па не е работа за доискажување, туку за дообјаснување :icon_coolНејасно. .. хм.. ? Зошто мора се крајни да завршите. .. секогаш нешто да докажете? класичен пример над мене постовите
За тоа има тема “Мажите прашуваат, жените одговараат“,таму можеш да мрчиш такви ствари.U wanna say. .. Колку и да ви објаснат и колку и да се во право вие мора крајни да промрчи. .. мислам дообјасните :icon_cool
Дај боже да е обратно.......... Жените сакаат да се докажуваатДа расчистиме, и ние женските и вие машките сме далеку од божества, англели и сл. Зборот ми беше, мажите обично флертуваат со повеќе девојки истовремено, а жените со 1, 2ца мажи...Мажи, не се навредувајте, аман!! Ама сепак прашањево и не е толку за дискусија, јасно е, мажите се фраери ако флертуваат со повеќе жени, жените се курви ако флертуваат со повеќе мажи и точка, едноставно такво е размислувањето.
Оф леле...Да расчистиме, и ние женските и вие машките сме далеку од божества, англели и сл. Зборот ми беше, мажите обично флертуваат со повеќе девојки истовремено, а жените со 1, 2ца мажи...Мажи, не се навредувајте, аман!! Ама сепак прашањево и не е толку за дискусија, јасно е, мажите се фраери ако флертуваат со повеќе жени, жените се курви ако флертуваат со повеќе мажи и точка, едноставно такво е размислувањето.
Едно е да бидеш фраер во очите на другарите, а друго во очите на девојките, а ти тука си го објаснувал поимот фраер во очите на женските, да, ние мислиме дека се фраери тие што се пребирливи. Бтв интересна поделба:wink: ...инаку зборев само за одредена група машки, ти како што ги нарекуваш жигола, а не за сите фала богу...Оф леле...
-"Нефраери" се оние што се муваат со секоја втора! - таквите се нешто као жигола.. едноставно девојките знаат дека можат да ги имаат и не им се интерресни повеќе. Заборавив да напоменам дека овие мажи најчесто живеат во илузија дека се фраери
-"Обични" мажи се оние кои се муваат онака, понекогаш, не секоја вечер.. овие си се нормални дечки
-Фраери се оние мажи кои им се недостапни на повеќето девојки, забрането чоколодаце, тие се типовите кои се муваат ако треба поретко, ама таа девојка со која се муваат е стварно е нешто посебно... бомба
Ме нервираат тие што се премногу едноставни,а сакаат да бидат комплицирани...вештачки.само да ве прашам, што ве нервира кај жените, глобално?
Глобално ништо, мада има има исклучоци.само да ве прашам, што ве нервира кај жените, глобално?
Како кои на пример?Глобално ништо, мада има има исклучоци.