Мажите прашуваат, жените одговараат

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Си ја сакам бе озбилно, ни иде муабетот.:)

А за прашањево подоцна одговор.:coolpush:

...retko retko dodushe, se deshava toa...obichno ne se podnesuvaat...ali ke ti veruem poshto tie sto ne gi sakaat odma drugachie reagiraat...

...a za vtorovo prashanje, sto podocna ke go odgovorish, ako si se naljutila, ne si fer...samo se zezame tuka, da gi razmrdame rabotive malce...:tv:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ма сакав да ти дадам некој ептен филозофски одговор, да се покажам дека сум паметна.:pos:

Во контекст со неодговореното прашање-гледај ја претставата „Жени во народното собрание“ и ќе ти стане јасно.:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зошто ја користите лагата "имам женски проблеми" кога ве мрзи да работите нешто?
Зарем не треба да сме искрени секогаш?

M

_MACA_

Гостин
Зошто ја користите лагата "имам женски проблеми" кога ве мрзи да работите нешто?
Тоа кога имаме часови по физичко :) и не ни се тренира инаку јас тоа не го употрбувам како лага.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ова ме натера прв братучед ој да прашам.
Тој се ожени пред една година и го интересира-зошто откако жената ќе дојде да живее кај дечкото или сопругот(во дадениов случај дома) нему автоматски му се забранети еден куп ситни задоволства што ги имал додека живеел сам?

Тука пред се се мисли на влегување со патики дома, заспиванње пред тв во дневна, шетање по боксерици итн!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ја користиме лагата,тоа навистина е така.Да знаеш колку е глупо кога те боли стомак,глава,нервозен си и да те видам дали ќе имаш воља и желба да правиш нешто.
Е сега понекогаш може да се извлечеме со тоа понекогаш,ама кхм...тоа е веќе друга ствар.На пример кога не ни се плива или тренира....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не ја користиме лагата,тоа навистина е така.Да знаеш колку е глупо кога те боли стомак,глава,нервозен си и да те видам дали ќе имаш воља и желба да правиш нешто.
Е сега понекогаш може да се извлечеме со тоа понекогаш,ама кхм...тоа е веќе друга ствар.На пример кога не ни се плива или тренира....
Кај мошивката на кафе сум и она кажува кхм-лилее треба да идам на факултет а ич не сакам да се влечкам со автобус а нема пари за такси.
Следен момент се јавува на таткото(затоа што знае дека вакви срања нема да запалат кај мајкаи) и со лигав глас демек е многу болна и е тешк- татооо ќе може да ме однесеш на факултет
-знам дека имаш работа тато ама ме боли стооомак
дааа могу и тоа
-фала татооо ај титни кога ќе дојдеш.

Девојката живее во ѓорче татко и работи во пивара а девјката студира на правен. Видете низ какви срања поминува таткото зашо ќеркат ја мрзло да иде со бус.

Затоа не ми зборете дека стварно ве фаќа стомак и дека само на физичко демек се вадите од тоа а бе ај.:pipi::pos2:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ова ме натера прв братучед ој да прашам.
Тој се ожени пред една година и го интересира-зошто откако жената ќе дојде да живее кај дечкото или сопругот(во дадениов случај дома) нему автоматски му се забранети еден куп ситни задоволства што ги имал додека живеел сам?

Тука пред се се мисли на влегување со патики дома, заспиванње пред тв во дневна, шетање по боксерици итн!
Задоволство да се шеташ дома по патики, да не раскреваш постела, после ручек и слично не е задоволство, туку свињштина. А ние сакаме да веруваме дека мажите не се свињи.:)

Ама за боксерици и заспивање пред ТВ...не ми се верува дека некоја би „забранила“ такво нешто.

burn84 напиша:
Затоа не ми зборете дека стварно ве фаќа стомак и дека само на физичко демек се вадите од тоа а бе ај.
Точно дека голем дел од нас се вадат на „женски проблеми“. Јас на пример, имам и докажано дека кога боли БОЛИ. Ме натера професорот по физичко да вежбам и покрај тоа што му реков дека имам женски проблеми, и се онесвестив сред вежбање. Е после да го видиш какво јагненце беше, и секогаш ми веруваше. Ако сум сакала да се извадам од нешто-ја кажувам вистината-ми се иде на кафе, ми се спие и слично.
Да те видам тебе да „работиш“ што било дур чувствуваш болка нешто послаба од мочање камен од бубрези.:wink:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Ма сакав да ти дадам некој ептен филозофски одговор, да се покажам дека сум паметна.:pos:

Во контекст со неодговореното прашање-гледај ја претставата „Жени во народното собрание“ и ќе ти стане јасно.:)

...poshto si fer cura ke ti otkrijam edna tajna, specijalno za tebe i za site pomladi curi sto seushte ne se zaploveni vo brachnite vodi...

...vaka u vrska so svekrvite i zenite...za edno mashko ne postoi pogolema radost da zena mu i majka mu se slagaat vo zivotot, zasto da se oseka ljubov i razbiranje od dve strani e golema rabota, i bashka nema sreka sekaj da se chustvuva taka, e sea ako se pogodi zdravje boze i kerkichka da imaat e pa toa ti e ko bingo da si dobil...ma kakvi bre bingo...stoputi bolje...za da ti go opisham kakvo e chustvoto sto edno mashko moze da go dobie od tri zenski strani ke ti dam eden malce chuden primer(u moj fazon):pos2: ...toa tie ko da si go zamislish tvojot najsilen orgazam i da go pomnozish puta 100... e takvo e chustvoto...zatoa...napravete gi vashite partneri srekni ke vi vratat duplo , zatoa sto mashkoto sekogash na dobro vraka duplo so dobro...e taka...idemo dalje...pitanje molim od mashkite dosta samo ja se rasprashuem tuka...:pos2: :pos2: :pos2:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Кај мошивката на кафе сум и она кажува кхм-лилее треба да идам на факултет а ич не сакам да се влечкам со автобус а нема пари за такси.
Следен момент се јавува на таткото(затоа што знае дека вакви срања нема да запалат кај мајкаи) и со лигав глас демек е многу болна и е тешк- татооо ќе може да ме однесеш на факултет
-знам дека имаш работа тато ама ме боли стооомак
дааа могу и тоа
-фала татооо ај титни кога ќе дојдеш.

Девојката живее во ѓорче татко и работи во пивара а девјката студира на правен. Видете низ какви срања поминува таткото зашо ќеркат ја мрзло да иде со бус.

Затоа не ми зборете дека стварно ве фаќа стомак и дека само на физичко демек се вадите од тоа а бе ај.:pipi::pos2:
ОК, ти што мислиш во ситуацијава кој е крив и кој и' дозволува на девојката вака да се однесува? И после се чудите од каде се раѓаат лигави девојки. Епа, тоа ти е, татини мази. :)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...zasto ponekogash nemozete da ja izdrzite predigrata vo seksot do kraj i ne prekinuete...i ni vikate...aj sea da ne kazuem sto:vozbud: ...mnogu interesna rabota...:vozbud: :eek:jea:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
му се забранети еден куп ситни задоволства што ги имал додека живеел сам?
А што треба, да расфрла кај стигне по дома, да не може да се помине од алишта, да личат собите на штали, или бањата да ја остава несредена? Епа нема бе.
Прво, не е сам на светов, второ, живее со жена. Неуреден и непедантен дечко, кој не мрда ни со опаш во поглед на хигиената... Ич не ми е гајле што е маж (пошто тоа е "доволен" изговор, фактот што е машко)... Не, фала.

За шетање по боксерици... Лично, не ми смета воопшто, за заспивање во дневна уште помалку. И мене ми се случува да се разбудам со укочен врат од каучот и вклучен телевизор. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Зошто повеќе сакате чувствителни машки? :)

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Зошто повеќе сакате чувствителни машки? :)
Затоа што полесно не' разбираат.:)
Така си е, само да не се пречувствителни, па дури лигуши :pos2:
Мислам дека дефинитивно пообожавани се оние гордите и машките кои тешко говорат за своите чувства. Помистериозни, поинтересни :toe:, а таа чувствтвителност(мала) е само огромно плусче кога е во границите на нормалата.
Значи, малку чувствителни, малку горди, малку мистериозни и... се е супер :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom