Заебанции за политичари!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
Новинар прашува пратеник:
- Најдовте ли пари за дупките на патиштата?
- Најдовме – одговара пратеникот
- Ги пополнивте ли?
- Ги пополнивме – одговара пратеникот
- Колку време ќе држат? – прашува новинарот
- Многу малку – одговара пратеникот – ветрот веднаш ги издува.

Во еден дуел гостуваат Ахмети и Тадиќ. Ама доаѓа до мнооогу жестока расправија и Ахмети му вика: - Јебем ти оца у пичку. Тадиќ: - Ваљда мислиш на матер. Ахмети: - И њега

Влегува советникот во канцеларијата на Љубчо.
- Господине премиер имам две нови вести!!! - Со која да почнам.
- Па ајде со поубавата.
- Да, ама и двете се лоши!

Неколку дена пред самитот на Нато, Бране добива повик од Грција, поточно од Нимитц. Нимитц не должел многу и веднаш му рекол: - Драг Бранко! Грција се согласи да ја признае Македонија под уставното име. Бранко бил презадоволен, возбуден, за малку инфаркт ке добиел, и Нимитц да го смири му рекол: - Априлилили Бране.

Како Бранко ќе го победи Грујо на избори? - Ќе ја стави Шехерезад за носител на листа

Што би се случило кога македонски политичари би се нашле во Сахара? - Првиот ден би се чуделе. Вториот ден би имале состанок. Третиот ден би поскапела песокта

Мравката, слонот и носорогот правеле муабет. Мравката рекла рас сум најмала на светот, слонот рекол јас сум најголем, носорогот рекол јас имам најголем нос на светот. Поминала лисицата ги слушнала и им рекла дека не оди тоа така, треба да извадат ПОТВРДА. Излегува мравката и мавта со потврдата, излегува слонот и он мав...та, излегува носорогот и вика на цел глас: Кој е тој Киро Глигороввв ???

Политичари, водете љубов наместо војна - ЕБЕТЕ СЕ.

Разговараат двајца политичари: - Сигурен сум секој кој знае да размислува ќе гласа за нас.- Не е доволно, ни треба мнозинство

кога бранко црвенковски ке го победи Груевски на избори?

Тогаш кога ке ја стави шехерезад Носител на листа :smir:

Зошто децата во Македонија кога некој ќе им подари чоколадо го кријат чоколадото?
- Се плашат да не им дојде Груевски на отворањето.

Педерцикл за Рван дупере,ова е уникат...

dildo%2Bbike.jpg

Геј маунтајн куроцикл и за маршови,и за на водно абе за сегде....:pos2:

Педерцикл за Рван дупере,ова е уникат...

dildo%2Bbike.jpg

Геј маунтајн куроцикл и за маршови,и за на водно абе за сегде....:pos2:

кажа чоекот неќна дека обожавал точаци и дека ќе си купел еден од Македонија за да го потсеќа :tv:

не е лошо да му пуштиш еден емаил со понуда :pos2:

:pos2::pos2::pos2:
Ова е прототип специјално за Рван!!!

Туку г-инот имаше специјални барања....за екологија(и штедња) батериите да се полнат со сончева енергија+динамо!!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom