уште еден кантер против сатива , другиот го убива сатива и почнува да дефузира , алак му прави слеј и алак си дефузира и си зема убиства =)Hahahaha so mu e do tolku pederska igrata?=)))
pa igra samo za skor koa e na 5 dmg bega ednaska befme ja i alak imase 4 CT i 2 terori i jas montiraf toj izbega deka bese na 5 da ne go tepat a tie me tepat mene i ja vadat bombata i pederski igra deka saka samo da tepa ako ke go utepas ke jades slay toj alak na mene mnogu pati mi daese slay 99 dmg zasto sekogas samo ja praif kils od alak i ednaska me tepase alak i se falese hahaha 1 kils hahha se smese deka me tepase posle i ja go tepaf mu vikaf hahaha 1 -1 1sme yeahhh i conecno na kraj bann ::kesa: ama alak ne e tolku jak kao so mislite vie i jas ne sum tolku jak:nesum: ama nikoj ne e kriv zasto vie ste botoviHahahaha so mu e do tolku pederska igrata?=)))
da za tebe nema nikoj jak,ti si najjaci ima mn jaki...leux,kgb..itn me mrzi da gi redam pozzNema nikoj Jak
3. Цане , има талент ама сепак треба уште да вежба.nR 1 : spored mene naj dobar e kgn.alak i naj pederska igra igra
Nr 2 : naj ferr igrac od iverson nema
nr 3 : naj golem steker od caennon1 nema mnogu steka a pojma nema za cs
Затоа што сум бот ти и мојот пријател dA.crew!!! ме правевте читер ...Леле бе како можете да викате дека лудиот е јак..
Незнам како можете кога он е жив бот. Ако не сум у право нека ме исправат.
Уживај, несакам да се карам, а тврдам дека ти и Мето зборевте, ама нема везе узивај, забораи.:salut:Хахах, јас никогаш не сум те снимал а не па да викам дека си читер.
Бдв сакав малку да се пошалам али ти не разбираш шала.