Жените прашуваат, мажите одговараат

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Нејасно. .. хм.. ? Зошто мора се крајни да завршите. .. секогаш нешто да докажете? класичен пример над мене постовите :)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Нејасно. .. хм.. ? Зошто мора се крајни да завршите. .. секогаш нешто да докажете? класичен пример над мене постовите :)
па не е работа за доискажување, туку за дообјаснување :icon_cool

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
U wanna say. .. Колку и да ви објаснат и колку и да се во право вие мора крајни да промрчи. .. мислам дообјасните :icon_cool

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
епа тоа е затоа што сме упорни, а што се однесува до мене, јас кога не сум во право си признавам, ама кога сум во право одам до крајот за да бидам разберена без разлика дали е потребно многу дообјаснување или не...:smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
U wanna say. .. Колку и да ви објаснат и колку и да се во право вие мора крајни да промрчи. .. мислам дообјасните :icon_cool
За тоа има тема “Мажите прашуваат, жените одговараат“,таму можеш да мрчиш такви ствари.:icon_lol:

инаку морав да му дообјаснам,затоа што он погрешно ја сфати,а не сакам никој да биде неразбран.:pipi:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Да расчистиме, и ние женските и вие машките сме далеку од божества, англели и сл. Зборот ми беше, мажите обично флертуваат со повеќе девојки истовремено, а жените со 1, 2ца мажи...Мажи, не се навредувајте, аман!! Ама сепак прашањево и не е толку за дискусија, јасно е, мажите се фраери ако флертуваат со повеќе жени, жените се курви ако флертуваат со повеќе мажи и точка, едноставно такво е размислувањето.

Член од
28 февруари 2006
Мислења
63
Поени од реакции
1
Да расчистиме, и ние женските и вие машките сме далеку од божества, англели и сл. Зборот ми беше, мажите обично флертуваат со повеќе девојки истовремено, а жените со 1, 2ца мажи...Мажи, не се навредувајте, аман!! Ама сепак прашањево и не е толку за дискусија, јасно е, мажите се фраери ако флертуваат со повеќе жени, жените се курви ако флертуваат со повеќе мажи и точка, едноставно такво е размислувањето.
Дај боже да е обратно.......... Жените сакаат да се докажуваат :)

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
Оф леле...
-"Нефраери" се оние што се муваат со секоја втора! - таквите се нешто као жигола.. едноставно девојките знаат дека можат да ги имаат и не им се интерресни повеќе. Заборавив да напоменам дека овие мажи најчесто живеат во илузија дека се фраери
-"Обични" мажи се оние кои се муваат онака, понекогаш, не секоја вечер.. овие си се нормални дечки
-Фраери се оние мажи кои им се недостапни на повеќето девојки, забрането чоколодаце, тие се типовите кои се муваат ако треба поретко, ама таа девојка со која се муваат е стварно е нешто посебно... бомба

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
luge se zaklavte edno prasanje vi postaviv a vie odma site na drugite dajte malce vie koa ni postavuvate prasanja mislite deka nie ne vi odgovarame???

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Оф леле...
-"Нефраери" се оние што се муваат со секоја втора! - таквите се нешто као жигола.. едноставно девојките знаат дека можат да ги имаат и не им се интерресни повеќе. Заборавив да напоменам дека овие мажи најчесто живеат во илузија дека се фраери
-"Обични" мажи се оние кои се муваат онака, понекогаш, не секоја вечер.. овие си се нормални дечки
-Фраери се оние мажи кои им се недостапни на повеќето девојки, забрането чоколодаце, тие се типовите кои се муваат ако треба поретко, ама таа девојка со која се муваат е стварно е нешто посебно... бомба
Едно е да бидеш фраер во очите на другарите, а друго во очите на девојките, а ти тука си го објаснувал поимот фраер во очите на женските, да, ние мислиме дека се фраери тие што се пребирливи. Бтв интересна поделба:wink: ...инаку зборев само за одредена група машки, ти како што ги нарекуваш жигола, а не за сите фала богу...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
само да ве прашам, што ве нервира кај жените, глобално?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
лајк. ..хммм глобално... некако примеќам дека голем процент од женските се тврдоглави.. .тоа ми е последна заклучена мана за вас :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom