Младински лиги и првенства!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска како што разбрав во 13.00 во салата на Јуниор...позади Годел-Кожарата играат Јуниор-КК АБА 92 годиште...за резултатот по натпреварот...ке одам да гледам...

Милениум - Санс (92) 103 - 57 убедлива победа на КК Милениунм од Струмица

:pos::pos::pos::pos::pos:
Горанчо ке пукне:pos:50 разлика...ја коа играв не губевме толку максимум 20 :pos::pos::pos:

не беше нервозен човекот уште 2/4 виде дека неможе да потпри со Милениум и само седеше од Санс најдобар беше бр 13 браво за детето половина и повеќе поени ги даде тој

не беше нервозен човекот уште 2/4 виде дека неможе да потпри со Милениум и само седеше од Санс најдобар беше бр 13 браво за детето половина и повеќе поени ги даде тој

Да не забегувам,али 13?...како изгледаше...hehe

Да да 13 беше најдобар имаше неколку Nbа поте3и ама тој 8цата не беше лош од 10 шута 2 пати го погоди обрачот :vozbud:

Dali nekoj koj e zaclenet vo forumov igra za 90/91 godiste KFM i bilo koja liga neka e samo rezultati neka kazuva i i moze i ti sto igraat i 93' za sekoj slucaj fala odnapred Hristofer:salut:

A inace BIlla Bong ti koe godiste si ako moze da se znae i vo koj klub igras?A, neka kaze i janev ako moze da se znae:))

Spored moe mislinje ekipata na KK ''Crn Drim'' ovaa godina e mnogu jaka iako igra vo vtora liga vo 93' godiste pazete se:nesvest:

Hristofer напиша:
A inace BIlla Bong ti koe godiste si ako moze da se znae i vo koj klub igras?A, neka kaze i janev ako moze da se znae:))

Подобро да не знаеш кој е Јанев , ке се исплашаш :pos2: 2 Метра човек , 91 година роден . Топката само ако се качиш на 2 гајби од скопско може да му ја земеш :pos2: , а Била уште курле е малечок е , не го знам:vozbud: :smir:

a KK ''ABA'' vo koja liga igra i kolku ligi ima prijaveno?:nesvest:Toa e mnogu golema visina za negovo godiste i ubo za nego sto e tolku visok-mislev za janev

a KK ''ABA'' vo koja liga igra i kolku ligi ima prijaveno?:nesvest:Toa e mnogu golema visina za negovo godiste i ubo za nego sto e tolku visok-mislev za janev

играме 2 лига сениори, јуниори повеќе сме 90-91 и имаме 3-4 човека постари од нас 3-4 год....
и 92 има пријавено екипа...
бтв мето не јади го**а не сам 2 метра 190 или 191 незнам и јас

Dali nekoj koj e zaclenet vo forumov igra za 90/91 godiste KFM i bilo koja liga neka e samo rezultati neka kazuva i i moze i ti sto igraat i 93' za sekoj slucaj fala odnapred Hristofer:salut:

Spored moe mislinje ekipata na KK ''Crn Drim'' ovaa godina e mnogu jaka iako igra vo vtora liga vo 93' godiste pazete se:nesvest:

Kazav deka od January ke igram za Junior(dezinformacija:))...

Plejmejkaer od deneshehe..imaat mnogu jaka ekipa se dvoumev megu niv i Junior...ispadna Plejmejker..

Prvo Junior e vo vtora liga,a Plejmejker vo prva...

I svativ deka bolje ke igram za klub vo prva liga koj vo poslednite 4 godini bese ednas na 1-vo mesto 3 pati 3-to....

Inace jas sum 92 godiste:helou:

играме 2 лига сениори, јуниори повеќе сме 90-91 и имаме 3-4 човека постари од нас 3-4 год....
и 92 има пријавено екипа...
бтв мето не јади го**а не сам 2 метра 190 или 191 незнам и јас

Ок срце не се нервирам:pos2: :pos2: Тука негде сме важно шо се 7-8 цм :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom