не сум плачко!но ова што се случи ме здроби.попара ме направи.Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
Заплакав. Кога ги слушав и гледав родителите на Тошка како плачат, не можев да издржам, заплакав ко мало дете. И кога ќе видам некоја снимка со Тоше која ќе ме погоди, исто така пуштам некоја солза.Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
A ti fati moment? Ah bre!!! I posle mazite bile tie shto iskoristuvale!Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
Пуштив и тоа доста неможам да се стегам но гледам да се контролирам...не можеш на ваков човек да останеш рамнодушен :nesum:Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
Ај,се напраи паметен сеа...A ti fati moment? Ah bre!!! I posle mazite bile tie shto iskoristuvale!
Imash neshto poglupavo prashano vo zivotov dosega? Stvarno! Ich ne e na mesto muabetov. Nishto lichno, ama za nikade e!:smir::smir:
Плачев. Кога го гледав погребот, после тоа, на Градски пред натпреварот ми се насолзија многу очите, едноставно ме трогнуваат вакви работи... Едноставно за ваков човек не можеш да останеш рамнодушен, колку и да се трудиш. Лесна ти земја, Тоше!Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
Јас го кажувам и немам проблем со тоа... незнам за другитезошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?