Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не е битно кај ќе бидеме битно е сите да дојдеме...а за атмосферата убаво кажа Ацид ние ќе ја направиме уште на пат натаму :cug:

Ја зеам акустичната со мене за одкоа ќе се испијанчиме сите да продужиме со песна.:pos2:

термини кои што би требало да ве интересираат

Скопје - Велес: (14-30) (15-50) (16-30) (18-20) (19-20) (22-40) све е на трети перон

Велес - Скопје: последниот у разумно време е у (21-30), а следниот у (05-12) и (06-04) итн.

колега burn84: 128 ден ти е повратна. Ако имаш па студентски кредитни или какви да се тие картички, можеш за упола цена. Се гледаме на 18ти :) Кај скопјани па уше у велес ке се запознаваме.
Значи скопјани, јас претпоставувам дека ќе идеме со возот што поаѓа во 19:20 од железничка. Ќе се вратиме со тој во 5-12 најверојатно. Собиранката во "Гламур" почнува во 22 часот, така да овие линии највеќе ни одговараат.

Има ли бурек после полноќ кај вас? :)

Сите скопјани што планираат да одат со воз, ги замолувам да се нацртаат пред главниот влез на железничката во 18:50. Да направиме мал договор (кој ќе седи до прозор, а кој не... :pos:), да купиме карти и тн...

Acid ова конечна одлука е или можно е да има промени на времето?

Acid ова конечна одлука е или можно е да има промени на времето?
За поаѓањето не гледам зошто би имало промени... За макс. 50 минути се стига со воз до Велес, така да времето е идеално. За враќање можно е да има промени, ама не верувам дека би заглавиле до 6 сабајле :pos:

Зошто прашуваш?

За поаѓањето не гледам зошто би имало промени... За макс. 50 минути се стига со воз до Велес, така да времето е идеално. За враќање можно е да има промени, ама не верувам дека би заглавиле до 6 сабајле :pos:

Зошто прашуваш?

Прашувам за да знам 100%. Дефинитвно ќе дојдам ама затоа што не се знам со ниеден од вас лично сакам да бидам сигурен за локација и време на тргање за да нема промени во последен момент.

Малку ќе ми биде чудно да се појавам пред луѓево од форумов(се чуствувам како во прва година средно кога тргнував-слатка трема имам):icon_mrgr

па незнам...ама изгледа дека ке дојдам иако незнам никој од кајгана лично ама мислам дека ке се снајдам??????????????ако ме дружи некој?????

Ок, луѓе се е договорено...се преброивме.
Јас и Резор сме тука за да ни се каже кој треба да биде пречекуван, не сакме да се изгубиме, не е Велес баш голем :nesum:

Сите ќе не пречекате на Железничка нормално :)
Никој од нас не знае каде е Гламур :)

Ќе идат некој од Охридско-Струшко лоби, бе? Да не одам сама, греота сум.

Пишав погоре...
Доаѓаме со возот во 19:20 што поаѓа од Скопје.

Има шанса собиранката да биде од 21 наместо од 22 часот?
Ептен ќе се изначекаме до 22...

хехе, за у воз да си набавиме извесна количина на алкохол :wink:

П.С.Иде воз иде воз, пијани смо скроз!

Ако некој се одлучи за Македонски железници изволте возен ред . :helou: Лов ју ол.

п.с. Се придружувам и јас во “добредојде-тимот“, наскоро ќе има уште некој.

За да се помести во 21.00?
Мислам дека нема да има проблем со тоа...само дали ќе им одговара на др.?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom