Ad сервиси

• Креатор на темата Креатор на темата Dr_ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
Веб-сајт
www.mkd.net
Osven google ads
poznavam i mnogu drugi iskustvoto od google e mnogu mnopolsko
momentalno na sajtot koj go rabotam sakam da aktivram adbrite
dali moze nekoj da spodeli iskustvo od ovie sistemi posebno me intersira za adbrite edna od najgolemite sajtovi koj go koristi ovoj servis e the pirate bay

Го пробав Adbrite еднаш и после една недела сеуште немаше најдено реклами за сајтот.Базата на компании и реклами е доста помала од Adsense и потешко се најдуваат реклами за мали сајтови особено од неанглиско говорно подрачје.И пак ако не сакаш да го користиш Adsense, обиди се со Adbrite можеби ќе имаш повеќе среќа

ги стадов на мојот блог Google AdSense, ама ептен малце плаќаат, и пробав јас да стискам со финти, ми доаѓаа пари, и таман кога направив 68.79 долари, ме фатија, и ми ги тргнаја. :)

Епа брачко си водат они евиденција, гледаат колку клика се напраени во одреден временски интервал, и од кои IP адреси. И нормално дека ќе им стане сумливо.

imav napraveno 160 $ i ne nemareno pustiv spider programa od kompjuterot na koj bev logiran i big bada bum adbrite e po osetliv na tagovite opisoy na sajtot inaku ima reklami :)

za mene adsense e gospod do sega mi imaat prateno 5 ceka a osven adsense na sajtot imam i kontrea tie mozat zaedno i dobro odi .

здраво јас сум почетник и имам сега пробелем со стрната не можам да ја ставам на Google AdSense некако тешко ми оди ај ако може некој да ми објасни (подобро е со слики )

благодарам однапред

здраво јас сум почетник и имам сега пробелем со стрната не можам да ја ставам на Google AdSense некако тешко ми оди ај ако може некој да ми објасни (подобро е со слики )

благодарам однапред

како неможеш? само стави кодот и готово...

епа неможам не занам што е работата инаку сајтот е
www.prdejci.mkd.net ај некој кој што разбира нека види кај е проблемот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom