Жените прашуваат, мажите одговараат

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
многу ми е мака шо мораше тоа да биде...ама не заплакав, иако неколку пати кога го гледав на ТВ денес солзите на очи ми дојдоа, но не заплакав

S

Stef Bachatero

Гостин
Не плачам емоции држам жал ми е но,едноставно живот е мора да се иде напред,тоа што е една голема трагедија за некој е голема среќа за друг.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не плачем зашто после ќе ме боли глава цел ден. Се запишав во книгата и му запалив свеќа на плоштад. Му ја оддадов мојата чест и почит кон него. Нека биде среќен каде и да се наоѓа во моментов. Почивај во мир брате...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
не сум плачко!но ова што се случи ме здроби.попара ме направи.
и не дека пуштив солза туку си плачев убаво вчера.се изненадив самиот себе си!
а денес кога на вести го видов закопот,пак неможев да издржам.но сам си плачев,не пред некого.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.933
Поени од реакции
50.734
Прееска на полувреме кога ја пуштија новата химна кога го покажаа стадионот и сите луѓе од нигде-никаде почнав да липам ме погоди ептен,тоа е само ради тоа што бев сам во соба иначе пред луѓе немам пуштено солза а и не верувам дека некоаш ке пуштам.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
Дали пуштивте срце и пролеавте солза за нашата гордост Тоше или се правевте хард кор?
Заплакав. Кога ги слушав и гледав родителите на Тошка како плачат, не можев да издржам, заплакав ко мало дете. И кога ќе видам некоја снимка со Тоше која ќе ме погоди, исто така пуштам некоја солза. :toe:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Плачев...

Не пуштив солза, но сепак... плачев како мало дете...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A ti fati moment? Ah bre!!! I posle mazite bile tie shto iskoristuvale!
Imash neshto poglupavo prashano vo zivotov dosega? Stvarno! Ich ne e na mesto muabetov. Nishto lichno, ama za nikade e!:smir::smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Пуштив и тоа доста неможам да се стегам но гледам да се контролирам...не можеш на ваков човек да останеш рамнодушен :nesum:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
A ti fati moment? Ah bre!!! I posle mazite bile tie shto iskoristuvale!
Imash neshto poglupavo prashano vo zivotov dosega? Stvarno! Ich ne e na mesto muabetov. Nishto lichno, ama za nikade e!:smir::smir:
Ај,се напраи паметен сеа...:tapp:
Зашто си ги замараше прстињата за ваков беден...:vonavodnici:одговор:vonavodnici:...:toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Солзи не пуштив, жал ми беше пред се што си го загуби животот млад, многу млад, но тоа некако ко да е и секојдневие, се губи по некој млад живот, но најмногу ми падна жал кога ги видов неговите на вести, мислам дека нема нешто поташно од тоа когаш ќе ја видиш болката кај еден родител кој си го надживеал своето дете.

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Плачев. Кога го гледав погребот, после тоа, на Градски пред натпреварот ми се насолзија многу очите, едноставно ме трогнуваат вакви работи... Едноставно за ваков човек не можеш да останеш рамнодушен, колку и да се трудиш. Лесна ти земја, Тоше!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
зошто кога ќе ви се допадне некоја девојка, не и го кажете тоа директно?
Јас го кажувам и немам проблем со тоа... незнам за другите :toe:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
лично, поретко страв од уништување на веќе створеното пријателство со неа
а почесто, абе не е интересно туку-така да и се каже, поинтересно е кога се игра малку прво, топло-ладно, искушенија и еден куп прашалници во женската глава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom