Мажите прашуваат, жените одговараат

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Zosto zenite posle 30 ta spustaat kriteriumi za bracen partner ?
Кој те лажел дека ги спуштаат?
После 30-ка само им се изоштрува њухот за побрзо да проценат со какви луѓе си имаат работа.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Posto izgleda si ti edinstvenata solo nad 30 ka ovde na forumot da cekam ponataka odgovor od drugi ili da postavam drugo prasanje ?

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Аха, значи ти сакаш да нагаѓаш колку години сум?? Што си смотан, вртиш ко киша око Кравујевца. Прашај си тоа што те интересира.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Кој те лажел дека ги спуштаат? :)
После 30-ка само им се изоштрува њухот за тоа со какви непрокопсани говеда си имаат работа. :)

...:pos2: :pos2: :pos2: ...ebate belja...te obozavam...

...zasto zenite im gotvat im perat i im chuvaat deca na neprokopsanite gojda...sto e toa sto gi drzi u taa "kasha-popara"...(logika ili ???):pos2: :pos2: :pos2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Леле еве скоро на сите прашања да ви одговорам со свое мислење...:podsmev:

...dali davate, "gram" pozitivni emocii koga dobivate od drugata strana, podednakvo ili davate poveke sekogash koga ke vidite deka e kako znak na dobra volja od drugata strana...?
Секогаш давам повеќе позитивни емоции, откако ги примам. Не за да возвратам или да дадам желба за повторување, туку едноставно така ми доаѓа кога сум задоволна.

...zasto vie curite koa ke bidete odbieni za seks od strana na mashkoto, go mrazite najveke na svet i go gonite do pekolot i nazad, a mashkoto mozebi i sakalo samo da vi bide srodna dusha ili drugar mozebi(sto e toa tolku strashno ako se odbie, nas ni se sluchuva toa pa i ne se ljutime do tolku):vozbud: ...???
Ќе лажам ако кажам дека не ми се случило тоа, но не било некакво страшно одбивање, туку мило извлекување ... така да, никогаш не сум го замразила партнерот поради тоа ... иако ретки, секој си ги има и тие моменти, а тоа апсолутно го прифаќам како најнормална појава без да ми се појави некаков гнев.

...zasto se plashite na pochetokot da mu otkriete svoeto minato na mashkoto(mislam ferska igra od start e najdobra ivesticija a ne mutenje od start)...???

ps.probajte a nauchite nesto od prashanjava ako sakate mislam pouchni se dosta.
Ма се` си научивме, ич не бери гајле! Туку прашањето ...
Прво, јас лично не се плашам, туку не го ни мислам истото воопшто. Само по себе ќе си дојде се` на ред, а кога веќе е време за подлабоко запознавање, не кријам ништо пред човекот што го сакам. Е сега, бидејќи не сакам секого, треба тоа извесно време да помине, за да сфатам кому кажувам тоа што се вика мое минато.

...zasto mislite deka ako ste pominale sito i resheto i pokraj toa sto ke lazete na pochetokot( a sekako ke ve fatat na krajot),deka ke ostane bilo koe mashko so vas i deka bilo koga nema da izleze toa na povrshina kako lavina od vulkan-propast???
Не сум по лажењето, но секогаш кога сум морала да излажам нешто, истото останало како што сум го кажала, без да ме откријат и да избиваат вулкани итн итн итн. Треба почесто да лажам, предобра сум во тоа ... мамата!:podsmev:

...zasto postoi poslovicata..."ednash meraklika-za sekogash meraklika" ili "bog da chuva od zenska belja"...i dali e tochno toa???
Поговорката постои затоа што е така најверојатно, а тоа за женската белја е точно. Ако не ми веруваш мене како на женско, распрашај се кај мажите ... ќе се најде сигурно некој кој убаво ќе ти го објасни тоа.

...zasto ne gi sakate majkite na dechkovcite, ili ako sakate svekrvite za omazenite,koa znaete, deka ako sakate navistina da vi se naljuti partnerot, se sto treba da napravite e da kazete neshto losho za majka mu, dali toa znachi deka i partnerot ne si go sakate?
Луѓето ги сакам или нејќам според тоа какви се општо, а и спрема мене. Според тоа, мајката на мојот дечко или маж, нема да ја нејќам само затоа што му е мајка, по некое непишано правило ... кој како ми заслужи, така ќе ми срка ... лажам бре, и со лошите сум добра, ама добро ми звучи тоа што си го напишав ...:podsmev:

Зошто ја користите лагата "имам женски проблеми" кога ве мрзи да работите нешто?
Зарем не треба да сме искрени секогаш?
Не се лигавам со сожалувања кога нешто можам да направам, за да мачам други ... ако ми е мака, кажувам дека ми е мака, ако сум болна, кажувам дека сум болна итн.

Ова ме натера прв братучед ој да прашам.
Тој се ожени пред една година и го интересира-зошто откако жената ќе дојде да живее кај дечкото или сопругот(во дадениов случај дома) нему автоматски му се забранети еден куп ситни задоволства што ги имал додека живеел сам?

Тука пред се се мисли на влегување со патики дома, заспиванње пред тв во дневна, шетање по боксерици итн!
И пред да се омажам за некого, а живеам со него, забранети би му биле тие работи. А зошто? Е па затоа што најверојатно ништо од тоа не е добро, убаво и културно?

...zasto ponekogash nemozete da ja izdrzite predigrata vo seksot do kraj i ne prekinuete...i ni vikate...aj sea da ne kazuem sto:vozbud: ...mnogu interesna rabota...:vozbud: :eek:jea:
А тебе не ти се случило истото? Или преку глава ти е од секс, па пре би само на предигра да останеш?:podsmev:

Зошто повеќе сакате чувствителни машки? :)
За да можеме за се` да се разбереме подобро.

Zosto zenite posle 30 ta spustaat kriteriumi za bracen partner ?
Да не е обратно? Туку зависи да ... јас мислам дека што повозрасна, тоа поголеми ми се критериумите за брачен партнер ... јас така, за другите незнам ...:podsmev:

...zasto zenite im gotvat im perat i im chuvaat deca na neprokopsanite gojda...sto e toa sto gi drzi u taa "kasha-popara"...(logika ili ???):pos2: :pos2: :pos2:
Недостаток на памет, немање самодоверба, недостаток на средства и поддршка за живот без гојдата и слични работи ... така некако ...

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Леле еве скоро на сите прашања да ви одговорам со свое мислење...:podsmev:

Секогаш давам повеќе позитивни емоции, откако ги примам. Не за да возвратам или да дадам желба за повторување, туку едноставно така ми доаѓа кога сум задоволна.

Ќе лажам ако кажам дека не ми се случило тоа, но не било некакво страшно одбивање, туку мило извлекување ... така да, никогаш не сум го замразила партнерот поради тоа ... иако ретки, секој си ги има и тие моменти, а тоа апсолутно го прифаќам како најнормална појава без да ми се појави некаков гнев.

Ма се` си научивме, ич не бери гајле! Туку прашањето ...
Прво, јас лично не се плашам, туку не го ни мислам истото воопшто. Само по себе ќе си дојде се` на ред, а кога веќе е време за подлабоко запознавање, не кријам ништо пред човекот што го сакам. Е сега, бидејќи не сакам секого, треба тоа извесно време да помине, за да сфатам кому кажувам тоа што се вика мое минато.

Не сум по лажењето, но секогаш кога сум морала да излажам нешто, истото останало како што сум го кажала, без да ме откријат и да избиваат вулкани итн итн итн. Треба почесто да лажам, предобра сум во тоа ... мамата!:podsmev:

Поговорката постои затоа што е така најверојатно, а тоа за женската белја е точно. Ако не ми веруваш мене како на женско, распрашај се кај мажите ... ќе се најде сигурно некој кој убаво ќе ти го објасни тоа.

Луѓето ги сакам или нејќам според тоа какви се општо, а и спрема мене. Според тоа, мајката на мојот дечко или маж, нема да ја нејќам само затоа што му е мајка, по некое непишано правило ... кој како ми заслужи, така ќе ми срка ... лажам бре, и со лошите сум добра, ама добро ми звучи тоа што си го напишав ...:podsmev:

Не се лигавам со сожалувања кога нешто можам да направам, за да мачам други ... ако ми е мака, кажувам дека ми е мака, ако сум болна, кажувам дека сум болна итн.

И пред да се омажам за некого, а живеам со него, забранети би му биле тие работи. А зошто? Е па затоа што најверојатно ништо од тоа не е добро, убаво и културно?

А тебе не ти се случило истото? Или преку глава ти е од секс, па пре би само на предигра да останеш?:podsmev:

За да можеме за се` да се разбереме подобро.

Да не е обратно? Туку зависи да ... јас мислам дека што повозрасна, тоа поголеми ми се критериумите за брачен партнер ... јас така, за другите незнам ...:podsmev:

Недостаток на памет, немање самодоверба, недостаток на средства и поддршка за живот без гојдата и слични работи ... така некако ...

...woooow...Struzanke...cooooooooooolll...:back:

...chetvrt so meso ili so sirenje...burek de...???:pos2: :pos2: :pos2:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
MOri kanadjanko , ne znam koj e smotan ... mozebi Petre M. Andreevski

dur sum tuka da prasam zasto zenite placat za neverni mazi i po niv luduvaat ?

E aj sea pak sipete mi se nema vrska bal bla bla

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
MOri kanadjanko , ne znam koj e smotan ... mozebi Petre M. Andreevski

dur sum tuka da prasam zasto zenite placat za neverni mazi i po niv luduvaat ?

E aj sea pak sipete mi se nema vrska bal bla bla
Не ми го навредувај омилениот писател.:)

Инаку прашањево...тие жени се 1% од целокупната женска популација (уствари штознам, може се 99% у твоја околина) и се смотани ко бродска сајла. Прашања би требало да се поставуваат за останатиот дел, т.е. нормалната женска популација која е сеприсутна на форумов.:):pipi:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ok aj po kakvi maski luduvaat devojkite ... dali po mlaki mazi koi vikaat ok duso , srce moe , ke ti kupam bombonjera ili po nekoi si drugi ...ustvari da skratam poentata mi e zasto ne znaete da cenite normallen pristap od masko nego go smetate za papucar ako e fin ?

I nemoj da mi spomne nekoja ova ti od licno iskustvo posto ova ima x x slucai sto od drugari sto od poznanici

Eve na primer Kosta drugar mi

mknogu e fin , abe mravka ne gazi jes da ne zborue mnogu ama ne ti misli loso uvek ke ti se najde, jebiga ne e zabaven ne kazue gacki zasto nego devojkite ne go biraatg koga e sosema prosecen ako ne i malce boolje ?

E aj zasto de ?

Uvek se zakacuete za nekoj bezveze tip koj ke VE FRLI ko corapa a posle ke go zalite i mislite uste bar tri godini ...zas e toa taka ?

I taka e ... posto ja sum bil takov i znam sto kako zasto a baska ova ne e reklamiranje posto sum pijan i zboram eptem iskreno sea ...

KOja i da sum ja preebal koga i da sum se javel sum ja ebel pak , i pak sum ja preebal i pak nikome nisto a so koja i da sum bil fin osven so dve tri koi i den denes mi se drugarki me preebale mene u stilu abe jebiga ne mozam ja so tebe bal bla bla ... cak ni muabet covecanski

E oti e toa bas taka ajde zborete

PS Ashley ne deka nesto licno ama ubava si na avatarot , steta sto sum djon pijan inace garant ke mi se dignese :)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12

...e sea te fanav...u laga...senzualna ni edna...kako ne mi e jasno moz da luduete po verni koa so samoto toa sto se verni-nema potreba da luduete po niv(ili ako e veren na nekoja ke probate da go karite za da vi bide veren i na vas, ili odnapred gleate na kristalna topka koj kakov e)...farbash tuka sea...:baeh:

...negooooo...zasto ne se soblekuete prvi vie zenskite sami, moralo da ve soblechat mashkite prvo?...bre bre...sve princezi...:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom