Жените прашуваат, мажите одговараат

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Не викам дека тоа е случај кај сите машки,ама често кога некоја девојка ќе ги одбие,некои машки одма ја навредуваат или ја оговараат.Тоа ич не ми е јасно.
A shto ti velish: 'Fala i izvini na prashanje' ako nekoj te odbie za neshto? LoL! Toa e samo nachin na izrazuvanje na nezadovolstvo kaj site e razlichno, nekoj se buni, nekoj se ljuti, nekoj bega, nekoj ogovara, nekoj navreduva, a nekoj i bara pak!
Zashto se plashime od pametni devojki?
-Stari rekle' od toa shto se plashish toa ke te stigne', znachi toj shto se plashi saka da mu se desi 'pametna devojka' (ova go staviv kako nastan!). A toj shto ne se plashi.....:tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
A shto ti velish: 'Fala i izvini na prashanje' ako nekoj te odbie za neshto? LoL! Toa e samo nachin na izrazuvanje na nezadovolstvo kaj site e razlichno, nekoj se buni, nekoj se ljuti, nekoj bega, nekoj ogovara, nekoj navreduva, a nekoj i bara pak!
Да,нормално да не е задоволен од тоа што некоја го одбила,но тоа не значи дека треба да ја навредува.Сврти се и иди си,заборави дека воопшто постоела,а не тука да ја навредуваш со секакви зборови.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
E toa e veke do zelbata za odmazda i zavisi od nachinot na odbivanje i od toa kako te svatil, zashto kaj lugeto revanshizmot e neshto neizlechivo, kaj site vo razlichni formi ama go ima! Nekoj za ednoto vraka so dve ako odbivanjeto go svatil kako ponizuvanje.
Inaku jas se vrtam i si idam, vrtam eden krug i ako pak ja sretnam na patot nastapuvam pak! Ne mozam da zaboravam deka postoela, kako shto vikash ti.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
  1. зашто толку брзо се заситувате од се во животот?
  2. зашто никогаш ама баш никогаш не признавате пораз во било која друштвена игра?
  3. која е една работа во животот без која вие мужите-генерално не можете?
:smir:
  1. Тоа е до карактер. Нема врска машки - женски. Јас најчесто правам нешто и најтешки ми се последните 2-3 чекори. ОД било што! Не значи дека се откажувам, но тогаш најмалку ми се работи...
  2. :smir: Па... па... девојка ми вика дека може да ме победи во шах. Ајде тоа да видиме. Ако успее, ќе признаам поразот.
  3. Без жени... ок... некои можат но...:back: најчесто... без жени не можеме :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
E toa e veke do zelbata za odmazda i zavisi od nachinot na odbivanje i od toa kako te svatil, zashto kaj lugeto revanshizmot e neshto neizlechivo, kaj site vo razlichni formi ama go ima! Nekoj za ednoto vraka so dve ako odbivanjeto go svatil kako ponizuvanje.
Inaku jas se vrtam i si idam, vrtam eden krug i ako pak ja sretnam na patot nastapuvam pak! Ne mozam da zaboravam deka postoela, kako shto vikash ti.
Добро не мислев буквално да заборави дека постоела...Меѓутоа немора да ја навредува.Не е фер и е многу глупо,да пцуеш или навредуваш некој,без разлика на тоа дали таа те одбила или не.

D

Delux

Гостин
Зошто се плашите од паметни девојки?
Ова повеќе ми личи на лично твоја констатација дека мажите се плашат од паметни девојки,отколку на прашање.
*ја гаси цигарата*

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Зошто толку сакате брзо возење?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Го крева адреналинот. Ќе помислите дека повеќето го прават заради чалам пред девојки, и во право сте, ама јас коа возам мотор, и коа сум сам на пат, и коа има коли, брзо возам. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
И јас сакам брзо возење!:vozbud:

Вмммммммммммммммммммммммм,вммммммммммммммммммм... :pos:

П.С.Зашто кога иаме ПМС мислите дека само го користиме како изговор дека не ни е денот?

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Мрно и Викет ги знаеш? :pos:

И дефинирај „брзо возење“.
50 со скутер не е брзо возење... (икона што превртува очи). :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?
Има и такви... :pop:
I'm Paul, and you have beautifull eyes... :kesa:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Брзо возење- предизвикува (не)пријатна реакција кај сопатникот и крева адреналин.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Маwечко напиша:
П.С.Зашто кога иаме ПМС мислите дека само го користиме како изговор дека не ни е денот?
Zatoa sto premnogu cesto se vadite so toa.
Скулгрл напиша:
Kako sto veke odgovori acid, ima nekoi " staromodni dudlaci " koi gi upotrebuvaat. Obicnite mazi, upotrebuvaat nekoj kompliment, ali ne so tolku golemi superlativi =))
Скулгрл напиша:
Ne site go sakaat, nekoi probuvaat da se izvadat so toa deka im go podigal adrenalinot, no vsusnost samo sakaat da pokazat deka imaat motor sto " znaat " da go vozat. Ne znam sto e poglupavo, da go zalis koga ke se ubie od soobrakajna nesreka, ili da mu zaviduvas na motorot.

Kajgana Shop

На врв Bottom